Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 7 - Forth Expansion [Secrets of the Obscure ™]
ヴィタさんさんKS☀ 12:12 PM 05-11-15
Chronomancer vs dragon hunter
明眼人都知邊個名有認真諗過,邊個名係求其 hea 出來啦
ヴィタさんさんKS☀ 12:14 PM 05-11-15
其實佢應該玩-玩家投稿名稱再票選嘛
又騎士又劍又有翼,d2 archangel tyreal 都型過呢個名多多聲(毆

再進一步諗諗
由 guardian 進化到變做 dragon hunter,字面解釋都已經由一個防守型變成一個進攻型咁既飛躍性轉變
你叫一開始喜歡玩 guardian 既玩家情可以堪
ヴィタさんさんKS☀ 12:20 PM 05-11-15
衰d講句,企asura portal 出面既 warden npc 個名都好過你,問你死未
david 04:32 AM 05-13-15
作者: ヴィタさんさんKS☀:
Chronomancer vs dragon hunter
明眼人都知邊個名有認真諗過,邊個名係求其 hea 出來啦
咁,公道O的,CHRONOMANCER呢個PROFESSION一早就有O架喇,係當年出唔成O既GW1 CAMPAIGN O既其中一個PROFESSION,另外一個係SUMMONER,會唔會係NECRO變呢?
ヴィタさんさんKS☀ 08:59 AM 05-13-15
作者: david:
咁,公道O的,CHRONOMANCER呢個PROFESSION一早就有O架喇,係當年出唔成O既GW1 CAMPAIGN O既其中一個PROFESSION,另外一個係SUMMONER,會唔會係NECRO變呢?
所以根本就係而家班人連諗名都懶,或者係諗個名都輸比上一手個班神人
ヴィタさんさんKS☀ 09:07 AM 05-13-15
FYI..原來 dragonhunter 個 elite skill 係有隻龍 animation 飛出來係度"邑邑樣樣 " so stronk

guardian : 含淚表示謝主隆恩

返回主題版面