Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-13-04, 06:29 PM   #951
solitude~~
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: KIM
限定版麼? 有.......掛!
買普通咪算囉!
特別版有隻CD ma
solitude~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-04, 06:32 PM   #952
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: solitude~~
特別版有隻CD ma
特餐 咪即係 常餐!

你like啦~~~
特餐 要快手d呀!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-04, 07:24 PM   #953
solitude~~
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
特餐 咪即係 常餐!

你like啦~~~
特餐 要快手d呀!
大件事la 我個特餐要下星期先買到
特餐 要快手d呀!哩句有原機!?
好少貨.....!?
solitude~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-04, 07:27 PM   #954
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
有冇亞maksim隻新碟呀
要有手繩送果隻啵 /

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-04, 12:34 AM   #955
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: loveheyhey
有冇亞maksim隻新碟呀
要有手繩送果隻啵 /
仲有少量!
妳買手繩定CD架!

我知HXV仲有大量手繩版!

此篇文章於 10-14-04 12:39 AM 被 KIM 編輯。
舊 10-14-04, 12:38 AM   #956
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: solitude~~
大件事la 我個特餐要下星期先買到
特餐 要快手d呀!哩句有原機!?
好少貨.....!?
HAHA.....上次佢出的CD, d fans都係一買買兩個版的!

我估呢隻大家都是手損特餐架啦! 買晒特餐先買常餐的~~~

舊 10-14-04, 11:59 AM   #957
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
Joey係唔係今日出呀??
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-04, 12:06 PM   #958
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: T.L.J
Joey係唔係今日出呀??
天音現已有售!

舊 10-14-04, 08:14 PM   #959
NARC
Game Master

引用:
仲有少量!
妳買手繩定CD架!

我知HXV仲有大量手繩版!
我係買maksim
咁幾銀呀
另…有冇佢張poster買呀…我搵唔到呀

此篇文章於 10-15-04 08:41 PM 被 NARC 編輯。
舊 10-17-04, 01:40 AM   #960
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我係買maksim
咁幾銀呀
另…有冇佢張poster買呀…我搵唔到呀
POSTER試下幫你詩人找尋比妳~

舊 10-17-04, 04:22 PM   #961
驚寂
Game Master

註冊日期: Jul 2004
Maksim 隻碟冇poster嫁 ?
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 10:10 PM   #962
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 驚寂
Maksim 隻碟冇poster嫁 ?
沒有跟CD的!
實力派通常沒有的~

舊 10-17-04, 11:01 PM   #963
驚寂
Game Master

註冊日期: Jul 2004
不,我想問sell隻碟果d poster?
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 08:56 AM   #964
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 驚寂
不,我想問sell隻碟果d poster?
都冇掛!

舊 10-18-04, 05:07 PM   #965
NARC
Game Master

sell碟既poster係有架…我見過~不過店主話貼左出黎唔搣得…
個maksim仲好型…眼神電死人

舊 10-18-04, 05:52 PM   #966
Terrier
God of Gamer
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
wink

請問有冇入大塚愛隻新SINGLE CD+DVD(台/港版) ?

舊 10-19-04, 04:29 PM   #967
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Terrier
請問有冇入大塚愛隻新SINGLE CD+DVD(台/港版) ?
有!

舊 10-19-04, 04:30 PM   #968
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
sell碟既poster係有架…我見過~不過店主話貼左出黎唔搣得…
個maksim仲好型…眼神電死人
我地冇貼~

舊 10-19-04, 05:08 PM   #969
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
下月玉置成實果隻碟會唔會有得買GA??
地奴果間d日本碟要9 算好貴
williamsiusuper 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-04, 05:51 PM   #970
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: williamsiusuper
下月玉置成實果隻碟會唔會有得買GA??
地奴果間d日本碟要9 算好貴
呢d大hit人一定有啦~

舊 10-19-04, 07:56 PM   #971
呀正
Crazy Gamer
小飛俠

註冊日期: Mar 2004
Nintendo Switch ID0451-6668-9114
PSN  IDShekChing
引用:
呢d大hit人一定有啦~
而家有無得訂初回版先
幾錢到
呀正 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-04, 08:30 PM   #972
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 呀正
而家有無得訂初回版先
幾錢到
可以訂!

舊 10-22-04, 02:54 PM   #973
Terrier
God of Gamer
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
wink

想問問天音館訂日文碟有冇定幾算?
定係睇來貨幾銀的 ?
問少了,最少要俾幾$訂金? thx

此篇文章於 10-22-04 04:40 PM 被 Terrier 編輯。
Terrier 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 11:03 PM   #974
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Terrier
想問問天音館訂日文碟有冇定幾算?
定係睇來貨幾銀的 ?
問少了,最少要俾幾$訂金? thx
看 來價 & 市場熱買價 定的!
十元八塊都少不免!

舊 10-22-04, 11:05 PM   #975
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
KIM 哥

收到風有唱片店話 燕姿新碟"stefanie" 係29/10出左首批台版碟後
跟住2 至3 個星期後, 會推出香港特別版

呢單料可信性有幾高

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:07 AM

手機版 | APP版