Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox Series X|S討論區
neo2046 10:23 PM 11-08-20
Watch Dogs: Legion with ray tracing on $299 Xbox Series S
https://youtu.be/imhDZGe_bwI
作者: :

Alpha2 11:41 PM 11-09-20

https://twitter.com/Xbox/status/1325800392056209410
mrk 03:05 AM 11-10-20
補充下:即係香港時間11/11(三)3AM開始
HenryHH 10:16 AM 11-10-20
MS store 訂,今朝未見出貨
kenchan 10:50 AM 11-10-20
作者: HenryHH:
MS store 訂,今朝未見出貨
豐澤今日9:30已送到
HenryHH 10:56 AM 11-10-20
作者: kenchan:
MS STORE 個狀態無變過...仲係正在配貨, 唔係要等到美國10/11 先出貨下麻
IDGAF 01:24 PM 11-10-20
全球唯一! Xbox Series X | S 台灣首賣會今日熱烈登場 熱情玩家徹夜等候拔得頭籌
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=206072

好羨慕台灣仲有得搞首賣會~!

既然Xbox Series X|S都已經正式推出,
呢個發售前討論區都應該係時候功成身退了~!

拎咗新機的版友接力開個正式的Xbox Series X|S討論區繼續討論吧~!

ps4boy 02:16 PM 11-10-20
旋轉見數位版$2400
IDGAF 07:06 PM 11-10-20
Xbox Series X,"馮宅"到咗貨~!

(可惜唔係我的… )

mrk 01:12 AM 11-11-20
今晚(11/10)行MK百老匯打算去格下藍白色新手掣價錢,
點知發現佢到重有XSX套餐名額,
套餐包:XSX主機+食多1個新手掣(黑/白)+XGPU3個月=$4509(優惠價呢,已減左-$109)
計過條數,暫時呢講個套餐食既骨都唔算差,(放棄左X1X,直接升LV去玩新世代算!)
最後落左$500訂,話11月尾會到貨!(尾數可現金/錄卡,同埋見錄卡唔收手續費!)

PS:估唔到咁容易就比我訂到XSX,幾意外!(但第1次係百老匯訂野,心裡都怕佢有古惑野!
PS2:上星期訂左既藍白色新手掣未到貨!(話明天先到貨喎!
估唔到咁快,將會入成3個新手掣,救命!
我應該會放左1個黑色款新手掣!
mrk 01:34 AM 11-11-20
作者: kenchan:
豐澤個到貨時間唔Q準架!
上次係佢地訂瑪車Live,
D職員 同 佢個訂單系統都顯示一早到貨,
結果現實係要等到Lunch之後,
佢架貨車先開到呢門市派貨!
JoJo 02:43 AM 11-11-20
作者: mrk:
今晚(11/10)行MK百老匯打算去格下藍白色新手掣價錢,
點知發現佢到重有XSX套餐名額,
套餐包:XSX主機+食多1個新手掣(黑/白)+XGPU3個月=$4509(優惠價呢,已減左-$109)
計過條數,暫時呢講個套餐食既骨都唔算差,(放棄左X1X,直接升LV去玩新世代算!)
最後落左$500訂,話11月尾會到貨!(尾數可現金/錄卡,同埋見錄卡唔收手續費!)

PS:估唔到咁容易就比我訂到XSX,幾意外!(但第1次係百老匯訂野,心裡都怕佢有古惑野!
PS2:上星期訂左既藍白色新手掣未到貨!(話明天先到貨喎!
估唔到咁快,將會入成3個新手掣,救命!
我應該會放左1個黑色款新手掣!
我今晚都係百老滙訂左套一樣食骨xsx 套餐 不過要落900訂 都係話月尾 早到再通知
本身都諗住買多掣同pass 加上見部機比想像中細 就落搭啦
ps4boy 02:18 PM 11-11-20
S型好多貨?
qwe 06:34 PM 11-11-20
作者: ps4boy:
S型好多貨?
唔知,但得3xx gb位,等於要加千幾買ssd, 咁點解唔買X
Sar8 07:23 PM 11-11-20
作者: qwe:
唔知,但得3xx gb位,等於要加千幾買ssd, 咁點解唔買X
又入唔到碟....
你話入到碟我都「有機會」買來玩舊驚....
Alpha2 01:02 AM 11-12-20
sony 祝賀 xbox series x 發售

https://twitter.com/PlayStation/stat...xbox-series%2F
JoJo 01:47 PM 11-12-20
Sorry:超 對手完全冇威脅 咪扮吓大方囉 有乜所謂啫
HenryHH 03:48 PM 11-12-20
想試下裝返 BLUE DRAGON , LOST ODYSSEY, Virutal Fighter 5 入去XSX , 唔知點解唔俾裝 (我有ESHOP COPY)
s3b21 10:12 PM 11-12-20
作者: HenryHH:
想試下裝返 BLUE DRAGON , LOST ODYSSEY, Virutal Fighter 5 入去XSX , 唔知點解唔俾裝 (我有ESHOP COPY)
用XBX玩lo正wo!
風間鈴木仁 03:56 AM 11-13-20
轉貼 HK MS FB : (嘩,實機 NBA2K21)?

https://www.facebook.com/10185089489...8227512554900/

最佳化《NBA 2K21》
更真實更投入
#Xbox_Series_X
#Xbox_Series_S
天野 10:47 AM 11-13-20
想問下今代xbox係咪買任何版本game都有晒所有語言字幕你簡?(好似switch 咁)
tomhk 02:08 PM 11-13-20
作者: 天野:
想問下今代xbox係咪買任何版本game都有晒所有語言字幕你簡?(好似switch 咁)
Switch已經唔係
mrk 05:05 PM 11-13-20
作者: 天野:
大部分XB Game係多國語言!
通常都係D日廠Game先分純日文版 同 國際版!
同埋經過刺客維京事件後,
開始覺得將來D跨平台Game買XSX版可能會保險D!

冇計啦! sony想奶共,從而加快推出中國版PS5時間!
mrk 05:13 PM 11-13-20
作者: ps4boy:
S型好多貨?
作者: qwe:
XSS SSD得個512GB,
減左系統需求,
只得番3XXGB左右,
性能最高只得2K,
又cut埋光碟機,
亞洲區玩家一定係入XSX多架啦!

PS:不過傳聞話MS重收埋左1部有光碟版既XSS型號未打算推出!
harakuma 05:15 PM 11-13-20
真想買今代XB

原因係想玩Spikeout同doa3/4(童顏版)
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面