Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 10-15-22, 07:57 PM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
JUST STOP OIL

我理解唔到關梵高咩事?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-22, 08:14 PM   #2
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
玩食物已經唔夠環保喇
非洲每一分鐘有60秒過去嫁麻
由手機版發出
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-22, 02:20 AM   #3
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
搏出名,搏閃光燈,對佢哋嘅訴求完全無幫助~ 反感。

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-22, 08:16 AM   #4
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
至少用自己D血啦大佬,唔好浪費食物。腦漿都OK架,反正都冇用…

舊 10-16-22, 09:44 AM   #5
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
油畫都係油字頭?

舊 10-17-22, 11:09 PM   #6
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
Paint 同 oil 兩家嘢嚟故噃~~~

另:跟住有有去咗冧 Astron Martin 倫敦一個個陳列室油。

喂,係搞就搞油公司,正所謂冤有頭債有主,單純係咁搏出位對你想爭取嘅嘢無幫助。

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-22, 10:14 AM   #7
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
繼續

https://www.881903.com/news/international/2461864/
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-22, 05:56 PM   #8
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: J+1 查看文章
環保膠同左膠真係無話可說
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-22, 06:40 PM   #9
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
番茄薯蓉湯
下次有咩餸?

我都係認同子華說法
冇下一代嘅人就係最環保嘅人
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-22, 07:49 PM   #10
神人ではない!新人だ

係就落多些少功夫,打爆個畫架先淋,等佢真正變成一文不值。
一定更加有話題性

舊 10-25-22, 01:57 PM   #11
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
食cake

J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-22, 07:42 PM   #12
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
開始覺得係針對梵谷

梵谷又遭殃了! 名畫《播種者》遭環保團體拿碗豆湯潑灑

https://tw.news.yahoo.com/%E6%A2%B5%...035841015.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-22, 08:25 PM   #13
神人ではない!新人だ

Just piss Gogh

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
(出售)PS3 GAME Stop 風間鈴木仁 買賣專區 0 06-14-14 07:24 PM
★★★綜合同人誌 Vol.004★★★(STOP ORDER) ★星人44★ 水★專區 10 01-13-12 02:32 PM
★★★綜合同人誌 Vol.002★★★(STOP Order) ★星人44★ 水★專區 25 01-10-12 04:46 PM
window XP「Stop 錯誤」 darkvolver 手機資訊/電腦軟硬討論 0 04-18-08 09:37 AM
Look 'n' Stop 亍 ◣ 手機資訊/電腦軟硬討論 0 06-13-05 11:07 PM

現在的時間是 09:50 PM

手機版 | APP版