Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44  ... 最後
攻略及心得交流區>ヴァニラウェア作品攻略區
Chitose1987 01:42 PM 07-29-13
信我 曲射點高好用好多架
零式 01:45 PM 07-29-13
作者: Chitose1987:
信我 曲射點高好用好多架
normal主力曲射,上hard就速射+power shot會安全+更好既dps
Chitose1987 01:52 PM 07-29-13
作者: 零式:
normal主力曲射,上hard就速射+power shot會安全+更好既dps
主要係曲射清卒打 boss 全部用得

速射對住奇美拉果d要洗頭既就無咩用
J+1 01:46 PM 07-29-13
教堂出面個亞伯比1蚊有咩用???

===========

off
果然唔少好貧雨

由手機版發出
sugihara 01:47 PM 07-29-13
我知丫,但真係好悶

作者: J+1:
教堂出面個亞伯比1蚊有咩用???
由手機版發出
故事用
sugihara 02:15 PM 07-29-13
我升晒腳技都踢好耐丫要加埋箭先夠dam,唔知hard以上頂唔頂得到

俾人圍最麻煩,呢個時候我會揀用舞空術食花生
Dyhalt Rushifar 02:20 PM 07-29-13
作者: sugihara:
我升晒腳技都踢好耐丫要加埋箭先夠dam,唔知hard以上頂唔頂得到

唔學咩都得,唯獨迴避+唔學唔得,真係冇招解圍…
sugihara 03:50 PM 07-29-13
作者: Dyhalt Rushifar:
唔學咩都得,唯獨迴避+唔學唔得,真係冇招解圍…
最慘係避完都無大範圍攻擊清場...精靈魔法太多限制
單打真係好難捱
Dyhalt Rushifar 03:58 PM 07-29-13
最慘係避完都無大範圍攻擊清場...精靈魔法太多限制
單打真係好難捱
一般拉方向連避兩次都已經飛好遠既,不過有次試過因為冇飛起而俾成兩三隻卒輪完幾野就冇大半支…
simonc 04:06 PM 07-29-13
有冇人玩戰士
招反彈飛行道具 包唔包魔法
同被動防有冇得彈
2樣都有我就升爆佢...
真十人€ 02:21 PM 07-29-13
我隻elf 就變咗刺客,用メンテナンス (使用回数が減らない確率xx%) + 刀連打,對住啲細boss真係放血咁放。
道中有crossbow就係狂射唔駛本。
Pandahahaha 02:24 PM 07-29-13

身為一隻精靈,係後面抽水是常識吧
同埋想問,過版換背包,會唔會加返d毒火樽?(懶得自己試)
Chitose1987 02:27 PM 07-29-13
作者: Pandahahaha:
身為一隻精靈,係後面抽水是常識吧
同埋想問,過版換背包,會唔會加返d毒火樽?(懶得自己試)
唔會

就算每個背包都放 + 打 boss 先用都係兩野射完
simonc 02:38 PM 07-29-13
ELF 的技能..
早期威 後期開始無力
早期無力的 後期又開始給力
上火 上毒有數量限制是大傷
Pandahahaha 03:05 PM 07-29-13
睇黎d樽都係唔升,主用升箭同回避
J+1 03:31 PM 07-29-13
技點好似連一隻都升唔爆.....
由手機版發出
gradriel 05:29 PM 07-29-13
這遊戲既然名為 "Dragon's Crown", 那麼想請問一下在遊戲中到底有沒有 "Dragon's Crown" 這種物品可以裝備? 還是純屬劇情的一部份呢?
Dyhalt Rushifar 05:48 PM 07-29-13
作者: gradriel:
這遊戲既然名為 "Dragon's Crown", 那麼想請問一下在遊戲中到底有沒有 "Dragon's Crown" 這種物品可以裝備? 還是純屬劇情的一部份呢?
D咁充滿劇透成份既問題就去攻略TOPIC問啦。
雖然隻GAME既重點唔係劇情…
LEDIV 09:21 PM 07-29-13
想問下女wizard 呢招技 "マジックショット的魔法回復量增加(地上或空中時□)" 同MP回復speed 加快o個個skill 有何分別???
輕機恒 09:24 PM 07-29-13
作者: LEDIV:
想問下女wizard 呢招技 "マジックショット的魔法回復量增加(地上或空中時□)" 同MP回復speed 加快o個個skill 有何分別???
指用口打中敵人時吸魔
赤兵尉SETH 11:01 AM 07-30-13
玩其他角色B路線先知Amazon有幾廚

d單挑B路線Boss任務用Amazon毫無難度打晒
用巫婆帶住d高Lv NPC仲係又慢又易死...
雷火武 01:45 PM 07-30-13
魔女初期MP少,回魔時間漫,吸MP又漫
係漫少少...
但練高D技能LV就好爽

唔可以咁急,要有前奏
花鳥鈴愛 05:22 PM 08-01-13
請問美版有冇日文字幕?
( ゚ω゚)? 05:42 PM 08-01-13
無可能喎,日語英字就話遮,不過呢隻好似得英語英字

作者: 花鳥鈴愛:
請問美版有冇日文字幕?

Mastergen 10:44 PM 07-29-13
同時擁有日版PS3及美版PSV, 已確認美版都有日語音, 同一PSN account 可save/load, 無版本限制!
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44  ... 最後

返回主題版面