Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-17-06, 10:12 PM   #151
Kaiser
God of Gamer
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
上場無睇

今晚唔睇唔得

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 10:21 PM   #152
clie

註冊日期: Dec 2001
原本冇打算睇捷克對加納
但唔睇又好似半天吊咁
呢場波我都希望捷克贏
然後last一場同意大利爭首名咁先好睇
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 10:40 PM   #153
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 祖羅.祖班納
今晚大炒美國確保出線啦~東尼入3粒~~~~!
承你貴言
我都支持東尼

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 11:03 PM   #154
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: clie
點解意大利場場都係半夜架...
(捱一晚夜真係兩日都recover唔到)

今晚加度素有機會出場
但聽聞只會後備,事關上一場派路、迪羅斯、柏路達表現得攻守平衡
納比唔想破壞連續性
不過森保達就好似一定首發
森保達復出...
格羅素也表明不介意反回後備席...
意軍上下一心...加油~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363

此篇文章於 06-19-06 09:16 PM 被 Busconcamp 編輯。
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 11:21 PM   #155
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
迪比阿路都要俾心機呀
最後一次踢世界杯
唔好辜負金童之名

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 11:26 PM   #156
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: Kaiser
上場無睇

今晚唔睇唔得
x2/\
引用:
作者: 東條英俊
迪比阿路都要俾心機呀
最後一次踢世界杯
唔好辜負金童之名
始終覺得意大利只有小馬尾先稱得上金童
不過當然都希望迪比有表現~

舊 06-17-06, 11:49 PM   #157
clie

我反而覺得迪比亞路係個炸彈
之前出場時間少,根住練波就發皮氣
仲同納比哎交
佢根本唔願屈居o係托迪之下
舊 06-17-06, 11:54 PM   #158
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 東條英俊
迪比阿路都要俾心機呀
最後一次踢世界杯
唔好辜負金童之名
其實今屆之後,下列參與06世盃意國球員,相信亦係最後一屆...
佩雷斯(36)<--現今歲數
簡拿華路(32)
尼斯達(30)
森保達(29)
奧度(30)
馬達拉斯(32)
柏路達(29)
托迪(29)<--近30
甘莫蘭尼斯(29)<--近30
東尼(29)
恩沙基(32)
==============
格羅素(28)
加度素(28)
巴朗尼(28)

唔計...GK保方(28)
過埋08歐國盃...
2010世盃前...意軍務必大換血

舊 06-17-06, 11:58 PM   #159
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
中前場暫時都未需要太擔心...

反而後防完全無接班人...。
新果班完全唔成氣候...。

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 12:08 AM   #160
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
咁計落...08年歐洲國家盃會有新人加入.
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 12:15 AM   #161
clie

引用:
作者: Busconcamp
唔計...GK保方(28)
過埋08歐國盃...
2010世盃前...意軍務必大換血
真係唔講唔覺
但係當中有好多由98世界杯玩到今日
當年爆出黎既大簡、尼斯達、韋利、大恩、迪比只係20出頭就o係球會同國家隊擔正大旗
估唔到打後八年後防線都冇人爆到出黎
格羅素巴朗尼o個d唔講都唔知廿到炆
玩埋euro08相信都仲得
WC2010相信尼斯達都未必得
又或者到時候意大利會完全轉為進攻型球隊
想守都冇得守
(身為意迷既我都幾期待 )
舊 06-18-06, 12:28 AM   #162
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
真係唔講唔覺
但係當中有好多由98世界杯玩到今日
當年爆出黎既大簡、尼斯達、韋利、大恩、迪比只係20出頭就o係球會同國家隊擔正大旗
估唔到打後八年後防線都冇人爆到出黎
根本意軍係青黄不接...
若唔係馬甸尼主動話唔玩...
今屆重係度都有之...
引用:
格羅素巴朗尼o個d唔講都唔知廿到炆
奧度,格羅素,東尼...等等之類...直情係大器晚成...
引用:
玩埋euro08相信都仲得
WC2010相信尼斯達都未必得
尼斯達太多傷患喇...頂盡玩埋08要退役~
引用:
又或者到時候意大利會完全轉為進攻型球隊
想守都冇得守
(身為意迷既我都幾期待 )
防守性根深蒂故...難有轉變...

