Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 12-16-06, 08:51 PM   #1576
kawai
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: KIM 查看文章
要訂就快手~~~! 限量盤好快冇的~!
現貨發現....入手咗

抱歉
kawai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-06, 01:39 AM   #1577
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
金大~
GiGi最新隻國語碟"給自己的情歌"仲有冇呀?

殖民星呢邊冇舖頭入台版
港版又冇聲氣
再冇的話睇怕都要使多3舊黎幫襯你

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-06, 09:19 PM   #1578
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
AAA - Q:
http://www.neowing.co.jp/detailview.html?KEY=AVCD-31054

請問有冇AAA lee隻single既DVD版啊?
thx~
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-06, 10:37 PM   #1579
URA
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
Kim大大
有無得訂軟硬Long Time No See演唱會DVD

舊 12-21-06, 12:38 PM   #1580
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: URA 查看文章
Kim大大
有無得訂軟硬Long Time No See演唱會DVD
大路野都訂, 最多咪炒~~~~~!!!

當然有啦~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-06, 01:02 PM   #1581
迪加
Junior Member

註冊日期: Jul 2002
想問下軟硬演唱會DVD出左未???
迪加 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-06, 02:18 AM   #1582
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 迪加 查看文章
想問下軟硬演唱會DVD出左未???
今日出了~~~!
勁多人買~~~~~~! 估唔到有齊嘉賓主要片段~~~!
3dvd, 第一隻最正~~~!

舊 12-23-06, 08:36 PM   #1583
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
引用:
今日出了~~~!
勁多人買~~~~~~! 估唔到有齊嘉賓主要片段~~~!
3dvd, 第一隻最正~~~!
嘉賓無左劉德華, 李克勤.
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-06, 11:55 AM   #1584
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...id-1004593474/
為愛而生 (限量初回盤) / 五月天

我想問出左未+天音有未~ ?

舊 12-29-06, 11:59 AM   #1585
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Terrier 查看文章
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...id-1004593474/
為愛而生 (限量初回盤) / 五月天

我想問出左未+天音有未~ ?
遲d~帶$來吧~!

舊 01-05-07, 07:08 PM   #1586
fatboy04

註冊日期: Nov 2006
唔該!!
我想問荔枝角昇悅居點去?
荔枝角mtr行過去點行?
有冇咩車去到果度?
幫幫忙plx!!!

此篇文章於 01-06-07 12:06 AM 被 fatboy04 編輯。
fatboy04 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-07, 11:53 AM   #1587
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: fatboy04 查看文章
唔該!!
我想問荔枝角昇悅居點去?
荔枝角mtr行過去點行?
有冇咩車去到果度?
幫幫忙plx!!!
mtr就向海邊行! 巴士我就唔知了~
果度是以租碟為主~~~

舊 01-06-07, 01:01 PM   #1588
fatboy04

註冊日期: Nov 2006
thank you!!
fatboy04 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-07, 03:36 PM   #1589
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...id-1004601225/
KIM大,請問依隻出左未?
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-07, 10:31 PM   #1590
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: kingtin1 查看文章
你是問仲有冇麼?
信和應該有!

舊 01-08-07, 12:05 AM   #1591
kingtin1

PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
引用:
你是問仲有冇麼?
信和應該有!
噢....唔該哂你....
咁想問下你果度有無林俊傑出過果4隻CD賣?
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-07, 03:41 PM   #1592
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: kingtin1 查看文章
噢....唔該哂你....
咁想問下你果度有無林俊傑出過果4隻CD賣?
你星期6(13/01)或之後先上來睇啦~~~
剛剛擴充裝修中, 呢個星期week day都工程中!!!

遲d地方多d比大家闊落d shopping仲好!!!

本周 星期1 至 星期6 (8-13/01) 擴充裝修中, 請大家預留彈藥再上來~~~

舊 01-09-07, 12:05 AM   #1593
柯士甸
Ultimate Gamer
愛姿病x奶茶毒~

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDfoxaustin
正喎
之前門口位真係太迫了...
企一個人宦3差不多唔使出入~

另想問電影"生日快樂"原聲碟出左未?
thz

舊 01-09-07, 12:08 AM   #1594
antony chan
大合奏部隊!

Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: 柯士甸 查看文章
正喎
之前門口位真係太迫了...
企一個人宦3差不多唔使出入~

另想問電影"生日快樂"原聲碟出左未?
thz
未見...

金爺~~張棟樑D碟仲有冇?

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-07, 12:24 AM   #1595
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
WA~~正喎~食埋右手邊個舖?? 恭喜~~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-07, 11:22 PM   #1596
KIM
GAF足球隊金虎拾號

問cd的版友, 暫時回覆唔到你, 家下混亂不湛~~~
樓上的特賣場d貨又要撤回, 上下都好jam~~~
過埋星期6先~~~~
引用:
作者: W!LL 查看文章
WA~~正喎~食埋右手邊個舖?? 恭喜~~
都係迫上虎山行~~~
升租之餘, 要埋旁邊店先叫可以平d~~~~~~
希望為大家帶來優質空間~~~
(當然仲要d歌手唔好出月飯盒版本, 洗頭水特典先啦~~~)

舊 01-10-07, 11:49 PM   #1597
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
問cd的版友, 暫時回覆唔到你, 家下混亂不湛~~~
樓上的特賣場d貨又要撤回, 上下都好jam~~~
過埋星期6先~~~~
都係迫上虎山行~~~
升租之餘, 要埋旁邊店先叫可以平d~~~~~~
希望為大家帶來優質空間~~~
(當然仲要d歌手唔好出月飯盒版本, 洗頭水特典先啦~~~)
今日行過, 睇黎第日入去買碟可以轉到身
恭喜, 祝生意由年頭賺到落年尾

舊 01-11-07, 11:07 AM   #1598
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: JACKY 查看文章