Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
電視遊戲討論版>『モンスターハンターライズ:サンブレイク』Monsters Hunter Rise Sunbreak
[X-MEN] 07:38 PM 08-03-22
作者: HAKAIDER:
只係MR 級武器可以玩百竜強化吧了......................

另.............8 月更新果個 "塔"

唔好比我估中真係MHFZ 個 "古塔"

今次MHR:S 其實炒左好多MHFZ 冷飯

辿異進化武器 > 百竜強化 / 傀異錬成

??之型 > 交換技

不過算炒得不錯就好了
8月更新嗰幅地圖係3G嘅"塔之秘境",得營地同1區,唁係好多區嗰個"塔"
lunn 08:46 AM 08-06-22
作者: HAKAIDER:
只係MR 級武器可以玩百竜強化吧了......................

另.............8 月更新果個 "塔"

唔好比我估中真係MHFZ 個 "古塔"

今次MHR:S 其實炒左好多MHFZ 冷飯

辿異進化武器 > 百竜強化 / 傀異錬成

??之型 > 交換技

不過算炒得不錯就好了
如果抄埋二名同超特果種玩法就好喇

完全唔介意佢咁做
[X-MEN] 05:04 PM 08-04-22

[X-MEN] 11:43 PM 08-09-22

Eking 09:45 AM 08-10-22
8點可以UPDTE了~
Reishin 11:01 AM 08-10-22
魔物素材可以用pts換,包括天鱗
即係嚟緊只要刷傀異任同護石
[X-MEN] 02:24 PM 08-10-22
傀異探究任同傀異鍊成可以玩到2046
LR猫 02:55 PM 08-10-22
作者: [X-MEN]:
傀異探究任同傀異鍊成可以玩到2046
比人投訴RISE無end game嘛
宜家夠晒農啦
HAKAIDER 03:32 PM 08-10-22
月迅龍甲有MHF 最強skill 巧撃
HAKAIDER 10:20 PM 08-10-22
新skill 顕如盤石 都好強吓

用3 粒S1 珠可以防大咆哮
JoJo 09:37 AM 08-11-22
除左爆鱗龍難d之外,其餘好似仲易打過正常,尤其用弩,唔多理我
Eking 09:52 AM 08-11-22
EX5星係幾時有, 打完4個緊急後好似冇下文?
LR猫 10:27 AM 08-11-22
作者: Eking:
EX5星係幾時有, 打完4個緊急後好似冇下文?
聽聞係玩家傀異lv到81
fantasy俊仔 08:19 PM 08-11-22
尾刀能手

HAKAIDER 09:13 AM 08-18-22
睇完傀異鍊成個cost 破解

似乎用友愛頭同冥淵脚洗slot 位, 保留異常状態bust

其餘三件用R8 甲去洗技能會係最抵玩法..............
[X-MEN] 01:18 PM 08-23-22
Sunbreak銷量突破400萬,Rise突破1100萬

[X-MEN] 10:52 AM 08-25-22

風間鈴木仁 12:29 PM 09-03-22
https://www.4gamer.net/games/596/G059650/20220901005/
「モンハンライズ:サンブレイク」,イベントクエスト“電光一閃”配信開始。特別な重ね着防具“リアン”の生産に必要な素材が手に入る
HAKAIDER 06:48 PM 09-03-22
超賤...........

空投爆撃~~~

[X-MEN] 10:17 PM 09-15-22

滅龍士 11:57 AM 09-29-22
棘茶招核彈係GP靚位,F嗰招360度升龍拳+蓄力龍車兩招秒殺技都cut埋,變相易打小小

焰狐小心佢招元氣彈

傀服霞著炎王X打基本上冇得貓,贏咗大半

溫提:你哋再升多次防先接任
[X-MEN] 04:31 PM 09-29-22
打完傀異克服霞龍更加戥首領唔抵,
傀異克服其實同首領差唔多,同原種相比兩者都係有一堆新招,都係得一舊特殊素材,
但係傀異克服因為有埋套裝所以成件事完整好多,相反首領就係爭嗰一步唔整埋套裝搞到唔知出嚟做乜
風間鈴木仁 05:33 PM 09-29-22
https://www.4gamer.net/games/596/G059650/20220929067/
「モンスターハンターライズ:サンブレイク」,無料タイトルアップデート第2弾をリリース。タマミツネ希少種やエスピナス亜種などが登場
fantasy俊仔 07:53 AM 09-30-22
元氣彈中打down消火=自己食
DPS考場

滅龍士 11:21 AM 10-04-22
睇完天眼以前d片同焰狐一比,真係只做得焰狐前菜
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 

返回主題版面