Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-10-06, 05:41 AM   #476
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
不過偉大的左後衛真係好傳奇
佢肯定發夢都無諗過自己會掂到隻大力神杯...
仲要射pk尾門...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 05:42 AM   #477
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Kaiser
我要CANNAVARO舉盃的大頭相 ...

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面

此篇文章於 07-10-06 05:53 AM 被 Ricky-S 編輯。
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 05:43 AM   #478
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 東條英俊
聽日去買意大利波衫
唔好啦
等出四粒星先一齊去買
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 05:44 AM   #479
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: sugihara
不過偉大的左後衛真係好傳奇
佢肯定發夢都無諗過自己會掂到隻大力神杯...
仲要射pk尾門...
呢一年對佢黎講簡直係夢一樣

感謝Ricky-S
等陣轉頭像

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 05:44 AM   #480
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
Zidane....唉~...
馬達拉斯.......神也!

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 05:45 AM   #481
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
引用:
作者: clie
唔好啦
等出四粒星先一齊去買
係喎..快慰過頭添

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 05:45 AM   #482
clie

講真,大簡企o個將台好似求其左d
去bar搵個轉角都見到
舊 07-10-06, 05:45 AM   #483
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
你唔係話唔睇架咩?仲唔訓
我撈埋d送汁先肯熄電視呀
成場一開波就恰o下恰o下
到互射12碼先清醒
而家直情冇辦法訓著
臨尾都係受唔住引誘睇左...
頭先一路睇一路驚,7分鐘就輸球12碼...
好彩最後都贏到...
不如意大利fans一齊轉頭像一星期啦。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 05:47 AM   #484
clie

引用:
作者: HuGo_達之礦工
Zidane....唉~...
馬達拉斯.......神也!
冇殺人王呢場波一定冇咁多看點

馬達拉斯萬歲!萬歲!萬歲!
舊 07-10-06, 05:47 AM   #485
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
去bar搵個轉角都見到
張枱只係配角,最緊要係企上去o個個。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 07-10-06, 05:49 AM   #486
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
去bar搵個轉角都見到
係咁架啦~唔洗樣樣整到獨一無二呱??

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 05:49 AM   #487
Hayato
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 柴崎幸
臨尾都係受唔住引誘睇左...
好彩最後都贏到...
輸12碼時,咀咒緊殺人王
點知轉個頭佢又入波

尾段成班友無晒氣咁
真係好驚會失球
好彩最後無事...
Hayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 05:50 AM   #488
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
不過一隊拎冠軍既球隊,射手只係入左2球,仲要一個係後衛
其實都幾高難度

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 05:51 AM   #489
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: Hayato
尾段成班友無晒氣咁
真係好驚會失球
好彩最後無事...
全靠保方撲到施丹球頭鎚,否則而家法國慶祝緊咯。

舊 07-10-06, 05:51 AM   #490
clie

引用:
好彩最後都贏到...
曾經諗過法國咁都可以和到意大利,表現真係好出色
最後10分鐘10個打11個都冇俾人攻門
就算最後真係佢地贏我都無話可說

換頭像我都係只會選擇馬甸尼架咋~
舊 07-10-06, 05:51 AM   #491
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

納比好野!!!

此篇文章於 07-10-06 05:55 AM 被 Ricky-S 編輯。
舊 07-10-06, 05:53 AM   #492
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
換頭像我都係只會選擇馬甸尼架咋~
有乜所謂。

舊 07-10-06, 05:53 AM   #493
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
納比仲即時食雪茄添
隻手抽住支大茶瓜去影相

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 05:54 AM   #494
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
我會選BUFFON拿金球....
整個SERIES七場波居然只失一球烏龍一球十二碼
意大利沒有他死了九年....

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 05:56 AM   #495
clie

引用:
全靠保方撲到施丹球頭鎚,否則而家法國慶祝緊咯。
咁東尼o個球頭球中楣都可以一早收死法國la

呢場波派路d角球真係妙到毫顛
不過長傳差少少,始終好難落到前鋒腳下
大家有冇留意佢一控住個波,冇人可以搶到架?
左轉右轉都一定o係佢腳下,連zidane都做唔到
舊 07-10-06, 05:58 AM   #496
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

引用:
作者: Jamie
金球我諗大簡,PIRLO,保方之爭

舊 07-10-06, 05:58 AM   #497
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
左轉右轉都一定o係佢腳下,連zidane都做唔到
因為施丹今場俾野人狂mark,但法國就無人死守派路。

舊 07-10-06, 05:58 AM   #498
clie

引用:
作者: Jamie
好難講,成個大簡棟o係前面山左8成既波
實際上佢七場波既撲救真係唔算多
一場得一至兩個。
我覺得大簡or派路拿會好d
舊 07-10-06, 06:00 AM   #499
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

終於比我搵到PIRLO ><

舊 07-10-06, 06:00 AM   #500
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
鬼咩
今日個球場細到咁
兩邊根本走唔到位,點放長波...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:47 PM

手機版 | APP版