Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

查看投票結果: 新科世界盃冠軍將會是哪一隊?
意大利 115 63.89%
法國 65 36.11%
投票者: 180. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-11-06, 03:41 AM   #926
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: luck
阿根廷好似變左被動禁....
贏緊兩粒,被唔被動都冇所謂啦

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線  
舊 06-11-06, 03:42 AM   #927
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
免仔衰多口...

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線  
舊 06-11-06, 03:42 AM   #928
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: RS 200
點解肥馬著o個件係公雞牌o既阿根廷衫o既......a
86年冠軍果件
應該係復刻

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線  
舊 06-11-06, 03:43 AM   #929
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
作者: Coquelicot
86年冠軍果件
應該係復刻
哦.....
RS 200 目前離線  
舊 06-11-06, 03:44 AM   #930
Hayato
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
快上快落
個波係呢邊禁區
一陣間就去左對面禁局
Hayato 目前離線  
舊 06-11-06, 03:46 AM   #931
RS 200

科隊d球員....又快又硬爭又有技術.....睇黎世界杯後好多都會比歐洲球會買入.....
RS 200 目前離線  
舊 06-11-06, 03:47 AM   #932
RS 200

半場完.....暫時睇左咁多場,呢場最好睇~
RS 200 目前離線  
舊 06-11-06, 03:49 AM   #933
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
3場波...越夜越精彩...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 06-11-06, 03:50 AM   #934
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
半場完.....暫時睇左咁多場,呢場最好睇~
阿根廷成場波進攻都唔多

但係一攻就好到肉
闇影風 目前離線  
舊 06-11-06, 03:51 AM   #935
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
阿根廷上半場打得唔係太急
慢慢組織一下就攪掂個隻
但係2球都唔係咁穩陣...
見到對面個個球員一個爆開幾個...
跑又唔夠跑, 身型又細成個碼...
都咪話唔驚
下半場希望入多粒 咁就穩陣d啦

野兔上半場真係好fit下
下半場要keep住呀
唔知美斯又會唔會出場呢
Aqours 目前離線  
舊 06-11-06, 03:51 AM   #936
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: Busconcamp
3場波...越夜越精彩...
無錯 好彩無選擇錯誤起左身睇

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 06-11-06, 03:53 AM   #937
RPG
Senior Gamer
食左飯未呀?

註冊日期: Sep 2002
引用:
科隊d球員....又快又硬爭又有技術.....睇黎世界杯後好多都會比歐洲球會買入.....
著哂橙衫,如果唔係見到d人黑媽媽,仲以爲阿根廷vs荷蘭
RPG 目前離線  
舊 06-11-06, 03:53 AM   #938
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 大覺屋師真
無錯 好彩無選擇錯誤起左身睇
我都無訓過

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 06-11-06, 03:54 AM   #939
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
舊巴塞拍當好fit

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線  
舊 06-11-06, 03:54 AM   #940
Lycnnee
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
呢場真係超正
同之前個幾場完成唔同
呢d先係世界盃架麻
列基美真係太勁啦

列基美正式宣布退出國家隊..
Lycnnee 目前離線  
舊 06-11-06, 03:55 AM   #941
luck
Junior Member

註冊日期: Aug 2003
Ayala好勁~後防真係唔可以冇左佢~
希望下半場aimar同美斯有得出la
luck 目前離線  
舊 06-11-06, 03:56 AM   #942
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: RPG
著哂橙衫,如果唔係見到d人黑媽媽,仲以爲阿根廷vs荷蘭
佢地技術腳法都唔輸蝕.
下半場阿根廷放軟手腳實有野睇

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線  
舊 06-11-06, 03:56 AM   #943
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: DevilElvis
我都無訓過
我都係...所以依家好眼訓

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線  
舊 06-11-06, 03:56 AM   #944
cloud

PSN  IDsteve_ho110
頂......有小強入屋......好耐冇出現la

而家諗緊計對付佢.......

如果唔係睇唔到波......

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線  
舊 06-11-06, 03:57 AM   #945
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: DevilElvis
我都無訓過
我訓左 錯過左上一場
不過唔緊要, 依場真係好好睇~

科特迪瓦d攻勢都好掂, 但硬係差少少, 希望繼續努力啦, 破番蛋都好

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 06-11-06, 03:59 AM   #946
RPG
Senior Gamer
食左飯未呀?

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: @羅彼仙奴
佢地技術腳法都唔輸蝕.
下半場阿根廷放軟手腳實有野睇
阿根廷唔會掛,佢都係睇到宜家最對版既一隊了.
RPG 目前離線  
舊 06-11-06, 04:01 AM   #947
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
睇呢場波唔怕眼訓
幸好呢場係尾場

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線  
舊 06-11-06, 04:01 AM   #948
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
基C佬繼續GO GO GO~~~
快D出 廸維C~~~
未到最後, 阿金廷都唔好輕敵呀~

為左用某方法睇, 唔可以時常打字~~~

KIM 目前離線  
舊 06-11-06, 04:04 AM   #949
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
我覺得科特打得好好, 完全唔覺係兩隊波實力差太遠.
argentina入果兩球的確係實至名歸, 但係科特都有好多黃金機會..可惜唔能夠把握, 連運都輸埋真係冇野好講....

希望下半場起碼可以追番粒, 踢得咁好如果連1粒都入唔到真係好可惜
kin~kin 目前離線  
舊 06-11-06, 04:04 AM   #950
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: RPG
阿根廷唔會掛,佢都係睇到宜家最對版既一隊了.
上屆都係第一場對板, 但之後無以為繼
不過上屆吃過教訓今屆應該唔會啦

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 07:46 PM

手機版 | APP版