Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-16-07, 02:48 PM   #101
inoran164
Game Master

註冊日期: Feb 2004
XBox Live Gamertaginoran168
教練個陣同選人都有問題

一落後既話個陣根本冇得點轉

後備0個D 都係同選打0個D 位

一個正宗打邊都冇

佢個陣打邊又要靠左右後衛出擊, 一回唔到防就88

又唔係唔知兩個中堅都唔係快...

唉....做阿根廷FANS 又要失望多一次

此篇文章於 07-16-07 02:52 PM 被 inoran164 編輯。
inoran164 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-07, 03:48 PM   #102
斷空我
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
唉~ 我彷彿又看到了一次世界大騙案咁.....
斷空我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-07, 07:18 PM   #103
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 斷空我 查看文章
唉~ 我彷彿又看到了一次世界大騙案咁.....
what do u mean?

雖然我都認同成個盃賽裡面, argentina 表現比較好~
不過琴晚brazil贏3粒~ 而且入果兩球都係好波~ 贏得叫幾有說服力!
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-07, 07:19 PM   #104
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
阿根廷之前d比賽踢得幾神都無用...
最後一戰輸俾巴西B隊...
重要又係0:3

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-07, 07:22 PM   #105
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
阿根廷之前d比賽踢得幾神都無用...
最後一戰輸俾巴西B隊...
重要又係0:3
yes..
我都好suprise, Brazil B team 居然大炒argentina full team (雖然crespo冇出)
舊 07-16-07, 09:07 PM   #106
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

http://www.youtube.com/watch?v=uv-NpaIiMNk

入球精華
舊 07-16-07, 09:24 PM   #107
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
阿根廷今次真係太肉酸了!近年阿根廷踢法漂亮但係贏唔到錦標,好可惜。
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-07, 09:46 PM   #108
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
巴西踢法真係靠團體...唔係靠個人..

舊 07-16-07, 10:20 PM   #109
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 某F 查看文章
巴西踢法真係靠團體...唔係靠個人..
多得鄧加.......
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-07, 10:26 PM   #110
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
呢隊巴西仲係唔係巴西?仲算唔算森巴足球?
穩守突擊, 係中場不斷犯規
好似睇緊英超波咁

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-07, 10:54 PM   #111
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDradzinskiJP
引用:
作者: 月舞 查看文章
好似睇緊英超波咁
唔加入現代足球元素 根本無法係球賽度贏波...

阿根廷就係好例子....

如果要拎 冠軍 同 悅目性比, 好多球隊都拎冠軍重要啦

當然呢個問題爭執左好耐......

但踢法唔變既話根本係死路一條, 好似阿根廷咁
拉辛斯基 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-07, 10:57 PM   #112
大山椒魚
......

引用:
好似睇緊英超波咁
不嬲呢隊都唔係巴西

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-07, 11:17 PM   #113
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 拉辛斯基 查看文章
唔加入現代足球元素 根本無法係球賽度贏波...

阿根廷就係好例子....

如果要拎 冠軍 同 悅目性比, 好多球隊都拎冠軍重要啦

當然呢個問題爭執左好耐......

但踢法唔變既話根本係死路一條, 好似阿根廷咁
阿根廷係自己排怪陣先輸je
唔算死路掛
(加上個人覺得冇左基斯普好大影響)

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-07, 05:10 PM   #114
大山椒魚
......

引用:
阿根廷係自己排怪陣先輸je
唔算死路掛
(加上個人覺得冇左基斯普好大影響)
話唔定賽前收到球王降福既時候,心理上已經受左痛擊

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-07, 05:51 PM   #115
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
巴西近兩次拎世界盃(94,02)時都係無打森巴足球

中後場講效率
係前場兩三個先靠個人質素搵食(得二、三個保留森巴味)

家下搵本身球員時已經好重歐洲味的巴西怒漢
歐洲化比薩高同史高拉利時斯更進一步
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Hydrophobia 神祕人1號 電視遊戲討論版 50 02-06-13 04:52 PM
KOEI新作BladeStorm 百年戰爭 [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 276 02-23-11 12:01 PM
Infernal預定5月8日發售 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 5 03-30-07 10:13 AM

現在的時間是 05:25 PM

手機版 | APP版