Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-09-12, 12:42 PM   #201
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
引用:
作者: knife-edge 查看文章
都唔錯
不過都係MI VS ED既STILL IN THE DARK正D
-
TO:鬥神
聽日你係唔係去呀....
我尋日入左DATACENTER...連電話都收唔到...
你去我咪去LOR,記住讓我RD

舊 06-09-12, 02:28 PM   #202
千野新一
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
想問知唔知會唔會有/幾時第二次test

舊 06-09-12, 02:55 PM   #203
knife-edge
Ultimate Gamer
向後發展委員會成員

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: killua 查看文章
我尋日入左DATACENTER...連電話都收唔到...
你去我咪去LOR,記住讓我RD
我要好夜下喎....你O唔OK先
要9點左近先到....
因為已經返緊工搵唔切人頂更
-
你記住講過既野...要讓RD呀

當對手因為你勁飛火滾果陣依然保持長期要係天板度飛
當對手忍唔住講粗口 你時依舊繼續保持長期要係天板度飛
當對手出手打你果陣你終於可以落地攻擊對手啦
u win

此篇文章於 06-09-12 02:59 PM 被 knife-edge 編輯。
knife-edge 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-12, 09:53 PM   #204
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

刀哥昆我出黎
由手機版發出
killua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-12, 09:54 PM   #205
knife-edge
向後發展委員會成員

引用:
刀哥昆我出黎
由手機版發出
你又冇回我....
下次約戰我PM我TEL比你算...
-
我住東區嫁..去要成個鐘

u win
舊 06-09-12, 10:03 PM   #206
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

而家係天天走,仲要跌左16蚊
由手機版發出
舊 06-09-12, 10:54 PM   #207
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

我住shatin ka,够要成個鐘la
由手機版發出
舊 06-09-12, 11:06 PM   #208
knife-edge
向後發展委員會成員

唔知你出唔出呀嘛....
所以唔博囉....
SORRY啦

u win
舊 06-09-12, 11:22 PM   #209
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

我最唔忿氣係趺左16蚊,唔係你唔出
唔係比人炒左,或者玩左,係趺左

舊 06-11-12, 03:29 PM   #210
knife-edge
向後發展委員會成員

鬥神...幾時得閒再約戰呀
好想比你炒下回憶返d往事

u win
舊 06-11-12, 04:35 PM   #211
snowman
┌───────┐
Ben 10

引用:
作者: knife-edge 查看文章
你又冇回我....
下次約戰我PM我TEL比你算...
-
我住東區嫁..去要成個鐘
你住東區?但你以前最鐘意去新之城

舊 06-11-12, 05:13 PM   #212
knife-edge
向後發展委員會成員

引用:
作者: snowman 查看文章
你住東區?但你以前最鐘意去新之城
mk另計.....mk係1個好神奇既地方

u win
舊 06-11-12, 05:19 PM   #213
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

果日落天天,第一場就壊制...
家機再叫我la...
由手機版發出
舊 06-11-12, 09:41 PM   #214
knife-edge
向後發展委員會成員

引用:
果日落天天,第一場就壊制...
家機再叫我la...
由手機版發出
唔入錢少左一半緊張感.....

u win
舊 06-11-12, 10:04 PM   #215
千野 衛
KY KISKE

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
天天之外,仲有邊度有GG?

舊 06-11-12, 11:47 PM   #216
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
引用:
作者: 神田 佐助 查看文章
天天之外,仲有邊度有GG?
apm好似仲有得打SLASH
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 11:07 AM   #217
蒼森.laio

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
今晚會落天天補下D COMBO~
有冇人會係度?

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 03:58 PM   #218
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

而家係NTT,睇下洗唔洗坐到第2朝LA...

舊 06-13-12, 12:13 AM   #219
千野 衛
KY KISKE

引用:
作者: {蒼} 查看文章
有冇人會係度?
同樣是星期五先聚哦……

舊 06-13-12, 10:22 PM   #220
k8888

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAvalon133
引用:
作者: {蒼} 查看文章
有冇人會係度?
你用ino不如自己有機會練返d combo先啦~
k8888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 11:54 PM   #221
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 神田 佐助 查看文章
同樣是星期五先聚哦……
同你班友打,學做沙包咩

舊 06-14-12, 06:21 PM   #222
蒼森.laio

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
引用:
作者: k8888 查看文章
你用ino不如自己有機會練返d combo先啦~
有呀~比大叔炒左幾輔

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 10:34 PM   #223
千野 衛
KY KISKE

聽日天天見……

舊 06-26-12, 09:14 AM   #224
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
http://www.guiltygearx.com/location/
慶祝回龜新LT。
熱切期待JUSTICE凶暴化

舊 06-26-12, 11:07 PM   #225
千野新一

Test 得幾快
。唔知幾時出

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUILTY GEAR XX 3 on 3 ~ <<第13回>> 千野 衛 街機遊戲討論版 1 09-07-08 11:40 AM
[PSP] GUILTY GEAR XX ΛCORE PLUS 神祕人1號 手提遊戲機討論版 5 08-26-08 04:23 AM
guilty gear XX #reload pc 版 Hayami PC電腦遊戲討論版 67 07-28-04 08:24 PM
GUILTY GEAR 旦 Part 3 XX 編 赤兵尉SETH 收藏品討論版 24 06-30-03 12:59 PM

現在的時間是 10:27 PM

手機版 | APP版