Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-18-16, 03:53 PM   #126
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: 神龍 查看文章
game背寫養得出嘅超過200隻
當佢200啦
係A9見到list 217隻
幼年22 成長34 成熟53 完全44 究整60
組合戰爭(?)4

此篇文章於 03-18-16 04:47 PM 被 qwe 編輯。
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 04:05 PM   #127
Matthew.Y
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
個雙怪系統好微妙
我而家一隻戰鬥暴龍,但另一隻只係飛龍V,左右戰力好似好唔平均

舊 03-18-16, 04:20 PM   #128
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
中伏
岩岩行中bug位仲要係機械暴龍升到究極
一路無save返返噚晚8點save,一切都化為烏有啦

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 04:24 PM   #129
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
對我黎講究極比多獸就係我既一切,不過無奈之前果幾集都太廢....希望呢次會好d
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 04:24 PM   #130
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
岩岩玩,瞓練系統好過PSP第一集⋯唔會玩到眼瞓⋯
大草原隻紅色奧加獸要打嗎?岩岩玩已經比佢嚇一嚇。

錢暫時都夠用
道上的紅鼻屎獸都超強啊,被痛打一番⋯
由手機版發出

此篇文章於 03-18-16 04:29 PM 被 iu fu pig 編輯。
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 04:25 PM   #131
Matthew.Y
Crazy Gamer

引用:
作者: ms_小畫家 查看文章
中伏
岩岩行中bug位仲要係機械暴龍升到究極
一路無save返返噚晚8點save,一切都化為烏有啦
咁sad……

其他我唔知,但係佢個正方call同伴真係好易卡位

舊 03-18-16, 04:27 PM   #132
Matthew.Y
Crazy Gamer

引用:
作者: iu fu pig 查看文章

錢暫時都夠用
紅鼻屎獸都超強啊,被痛打一番⋯
由手機版發出
係過map之前個位d怪都好似係另一邊map既怪既lv, 貼心設計(?)

舊 03-18-16, 04:34 PM   #133
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: qwe 查看文章
係A9見到list 217隻
幼年22 成長34 成熟53 完全44 究整60
組個戰爭(?)4
COS WAR 得4隻=.=......睇下DLC會唔會有ジークグレイモン,DX
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 04:40 PM   #134
ouki
戸松控

引用:
作者: fortel 查看文章
對我黎講究極比多獸就係我既一切,不過無奈之前果幾集都太廢....希望呢次會好d
偵探有愛咩都勁GA WO

引用:
作者: iu fu pig 查看文章

錢暫時都夠用
道上的紅鼻屎獸都超強啊,被痛打一番⋯
由手機版發出
錢完全唔夠用....
舊 03-18-16, 04:45 PM   #135
ms_小畫家
Game Master

只要有完全體係手錢什麼的完全不是問題
驚無晒肉好過

其中一位歷史見證人
舊 03-18-16, 04:52 PM   #136
qwe
Game Master

引用:
作者: ouki 查看文章
偵探有愛咩都勁GA WO

錢完全唔夠用....
但始終唔可以完全體練到打贏究極體
好想用熊仔獸爆機....(十幾年前的怨念再起...)
舊 03-18-16, 04:55 PM   #137
ouki
戸松控

引用:
只要有完全體係手錢什麼的完全不是問題
驚無晒肉好過
肉我第一二天完成巴魯個任變左1日8件....之後再出去打肉....基本上冇出現冇用問題.....反而係一定要出街買汽水問題
舊 03-18-16, 04:58 PM   #138
ouki
戸松控

引用:
作者: qwe 查看文章
但始終唔可以完全體練到打贏究極體
好想用熊仔獸爆機....(十幾年前的怨念再起...)
偵探唔係打特別任用操爆的完全體都冇咩問題.....
舊 03-18-16, 05:03 PM   #139
qwe
Game Master

引用:
作者: ouki 查看文章
偵探唔係打特別任用操爆的完全體都冇咩問題.....
偵探練完3隻白金大便同戰鬥暴龍+泰坦後已經無晒難度
但如果認真練技完全體又真係夠打, 係我的愛唔夠悟空獸多
舊 03-18-16, 05:44 PM   #140
ms_小畫家
Game Master

由藍火炎同喪屍暴龍開始番
原本要死既兩隻無啦啦都升左究極體

其中一位歷史見證人

此篇文章於 03-18-16 05:51 PM 被 ms_小畫家 編輯。
舊 03-18-16, 05:53 PM   #141
Matthew.Y
Crazy Gamer

好似今集d能力去到500-600咁上下就係究極體既要求

舊 03-18-16, 06:52 PM   #142
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
岩岩開始玩隻game...第一印象係大家覺唔覺隻game loading好慢同好疾下...係我自己問題定係點...?
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 06:55 PM   #143
ms_小畫家
Game Master

過場係load得慢,希望之後再出補丁
另外有冇dl左370mb補丁先無既話會疾到掟機架

其中一位歷史見證人
舊 03-18-16, 06:58 PM   #144
Echo01
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012

想問下e隻獸同黑omega系咪兩隻唔同既野
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 09:27 PM   #145
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
過場係load得慢,希望之後再出補丁
另外有冇dl左370mb補丁先無既話會疾到掟機架
有d咁的野!?
Dl 試下先!thx!
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 11:17 PM   #146
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
今次隻野毒性好深,真係掛住解quest升村,懶理主線
發掘要素應該不少,好想玩返角龍獸個講價minigame

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 10:41 AM   #147
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
已經有人爆機(表)

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=07255&snA=7304

我連GAME 都未有時間買喎
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 10:48 AM   #148
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
已經有人爆機(表)

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=07255&snA=7304

我連GAME 都未有時間買喎
我OT左個幾星期⋯⋯仲玩緊GB3⋯⋯

舊 03-19-16, 11:20 AM   #149
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
「本作回歸到初代數碼世界,基本上初代大部份系統都有繼承到」

睇埋咁多留這都應該都唔會太伏

DL中
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 11:29 AM   #150
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
我諗緊買DL 版 定實體..

正常DL版順d

但實體平d
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP] Digimon World Re:Digitize KARO 手提遊戲機討論版 2 11-17-11 04:08 PM
跪求 那裡有digimon world x(gc,x box vol) tenchi 電視遊戲討論版 5 06-24-05 10:38 PM
[求助]邊到重有gc ga Digimon World X 幻炎 電視遊戲討論版 1 06-24-05 08:01 PM
[全機種]Bandai數碼暴龍新作"Digimon World 4"圖片 神祕人1號 電視遊戲討論版 6 05-16-04 11:19 PM

現在的時間是 10:25 AM

手機版 | APP版