Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 10-04-03, 01:05 PM   #1
fatraymond
God of Gamer
期待~~

註冊日期: Sep 2002
足球評述員

你地最鍾意邊個?

以前有線仲有英超播放權個時
我最鍾意就係李德能加埋馬啟仁講波
覺得佢地好正
但唔知係唔係無睇有線太耐,只係睇espn
覺得何輝其實分析得好好,仲好過有線d評述員,而家我最鍾意聽佢講波

係上年世界盃,有線d評述員係講中國個時完全做唔到專業,客觀,
令到我好憎佢地講波,由其時個阿潘
最記得佢講中國對巴西場波,唔理中國係犯人規定被人侵犯
都大大聲咁係度話巴西d人點,巴西球員扮野,係度叫佢地快d起身,唔好再扮
只係識得幫住中國隊,從個時開始真係對佢地好失望,仲好憎個d唔識客觀分析的評述員

舊 10-04-03, 01:09 PM   #2
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
何輝同方中得..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 01:18 PM   #3
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
引用:
Originally posted by yeah yeah :
何輝同方中得..
支持

ps:最憎黃興桂講波,舊年仲唔小心爆粗!

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 02:06 PM   #4
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

註冊日期: Feb 2003
黃興貴~
碧咸23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 04:03 PM   #5
ULTRASEVEN
Insane Gamer


註冊日期: Aug 2003
引用:
Originally posted by yeah yeah :
何輝同方中得..
係何輝加江忠德
ULTRASEVEN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 04:05 PM   #6
ULTRASEVEN


引用:
Originally posted by 碧咸23 :
黃興貴~
你ge口味都幾獨特wor
舊 10-04-03, 04:10 PM   #7
cliff

註冊日期: May 2002
只要唔係黃興桂同彭錦全就得喇

cliff 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 04:28 PM   #8
gtrr344
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagNewbie Dog
吳晃榮 !!!!

其他全部彈開~~~:bface:
gtrr344 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 04:30 PM   #9
永恆之23號^^
Junior Member

註冊日期: Sep 2003
引用:
Originally posted by ULTRASEVEN :
係何輝加江忠德
ya~~~佢兩個真係幾夾~~~

---------------------------------------

我就係....占士大人.....
永恆之23號^^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 04:48 PM   #10
waterloo
Junior Member

註冊日期: Oct 2003
引用:
Originally posted by gtrr344 :
吳晃榮 !!!!

yaya!!!贊成贊成.....其他就
waterloo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 04:49 PM   #11
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
你地最鍾意邊個?
亞叔

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 04:53 PM   #12
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by cliff :
最好有呢個組合
咁另外一邊就係最強組合-何輝同江忠德
尤其是後者一定係講曼聯既,啱晒我
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 04:58 PM   #13
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
引用:
e兩條友真係好廢...一係有冷場...
一係就講完=無講...

引用:
Originally posted by gtrr344 :
吳晃榮 !!!!

贊成~佢講波真係超生動~

舊 10-04-03, 06:00 PM   #14
fatraymond
期待~~

引用:
本來都唔係佢兩個拍檔
唔知點解無端端變左佢地拍
聽個彭錦全講過兩場曼聯
真係想死
都係何輝同江忠德最好

伍晃榮個種唔係叫做新聞報導員咩

舊 10-04-03, 06:29 PM   #15
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 雙星 :
你地最鍾意邊個?
亞叔
亞叔以前就好
家陣......

引用:
吳晃榮 !!!!

講真
佢講新聞真係好
但都真係講波就好難講~~ a
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 07:00 PM   #16
ULTRASEVEN


引用:
Originally posted by Zaku :

亞叔以前就好
家陣......

始終阿叔年紀都唔細,
記性同轉數都退化左,
不過因為由細睇佢講波到大,
感情分搭夠,
同埋好似冇乜邊個講波夠佢咁權威,
邊個球星踢得差即鬧冇面俾。
舊 10-04-03, 07:19 PM   #17
鴨仔
Crazy Gamer

XBox Live Gamertagsmallmoles
黃興貴=

舊 10-04-03, 08:34 PM   #18
Sebastian veronique
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
黃興桂係極品黎架
"呢個係一個右路偏左o既罰球"
"呢個球員一來慢,二來唔夠快,三來冇速度"

呢兩句金句黎架

想快d脫苦海
Sebastian veronique 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 08:35 PM   #19
Zaku
The One

引用:
Originally posted by Kiros :
黃興桂係極品黎架

呢兩句金句黎架
唔係"有今生, 冇來世"咩??
舊 10-04-03, 09:13 PM   #20
fatraymond
期待~~

引用:
Originally posted by Zaku :

唔係"有今生, 冇來世"咩??
十二碼有兩個可能性先至係金句

舊 10-04-03, 09:15 PM   #21
Zaku
The One

引用:
Originally posted by fatraymond :

十二碼有兩個可能性先至係金句
傷口上灑鹽
棺材上加口釘....
舊 10-04-03, 09:35 PM   #22
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by Kiros :
黃興桂係極品黎架

呢兩句金句黎架
起碼可以笑下吖
好過彭生呢啲................
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-03, 12:13 AM   #23
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
黃興桂...其實幾得意丫
不過聽過佢講以前既賽事
好勁好多detail
彭錦全就唔知講乜既....
鍾意何煇多d

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-03, 01:37 AM   #24
T.S
君だけを…

亞叔

其實講波到底係"跟波講+分析形勢"定"講好多detail or(傾閒計)但好多時都跟唔到個波"好呢??

睇有線61台講波
好多時佢地都係人地攻完門,起埋腳,出埋界先至講"XXX頭先個攻門射高o既"

而且成日講錯人名.....

個人意見

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-03, 01:44 AM   #25
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
>>>"呢個係一個右路偏左o既罰球"

可以咁形容架...:@_@":

你將個場分成3個ZONE就有啦....:@_@":

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:33 AM

手機版 | APP版