Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 07-21-08, 06:26 PM   #476
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: Oruma 查看文章
對了﹐最後Lucius是否離開了Wayne Enterprise? 還是只是毀掉了超級雷達就算了?
佢一開始話有一日有依舊野(電話聲納系統)存在,佢會離開公司,不過幫埋依次
最後入完個名,佢微笑左一下,之後個系統就自滅左
即係應該仲會留係間公司

舊 07-21-08, 06:58 PM   #477
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
batman 出場時間再多番dd 就perfect....

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-08, 07:08 PM   #478
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: t-cup 查看文章
今集 two face 個 coin, 同 batman forever tommy lee jones 差得遠. 今集我覺得個 coin 要依佢心意o黎行, 如果我無睇錯, 今集 two face 個 coin 兩面都係公黎的
個 coin的確兩面都係公黎~
佢俾個COIN俾女主角時~女主角當時先知道COIN本身兩面都係公~鏡頭其實都有呢一幕~~

爆炸左之後先變左兩邊唔同

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
但始終愛情線呢個位batman係不及豬豬俠。

可能係原著問題,batman不嬲都唔多講男女感情,
但begins同dark knight兩集唔知點解要整個女主角出o黎,如果一開始唔整可能仲好
第1集無睇過唔知道...

第2集因為雙面人情節女主角似乎還是很重要~不過樣好少少又有演技的影星應該好多掛...
揀呢件又老又殘又醜的做女主角簡直係呢套戲的大大大污點 ll

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-08, 07:34 PM   #479
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: david 查看文章

我以為joker講身世第一個版本係真o既,因為有咁o既阿爸阿媽,會變成joker o既機會超大。
講到似層層咁....

好多觀眾比佢呃晒

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-08, 09:23 PM   #480
暗黑流星cal
Ultimate Gamer
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
atv world 做緊batman returns...
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-08, 10:05 PM   #481
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
joker有時唔講野個嘴輕微陏動整到有D聲可能係因為疤痕造成(同我無幾隻牙情況有D相似),呢D小動都有做認真細緻

我覺得佢除左醒之外仲好似細菌咁繁殖將白騎士染污,變成同類呢下勁,即使joker死左仍然有人幫佢製做混亂

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-08, 10:10 PM   #482
shield
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2006
3DS Friend Code1633 4520 6340
其實雙面人唔算奸角呀? 佢都係為佢愛人報復姐~
shield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-08, 10:25 PM   #483
袓哥

註冊日期: Aug 2002
where can i buy batman begins BD..
found many place..out of stocks..=.=
does langham cd warehouse have?
袓哥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-08, 10:36 PM   #484
黑澤夜
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 暗黑流星cal 查看文章
atv world 做緊batman returns...
米雪菲花 !!!!!!
好正 !!!!!
黑澤夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-08, 11:04 PM   #485
候鳥
Crazy Gamer

引用:
作者: 信長 查看文章
講到似層層咁....

好多觀眾比佢呃晒
joker提過佢兩次老豆
第一次扮死果陣兇個黑幫
第二次搵harvey果陣兇個阿伯

記得好似係
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-08, 11:28 PM   #486
Anson225

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
係咪無人知下次villain係邊個?

舊 07-21-08, 11:32 PM   #487
kachai
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
各位知唔知UA朗豪係唔係可以買到batmen imax ver. d飛
kachai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-08, 11:35 PM   #488
暗黑流星cal
任天堂奴

引用:
作者: 黑澤夜 查看文章
米雪菲花 !!!!!!
好正 !!!!!
係啦.....呢個cat woman正過halle belle果個好多......
唔係露出度高就性度ga.......

我估下次batman真係打catwoman...可以描寫下batman既愛情.....
舊 07-21-08, 11:52 PM   #489
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 極真 查看文章
joker提過佢兩次老豆
第一次扮死果陣兇個黑幫
第二次搵harvey果陣兇個阿伯

記得好似係
第二次係ball場凶batman條ex gf....XD

舊 07-21-08, 11:53 PM   #490
黑澤夜
Crazy Gamer

引用:
作者: 暗黑流星cal 查看文章
係啦.....呢個cat woman正過halle belle果個好多......
唔係露出度高就性度ga.......

我估下次batman真係打catwoman...可以描寫下batman既愛情.....
我都覺得下集有可能有cat women

Detele 22-7-2008.

此篇文章於 07-22-08 09:57 AM 被 黑澤夜 編輯。
舊 07-22-08, 12:03 AM   #491
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: 疾風雷電 查看文章
joker有時唔講野個嘴輕微陏動整到有D聲可能係因為疤痕造成(同我無幾隻牙情況有D相似),呢D小動都有做認真細緻

我覺得佢除左醒之外仲好似細菌咁繁殖將白騎士染污,變成同類呢下勁,即使joker死左仍然有人幫佢製做混亂
joker係戲入面未死o架

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-08, 12:11 AM   #492
暗黑流星cal
任天堂奴

引用:

1. 女主角死左 , 下集可能有需要加返個女角 balance 返 .

2. 主角做左新甲之後 , 問 freeman 防唔防狗咬 , freeman 話可以擋到下貓咪抓 , 我覺得呢句係特登講出來 !
同埋可能Christopher Nolan 想挑tim burton機........
舊 07-22-08, 12:29 AM   #493
候鳥
Crazy Gamer

引用:
作者: Eking 查看文章
第二次係ball場凶batman條ex gf....XD
有兇果個伯

"you look like my father...i hate my father!!"
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-08, 01:49 AM   #494
GimGim

註冊日期: Jun 2002
引用:

1. 女主角死左 , 下集可能有需要加返個女角 balance 返 .

2. 主角做左新甲之後 , 問 freeman 防唔防狗咬 , freeman 話可以擋到下貓咪抓 , 我覺得呢句係特登講出來 !
thank you all for spoiling the movie

舊 07-22-08, 02:17 AM   #495
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
睇完

雙面人係咪死左?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-08, 03:04 AM   #496
WonderJimmy2

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDWonderjimmy
XBox Live GamertagWonderJimmyUS
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
睇完

雙面人係咪死左?
你既然睇左,無理由唔知佢有無死架?

不過呢條thread個個都放spoiler,好彩睇左套戲先入黎o者~~
WonderJimmy2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-08, 09:15 AM   #497
黑澤夜
Crazy Gamer

引用:
作者: GimGim 查看文章
thank you all for spoiling the movie
Sorry
舊 07-22-08, 12:23 PM   #498
~新聞~

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 信長 查看文章
剛剛tvb 新聞講
batman dark knight 票房破晒紀錄
仲比較歷代joker
仲話希夫有望死後追封影帝

晚間新聞應該會重播尼part 吧
TVB新聞都會報呢d野?

「LoVin'ToNIte - ParaPara活動」

每月第3週六晚上於尖沙咀舉行
Youtube頻道
~新聞~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-08, 01:28 PM   #499
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
個joker真係無得頂
最衰附近d死小孩嘈住哂
睇緊batman嘈住要睇多啦A夢
應該會睇多次

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-08, 01:41 PM   #500
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: ~新聞~ 查看文章
TVB新聞都會報呢d野?
昨日午間news...
有幸睇到,lucky
6點半就無

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] Game Makers 商標出願情報 neo2046 電視遊戲討論版 242 02-21-24 12:01 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.39 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1033 12-19-08 07:21 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.36 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1007 08-03-08 02:37 AM

現在的時間是 07:25 PM

手機版 | APP版