Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 45
POISON 09:49 PM 10-21-21
作者: 搖搖:
睇番好似話太陽想開3-4年Max, 但Ayton企硬要5年max
傾唔掂
3-4年Max咁跟人地報價就得啦,企硬到時變運鈔車3.0就好笑
進攻方面,今日都射左3球3分,可能佢自已都諗住刷下俾其他隊睇
okabe 10:25 AM 10-22-21
熱火一開季就報仇咁報
搖搖 02:20 PM 10-23-21
第2場就咁

https://twitter.com/clutchpointsapp/...600590336?s=21
okabe 06:53 PM 10-23-21
今年公牛都有點期望
BALL 哥可能搵啱隊

搖搖 09:43 PM 10-23-21
球哥解放左Lavine, 加上3分穩定左又有威脅
係東區應該會打到d成績出黎
6eo 10:25 AM 10-25-21
Ball 仔一向防守同閱讀球賽能力都唔錯
改左射姿同加強番D得分慾望後就即刻強左好多
6eo 10:04 AM 11-05-21
GPII呢幾場表現證明左GSW簡佢唔簡AB既決定係岩既
dc97sing 12:32 PM 11-07-21
湖人又輸~潮偉
搖搖 04:41 PM 11-07-21
幫埋Lillard起機
6eo 10:49 AM 11-08-21
作者: dc97sing:
湖人又輸~潮偉
拓同Dame個近況已經好差
估唔到都大炒老人隊, 第3節開始無耐已經垃圾時間

西書完全融入唔到湖人, D第4節腦衝仲好倒米
諗住呢幾場無皇上比佢渣哂旗會好D點知都係差唔多

btw OKC 今年暫時只係贏過兩場, 兩場都係對湖人
西書果然對OKC好忠心
6eo 05:43 PM 11-11-21
圍巾今日送兩個大力入樽比KAT
Penny仔 06:01 PM 11-11-21
作者: 6eo:
圍巾今日送兩個大力入樽比KAT
今場跑多左, 下場唔駛交數了
Sar8 08:33 PM 11-11-21
打舊老細特別落力
搖搖 07:27 AM 11-12-21
KT可能聖誕前出得, 防守能力如果無跌太多既話
勇士今季都幾值得期待
半人馬-RigiL- 09:04 AM 11-12-21
勇士d波好睇
由手機版發出
dc97sing 12:48 PM 11-12-21
勇士今季好睇左新仔打得好~
防守又強~
POISON 11:14 PM 11-12-21
原來牆都賣/換唔走
KI,ben,牆加埋已經一隊波既人工........不如三個互換算啦
dc97sing 08:16 AM 11-13-21
作者: POISON:
原來牆都賣/換唔走
KI,ben,牆加埋已經一隊波既人工........不如三個互換算啦
艾榮唔打針最難攪
Sar8 01:08 PM 11-13-21
公牛今季已經唔係太差,但對住主場勇士都比人炒成廿分
okabe 06:33 PM 11-13-21
作者: Sar8:
係內線比較弱D,火力真係好夠,DDR過左來真係升左級

湖人放走佢真係走寶
6eo 10:52 AM 11-15-21
作者: POISON:
原來牆都賣/換唔走
WALL張毒約邊個肯食
仲要傷勢復原情況不明
之前BEN仔企最硬個時, D球迷討論過好唔好摶下換WALL

雖然依家BEN仔番左去練波, 不過76人睇黎短期內都唔會比佢落場
個新人Maxey打pg位幾有驚喜

KI正路Nets應該唔會賣/換既
要睇下佢幾時軟化/改防疫例

作者: okabe:
係內線比較弱D,火力真係好夠,DDR過左來真係升左級
[YOUTUBE]wWx-dHnHWnI
湖人放走佢真係走寶
完全唔明湖人點解要放走佢同kcp, 明明好缺3D, 兩個又唔太貴上季又打得幾好
睇黎真係為左威少ALL IN哂

秃mamba話佢有問過湖人match唔match公牛個報價, 仲話可以收平d但湖人都唔留佢

作者: Sar8:
公年傷左patrick williams後極度唔夠苦力型球員, 依家仲要無埋vuc連內線防守都無埋, 個bench太淺啦
Sar8 02:58 PM 11-15-21
細佬幫大哥報牛
Penny仔 09:39 AM 11-17-21
跑數仔
6eo 12:05 PM 11-17-21
咖哩又On fire
搖搖 12:32 PM 11-17-21
Curry fit到
打打下Kuminga出場時間反而多d
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  ... 最後

返回主題版面