Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-22-21, 02:50 PM   #2051
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 安安 查看文章
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...nA=4213&tnum=1

自訂房Bug? 無法開混合編成
係呀,搞到無得爆櫃

我從使用 Tapatalk 的 XQ-AT52 發送

舊 12-22-21, 04:57 PM   #2052
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
係呀,搞到無得爆櫃

咁耐都未fix好, 唔通想咋咋帝帝 取締AB 房?

舊 12-22-21, 05:00 PM   #2053
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: wing 查看文章
咁耐都未fix好, 唔通想咋咋帝帝 取締AB 房?
我又唔覺會咁
而且寧願執返好晒先放返出黎,總好過隔離某game群bug亂舞

舊 12-22-21, 05:50 PM   #2054
wing
格鬥低手

引用:
我又唔覺會咁
而且寧願執返好晒先放返出黎,總好過隔離某game群bug亂舞

唔該bandai快手喇......... 成日撞垃圾隊友, 打粒幾鐘攞幾次top都未解到2 win日任.............

舊 12-22-21, 05:51 PM   #2055
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
唔該bandai快手喇......... 成日撞垃圾隊友, 打粒幾鐘攞幾次top都未解到2 win日任.............
我兩日刷少10個貨櫃添啦(大哭)

舊 12-22-21, 06:19 PM   #2056
wing
格鬥低手

引用:
我兩日刷少10個貨櫃添啦(大哭)

就算有金或者白金章, 出箱的機率都好低, 所以我冇強求了。

舊 12-23-21, 01:20 PM   #2057
安安

註冊日期: Jan 2002
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=78434
TR-1
回收死騎
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-21, 01:53 PM   #2058
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
終於出AOZ
個坑好很大

BTW,睇嚟今年內都維修唔切mixup場……

舊 12-23-21, 02:56 PM   #2059
wing
格鬥低手

引用:
年末仲有新消息公布

舊 12-24-21, 09:40 AM   #2060
wing
格鬥低手

引用:
TR-1 主武儲完氣有貫通, 又大力, 未爆盾又夠快, 但似乎對戰甲無乜符同埋射程短。高手用會勁但唔會好屈。

此篇文章於 12-24-21 10:21 AM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-21, 08:31 PM   #2061
安安

https://www.youtube.com/watch?v=I0SYm78p8xg
TR盾宇宙快到
3倍速 1個扭9個
舊 12-30-21, 01:17 PM   #2062
安安

https://bo2.ggame.jp/hk/info/?p=79852
港服回15石

(打錯字嗰個應該年尾比人炒左 )
舊 12-30-21, 01:49 PM   #2063
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
https://bo2.ggame.jp/hk/info/?p=79852

港服回15石

(打錯字嗰個應該年尾比人炒左 )
唔係日本原圖錯先咩?
之前無留意

舊 12-30-21, 04:31 PM   #2064
wing
格鬥低手

引用:
唔係日本原圖錯先咩?
之前無留意

中文圖錯。但之後撤回張錯圖先抽果d人就冇得賠了。

我都收番15幣

舊 01-01-22, 12:58 PM   #2065
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
前後等於收返30幣。

件事的公平性不是有冇參與抽,而是有抽同冇抽的人也被圖誤導。責任在官方張圖而不是玩家有冇參與抽的責任。所以有人認為應該要全體賠償w

舊 01-01-22, 01:37 PM   #2066
安安

https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=78643
AMX-015-4S 700支援
福袋step up
舊 01-01-22, 08:34 PM   #2067
Hunter

引用:
作者: holsety 查看文章
前後等於收返30幣。

件事的公平性不是有冇參與抽,而是有抽同冇抽的人也被圖誤導。責任在官方張圖而不是玩家有冇參與抽的責任。所以有人認為應該要全體賠償w
唔會啦, 宜家官方好弧寒
以前大時大節會派金幣, 宜家連新年都無派

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-22, 09:53 PM   #2068
wing
格鬥低手

Wink

引用:
作者: Hunter 查看文章
唔會啦, 宜家官方好弧寒
以前大時大節會派金幣, 宜家連新年都無派
呢次會賠部份人15幣都估佢唔到。以為唔會賠

舊 01-06-22, 01:18 PM   #2069
安安

https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=78706
AMS-129 Geara Zulu
Mobile Suit Gundam Unicorn
舊 01-06-22, 01:23 PM   #2070
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

AB場仲未整好,繼續退役

舊 01-06-22, 07:35 PM   #2071
wing
格鬥低手

引用:
AB場仲未整好,繼續退役

我諗ab場壽終正寢了.

舊 01-13-22, 01:19 PM   #2072
安安

https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=80312
[AMX-104L]  RS·查查 550 支援

此篇文章於 01-13-22 01:24 PM 被 安安 編輯。
舊 01-13-22, 11:24 PM   #2073
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
現在冇ab場,唔課金想拎月任白金很難/花時間,
連帶擦箱,強化設施,場數等等都大受影響,
我都只是得兩個號,有10個號果d都唔知點死。

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-22, 11:00 AM   #2074
wing
格鬥低手

引用:
作者: kog 查看文章
現在冇ab場,唔課金想拎月任白金很難/花時間,
連帶擦箱,強化設施,場數等等都大受影響,
我都只是得兩個號,有10個號果d都唔知點死。

其實不斷係咁刷白金係好悶。

但有時ab房都方便打日任, 冇左唔方便.

舊 01-14-22, 11:06 AM   #2075
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
其實不斷係咁刷白金係好悶。

但有時ab房都方便打日任, 冇左唔方便.
無課刷白金要有慈善活動+AB場先掂
而家無咗,即使我得一個帳都表示放棄
隻game無錯係好玩嘅,但都真係好花時間

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] 「機動戦士ガンダム バトルオペレーション2」Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2︱基本免費/攻略交流區 開放中 安安 電視遊戲討論版 144 08-02-18 07:53 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 Vol.3 GN00508771 攻略及心得交流區 1522 04-30-17 02:00 PM
放 Gundam Battle Operation 賈圖專用勇士Code siuterry 買賣專區 0 01-25-15 02:58 PM
[PSV] 機動戰士 Gundam Battle Operation 配信決定! square-enix 手提遊戲機討論版 3 05-30-13 11:49 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM

現在的時間是 10:27 AM

手機版 | APP版