此篇文章於 06-18-06 12:30 AM 被 Busconcamp 編輯。
舊 06-18-06, 01:33 AM   #163
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
防守性根深蒂故...難有轉變...
如果搵D非洲球隊既教練番黎,或者有得變...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 02:23 AM   #164
clie

引用:
根本意軍係青黄不接...
若唔係馬甸尼主動話唔玩...
今屆重係度都有之...
後防線的確係青黃不接,好在有班大器晚成既異軍頂住檔
相反中前場既質素+配合可以話係90年打後最強
唔似得以前粒粒皆星但就整合唔到一支隊型
仲記得以前報紙話冇乜邊個人想教意大利,事關個個都大支野咁

馬甸尼今季唔傷而家好可能仲入選
始終大簡既leadership弱得多
不過我都唔希望有太多老將
一個佩雷斯就夠
舊 06-18-06, 02:23 AM   #165
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 柴崎幸
如果搵D非洲球隊既教練番黎,或者有得變...
又或者搵批非洲球員入籍意大利...一了百了~\/

舊 06-18-06, 02:26 AM   #166
clie

引用:
又或者搵批非洲球員入籍意大利...一了百了~\/
咁咪好似法國咁 唔好呱~
黑人唔襯意大利 (本人絕無種族岐視 )
舊 06-18-06, 02:31 AM   #167
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
唔講黑人,我都不嬲覺得甘莫蘭尼斯唔襯意大利

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 02:35 AM   #168
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
記得有報紙話過...
意軍有人不滿甘莫...
係話因為佢入唔到阿根廷國家隊...
所以先揀左入籍意大利...

舊 06-18-06, 02:37 AM   #169
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
記得有報紙話過...
意軍有人不滿甘莫...
其實甘莫仲係未識唱意國國歌的,之前仲比人插到行晒...

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 02:37 AM   #170
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
引用:
記得有報紙話過...
意軍有人不滿甘莫...
事實係
而且佢響意軍都冇乜功績啦

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 02:38 AM   #171
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:

佢自己公開講唔識唱意大利國歌
咁都得

講起佢..

整個負離子直髮仲難頂過以前個款呀
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 02:41 AM   #172
clie

乜唔係話甘莫見意大利既環境好過阿根廷多多聲
而自己又效力意甲球會,所以入籍意國架咩?
(以佢進攻能力呢幾年冇理由打唔到阿軍右翼喎)
舊 06-18-06, 02:49 AM   #173
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 暴走蟹
佢自己公開講唔識唱意大利國歌
咁都得

講起佢..

整個負離子直髮仲難頂過以前個款呀
其實佢重有句下集回應...話自己根本連阿根廷國歌都唔識唱!

講開國歌...
原來日前既南韓對多哥...
世協播錯左多哥國歌...
世協事後向多國道歉...
不過多國要求世協以書面道歉...

此篇文章於 06-19-06 09:17 PM 被 Busconcamp 編輯。
舊 06-18-06, 02:55 AM   #174
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
乜唔係話甘莫見意大利既環境好過阿根廷多多聲
而自己又效力意甲球會,所以入籍意國架咩?
(以佢進攻能力呢幾年冇理由打唔到阿軍右翼喎)
一個J.辛已經霸左成條阿根廷右路

意大利自摩里奴後都無乜側擊人材
緊係好環境過阿根廷
想打邊佢首選
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 02:57 AM   #175
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
其實佢重有句下集回應...話自已根本連阿根廷國歌都唔識唱!
我都識啦~~~don't cry for me........

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:31 PM

手機版 | APP版