Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 64 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 84  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
wing 05:40 PM 08-14-21
作者: 安安:
任務機
3砲 400射程
琴日換到了, 試過幾舖, 幾好玩喎, 主武雙豆槍打泛中哂有300左右兩粒, 肩豆射得遠但要企定射, damage反而低好多. 冇試過用光槍, 反正打停左都好似冇咩做到, 又冇得好似ez8WR咁駁炮.

不過400來講真係算慢, 但又冇吉炮2咁厚血.
安安 01:18 PM 08-19-21
40抽 保底嗰一兩部.... 伏
要不是有強化3倍 完蛋吧

https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=69627
wing 03:24 PM 08-19-21
40抽 保底嗰一兩部.... 伏
要不是有強化3倍 完蛋吧

https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=69627

中唔中靈格斯改?
holsety 02:30 PM 08-20-21
想問沙煞比重有冇得抽?
wing 03:54 PM 08-20-21
作者: holsety:
想問沙煞比重有冇得抽?
個必中step冇左了
KENSNAKE 05:48 PM 08-20-21
作者: wing:
個必中step冇左了
抽一般池挑戰 0.5機率。
安安 10:37 PM 08-20-21
又被PS5整死 ?
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=70129
Hunter 11:36 PM 08-22-21
又被PS5整死 ?
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=70129
星期五到今日都未整好
賠金幣呀
wing 09:47 AM 08-23-21
作者: Hunter:
星期五到今日都未整好
賠金幣呀
雖然仲玩到, 但軍團server死咁耐, 真係都幾個coin.
Hunter 06:26 PM 08-23-21
出左公告話FIX左. 但無野送
wing 06:30 PM 08-23-21
預左............
Gundam MK-2 06:32 PM 08-23-21
只係軍團出問題,又login到打到,好難要笨大賠喎

我從使用 Tapatalk 的 XQ-AT52 發送
wing 04:02 PM 08-24-21
作者: Gundam MK-2:
只係軍團出問題,又login到打到,好難要笨大賠喎

琴晚個軍團level 連升4級, 我估其實down server果時的CP係計落玩家自己度, 之後會入番軍團server結算.
kog 09:33 PM 08-24-21

新機新地圖,又要準備泳裝
wing 09:40 AM 08-25-21
作者: kog:

新機新地圖,又要準備泳裝

水吉

新機有mk2頭炮
安安 05:44 PM 08-26-21
個泳池大到離譜

十分一就差唔多....
Gundam MK-2 05:47 PM 08-26-21
個泳池大到離譜

十分一就差唔多....
唔夠大,水泳部會投訴

風間鈴木仁 06:06 PM 08-26-21
今天終於有更新檔
PS4
1.44版本
KENSNAKE 07:26 PM 08-26-21
唔夠大,水泳部會投訴

比北極更趕絕支援機地圖。
Gundam MK-2 07:32 PM 08-26-21
作者: KENSNAKE:
比北極更趕絕支援機地圖。
北極低cost遇到好隊友的話可以用坦克上山頂狂炸,已經算好好
但水場就乖乖用水泳部算啦

安安 08:30 PM 08-26-21
而家400-500全部新地圖.....

絕望過上宇宙

真係要棄game
KENSNAKE 08:43 PM 08-26-21
北極低cost遇到好隊友的話可以用坦克上山頂狂炸,已經算好好
但水場就乖乖用水泳部算啦

低c水產強襲根本玩無雙。
wing 09:52 AM 08-27-21
而家400-500全部新地圖.....

絕望過上宇宙

真係要棄game
咁多人唔鍾意新map, 應該好快就唔出咁密.

我琴日試左兩舖, 真係玩唔掂............ 450正常機俾低cost水產輪姦

今日如果冇低cost場就試下用水吉
kog 03:56 PM 08-27-21
作者: wing:
咁多人唔鍾意新map, 應該好快就唔出咁密.

我琴日試左兩舖, 真係玩唔掂............ 450正常機俾低cost水產輪姦

今日如果冇低cost場就試下用水吉
4隻船射幾下就爆,最終全部係水打,冇水屬性唔洗打,
水底就是拉打鬥射,玩了幾場好快悶。
安安 04:41 PM 08-27-21
賣場
達拉森,扎CJ
都係良才

可惜現在 無用武之"地"
第一 ... 24 64 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 84  ... 最後

返回主題版面