Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 10-21-21, 09:49 PM   #326
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: 搖搖 查看文章
睇番好似話太陽想開3-4年Max, 但Ayton企硬要5年max
傾唔掂
3-4年Max咁跟人地報價就得啦,企硬到時變運鈔車3.0就好笑
進攻方面,今日都射左3球3分,可能佢自已都諗住刷下俾其他隊睇

舊 10-22-21, 10:25 AM   #327
okabe

註冊日期: Aug 2002
熱火一開季就報仇咁報
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-21, 02:20 PM   #328
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
第2場就咁

https://twitter.com/clutchpointsapp/...600590336?s=21

舊 10-23-21, 06:53 PM   #329
okabe

今年公牛都有點期望
BALL 哥可能搵啱隊

舊 10-23-21, 09:43 PM   #330
搖搖
永遠的毛毛王子↓

球哥解放左Lavine, 加上3分穩定左又有威脅
係東區應該會打到d成績出黎

舊 10-25-21, 10:25 AM   #331
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
Ball 仔一向防守同閱讀球賽能力都唔錯
改左射姿同加強番D得分慾望後就即刻強左好多
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-21, 10:04 AM   #332
6eo
美波様!

GPII呢幾場表現證明左GSW簡佢唔簡AB既決定係岩既
舊 11-07-21, 12:32 PM   #333
dc97sing
Junior Member

註冊日期: Dec 2020
湖人又輸~潮偉
dc97sing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-21, 04:41 PM   #334
搖搖
永遠的毛毛王子↓

幫埋Lillard起機

舊 11-08-21, 10:49 AM   #335
6eo
美波様!

引用:
作者: dc97sing 查看文章
湖人又輸~潮偉
拓同Dame個近況已經好差
估唔到都大炒老人隊, 第3節開始無耐已經垃圾時間

西書完全融入唔到湖人, D第4節腦衝仲好倒米
諗住呢幾場無皇上比佢渣哂旗會好D點知都係差唔多

btw OKC 今年暫時只係贏過兩場, 兩場都係對湖人
西書果然對OKC好忠心
舊 11-11-21, 05:43 PM   #336
6eo
美波様!

圍巾今日送兩個大力入樽比KAT
舊 11-11-21, 06:01 PM   #337
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: 6eo 查看文章
圍巾今日送兩個大力入樽比KAT
今場跑多左, 下場唔駛交數了
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-21, 08:33 PM   #338
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
打舊老細特別落力

舊 11-12-21, 07:27 AM   #339
搖搖
永遠的毛毛王子↓

KT可能聖誕前出得, 防守能力如果無跌太多既話
勇士今季都幾值得期待

舊 11-12-21, 09:04 AM   #340
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
勇士d波好睇
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-21, 12:48 PM   #341
dc97sing

勇士今季好睇左新仔打得好~
防守又強~
舊 11-12-21, 11:14 PM   #342
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
原來牆都賣/換唔走
KI,ben,牆加埋已經一隊波既人工........不如三個互換算啦

舊 11-13-21, 08:16 AM   #343
dc97sing

引用:
作者: POISON 查看文章
原來牆都賣/換唔走
KI,ben,牆加埋已經一隊波既人工........不如三個互換算啦
艾榮唔打針最難攪
舊 11-13-21, 01:08 PM   #344
Sar8
The One

公牛今季已經唔係太差,但對住主場勇士都比人炒成廿分

舊 11-13-21, 06:33 PM   #345
okabe

引用:
作者: Sar8 查看文章
係內線比較弱D,火力真係好夠,DDR過左來真係升左級

湖人放走佢真係走寶
舊 11-15-21, 10:52 AM   #346
6eo
美波様!

引用:
作者: POISON 查看文章
原來牆都賣/換唔走
WALL張毒約邊個肯食
仲要傷勢復原情況不明
之前BEN仔企最硬個時, D球迷討論過好唔好摶下換WALL

雖然依家BEN仔番左去練波, 不過76人睇黎短期內都唔會比佢落場
個新人Maxey打pg位幾有驚喜

KI正路Nets應該唔會賣/換既
要睇下佢幾時軟化/改防疫例

引用:
作者: okabe 查看文章
係內線比較弱D,火力真係好夠,DDR過左來真係升左級
[YOUTUBE]wWx-dHnHWnI
湖人放走佢真係走寶
完全唔明湖人點解要放走佢同kcp, 明明好缺3D, 兩個又唔太貴上季又打得幾好
睇黎真係為左威少ALL IN哂

秃mamba話佢有問過湖人match唔match公牛個報價, 仲話可以收平d但湖人都唔留佢

引用:
作者: Sar8 查看文章
公年傷左patrick williams後極度唔夠苦力型球員, 依家仲要無埋vuc連內線防守都無埋, 個bench太淺啦

此篇文章於 11-15-21 10:59 AM 被 6eo 編輯。
舊 11-15-21, 02:58 PM   #347
Sar8
The One

細佬幫大哥報牛

舊 11-17-21, 09:39 AM   #348
Penny仔

註冊日期: Oct 2002