Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 
<<繼續談情>>>床上合拍度重要嗎
亞瑪迪拉 03:16 PM 08-07-14
最近邂逅(?)左個女仔, 因為剛認識未了解晒, 所以方方面面都好好, 唯獨係床上, 真係唔多合拍. 都幾驚之後磨合唔嚟. 有冇人同另一半都係床上唔多夾但仍然一齊得好開心?
AshleyYan 03:42 PM 08-07-14
作者: 亞瑪迪拉:
最近邂逅(?)左個女仔, 因為剛認識未了解晒, 所以方方面面都好好, 唯獨係床上, 真係唔多合拍. 都幾驚之後磨合唔嚟. 有冇人同另一半都係床上唔多夾但仍然一齊得好開心?
點唔合拍先?
詳情+相唔該
捲毛老爺 04:13 PM 08-07-14
好糟糕既內容 有冇片睇 相信好多人樂意幫您
Terry仔 04:31 PM 08-07-14
合拍?定 拍拍拍?
Re topic, 我自己就無乜所謂
Avelcain 04:47 PM 08-07-14
你又唔講點唔合拍,點比意見你先?死魚定點呀?
亞瑪迪拉 04:55 PM 08-07-14
佢唔多enjoy性, 佢之前同條仔long D, 半年見一次都淨係行左一次房, 咁大個人亦未自己嚟過. 當然唔排除佢呃我, 但佢閱歷較淺應該呃唔到人.
我有諗過係我自己問題, 但明明之前D女友ge feedback 都幾正面, 我相信我亦再冇咩可提升空間, 所以開始擔心性生活唔和諧
歌絲˙暮斯 05:58 PM 08-07-14
唔明, 係咪即係佢吃不消而你又好多 ?
D.K. 06:03 PM 08-07-14
個女仔係咪想要多d心靈方面果種前戲--甜言蜜語之類咁呢?
亞瑪迪拉 06:15 PM 08-07-14
佢幾乎係完全冇性需要ge人
sugihara 06:31 PM 08-07-14
直接講你要囉sosad
( ゚ω゚)? 07:24 PM 08-07-14
講真,呢啲嘢無得迫架喎,咁唔係你有你性,佢有佢愛囉,自己攪掂咪算 (*´д´)y-゚゚゚
Terry仔 07:42 PM 08-07-14
作者: ( ゚ω゚)?:
講真,呢啲嘢無得迫架喎,咁唔係你有你性,佢有佢愛囉,自己攪掂咪算 (*´д´)y-゚゚゚
係忠貞與偷食之間,你有一位性伴侶
叫 五姑娘
鳳熾魂 07:42 PM 08-07-14
係你撩極都唔肯?
KIM 08:30 PM 08-07-14
冇一樣野唔重要, 也冇一樣野絕對重要, 所有野最重要有溝通!!!
才子 08:38 PM 08-07-14
非常核爆的topic

啪,啪啪啪啪啪啪啪啪,啪啪
歌絲˙暮斯 09:09 PM 08-07-14
詳情唔知啦, 你未講.

不過相信都唔會只係呢一件事上有問題, 相信其他方面都會有 d 奇怪/一般人難以理解既地方.

你最好有準備.
sunhikari 11:00 PM 08-07-14
呢D野,要睇時機的,亂咁黎係有機會咁

舉例,你選D特別日子(如聖誕),係甜密的氣氛之下加點有催情作用的香熏,加點前戲,唔能夠過份心急的
BRA武藏 11:59 PM 08-07-14
1)性生活唔協調係非常大的問題

2)女人唔鍾意個男人,就會唔熱衷

如冇改善,建議盡早分開
BOYBOYBOY 02:28 AM 08-08-14
床上唔夾,基本上感情唔方好得去邊

當然亦都有異類
我聽過反而係個男人送到埋口都無反應

條女未被開發咪仲好,等你可以慢慢研究
捲毛老爺 09:15 AM 08-08-14
作者: sunhikari:
呢D野,要睇時機的,亂咁黎係有機會咁

舉例,你選D特別日子(如聖誕),係甜密的氣氛之下加點有催情作用的香熏,加點前戲,唔能夠過份心急的
鬼父噴霧
Avelcain 10:52 AM 08-08-14
其實我都好驚性冷感既女
而且隻豬重要唔係你既
Anyway, 慢慢開導下佢啦
要令佢enjoy sex,你都要做野架,例如你技術唔得之類
有冇女會員可以比下意見樓主呀
BOYBOYBOY 11:14 AM 08-08-14
作者: funnyfun:
其實我都好驚性冷感既女