Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-20-11, 08:53 PM   #426
lwl
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
作者: Kello820 查看文章
TOX白金
呢次算半隻白金神作,同之前兩隻冇得比,剩係講白金6-70粒鐘就收皮
就算唔玩慣JRPG既都可以放心玩,最重要隻GAME真係夠晒好玩

响另一邊寫左篇心得,希望幫到會玩既版友
warp
咁快就白金

舊 09-21-11, 12:25 PM   #427
LeUnG0o0
Senior Gamer
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
ICO白金 隻game白金有小小難 如果唔係做攻略可能晨早轉左game玩...個2小時爆機 我玩都冇咩霞痴都係只剩6秒....d舊game果然係難玩d..白金基本上都玩哂d隱藏野..隻game算係動作解謎

話時話e排係咁玩d岩岩出的game 上網咩料都冇..已經慣左打盃唔洗guide同roadmap-.- 快好多..睇得黎都爆左

此篇文章於 09-21-11 01:07 PM 被 LeUnG0o0 編輯。
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-11, 01:53 PM   #428
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
引用:
作者: lwl 查看文章
咁快就白金
已經做埋好多白金以外既要求,如果剩係計白金,早多3~4日都唔係問題

引用:
作者: LeUnG0o0 查看文章
ICO白金 隻game白金有小小難 如果唔係做攻略可能晨早轉左game玩...個2小時爆機 我玩都冇咩霞痴都係只剩6秒....d舊game果然係難玩d..白金基本上都玩哂d隱藏野..隻game算係動作解謎

話時話e排係咁玩d岩岩出的game 上網咩料都冇..已經慣左打盃唔洗guide同roadmap-.- 快好多..睇得黎都爆左
睱唔睱疵好主觀,我FD同我講佢剩差唔多20分鐘喎
我隻朝早岩岩到,約左人玩GOW3最近未得閒玩住.玩完可以再話你知

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-11, 02:08 PM   #429
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: Kello820 查看文章
已經做埋好多白金以外既要求,如果剩係計白金,早多3~4日都唔係問題

睱唔睱疵好主觀,我FD同我講佢剩差唔多20分鐘喎
我隻朝早岩岩到,約左人玩GOW3最近未得閒玩住.玩完可以再話你知
剩20分鐘咁勁-.- 您玩完話我知剩幾多時間=.=
舊 09-21-11, 02:17 PM   #430
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
引用:
剩20分鐘咁勁-.- 您玩完話我知剩幾多時間=.=

我技術平平,應該可以做到夠晒客觀既結果

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-11, 07:29 PM   #431
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:

YOUTUBE有段片52分鍾爆機...
已經DOWN左落黎參考

唔知隻注達又難唔難呢?

舊 09-21-11, 11:14 PM   #432
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: kyo353 查看文章
YOUTUBE有段片52分鍾爆機...
已經DOWN左落黎參考

唔知隻注達又難唔難呢?
果個52分係用50hz... 跳得勁高bug..ps3好似用唔到
舊 09-23-11, 08:37 PM   #433
LeUnG0o0
麥仔

Madagascar Kartz白金
舊 09-24-11, 01:51 AM   #434
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
呢幾日衝緊virtua tennis 4 online盃
個rank a金盃真係想殺人

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-11, 07:33 PM   #435
LeUnG0o0
麥仔

經過幾星期抽時間奮戰...resistance3 終於白金
舊 09-25-11, 06:02 AM   #436
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
CRYSIS 2放棄白金了,那個6個月奬盃有bug
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 06:22 PM   #437
T9P2L
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
作者: SHCEHUK 查看文章
CRYSIS 2放棄白金了,那個6個月奬盃有bug
咁慘!?

有無解決方法? 我見YGC都有一小部分人白到金
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 06:31 PM   #438
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: SHCEHUK 查看文章
CRYSIS 2放棄白金了,那個6個月獎盃有bug
唔好賣隻game住 應該可以白金到ga@@
舊 09-25-11, 06:43 PM   #439
SHCEHUK
Game Master

引用:
作者: T9P2L 查看文章
咁慘!?

有無解決方法? 我見YGC都有一小部分人白到金
喺呀,我都見到有PS3T有人話取得白金(取得6個月個奬盃),
但看PS3T裏都只是10個人中只有一少部分人取得,大部分人都話有問題
舊 09-25-11, 06:45 PM   #440
SHCEHUK
Game Master

引用:
唔好賣隻game住 應該可以白金到ga@@
不會太快賣住,賣之前都會再試下先,因我還有些GAME打埋先一次過拿出街舖度賣(當然價格比網上賣平啦)
舊 09-25-11, 11:41 PM   #441
jaychow7w

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
112白金達成--north american adventure

又係白金精選,如果呢個系列可以用move玩會仲正!
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-11, 09:38 AM   #442
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:
作者: jaychow7w 查看文章
112白金達成--north american adventure

又係白金精選,如果呢個系列可以用move玩會仲正!
邊度買?
由手機版發出
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-11, 09:56 AM   #443
jaychow7w

引用:
作者: Transformers 查看文章
邊度買?
由手機版發出
好景行入去最大果間,$228
舊 09-26-11, 05:43 PM   #444
Game Master
YOONA!!!!

Smile

引用:
好景行入去最大果間,$228
唔見有,咁快賣哂

可PM
舊 09-26-11, 09:10 PM   #445
jaychow7w

引用:
唔見有,咁快賣哂
今晚都見到有,係中間果行最右手面。
舊 09-26-11, 09:13 PM   #446
Game Master
YOONA!!!!

Question

引用:
今晚都見到有,係中間果行最右手面。
全女sales果間?

可PM
舊 09-27-11, 12:21 AM   #447
jaychow7w

引用:
全女sales果間?
唔係前面,係巷入便。
舊 09-28-11, 12:26 AM   #448
LeUnG0o0
麥仔

有冇人打fifa12 d杯..其實冇想像中咁難...另..打返10,同11的杯我都ok
舊 09-29-11, 11:39 AM   #449
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
終於白金左Virtua Tennis 4
過程都幾痛苦下

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-11, 12:02 PM   #450
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
終於白金左Virtua Tennis 4
過程都幾痛苦下