Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>日本音樂討論區1st mix Vol.2
Suda 10:05 PM 12-31-12
音已走
陸奧 貴志 10:07 PM 12-31-12
作者: Suda:
音已走
冇準備咁
Suda 10:08 PM 12-31-12
福山出場
陸奧 貴志 10:12 PM 12-31-12
PRINCESS PRINCESS~
陸奧 貴志 10:14 PM 12-31-12
連班已經係師奶都唱得好過步姐
陸奧 貴志 10:26 PM 12-31-12
last喇,生物系出場~
不是藍星人 10:29 PM 12-31-12
雖然我飯AKB
但我係好想呢隻拎到唱片大賞的
陸奧 貴志 10:32 PM 12-31-12
見到後面d金牌選手木口木面....
Suda 10:33 PM 12-31-12
等睇中居走音
陸奧 貴志 10:36 PM 12-31-12
smap又係賣nhk賬,唱番梅醬opening....
陸奧 貴志 10:43 PM 12-31-12
白組贏.....
陸奧 貴志 10:44 PM 12-31-12
友誼萬歲end,同tbb既bbq end有得比....
Suda 10:45 PM 12-31-12
白組勝出好正路
陸奧 貴志 10:50 PM 12-31-12
作者: Suda:
白組勝出好正路
J家班妹妹仔飯好強勁之餘紅組班大姐大好似冇準備咁,唔輸有鬼
Suda 11:01 PM 12-31-12
明けましておめでとうございます
川上双葉 11:15 PM 12-31-12
作者: 陸奧 貴志:
J家班妹妹仔飯好強勁之餘紅組班大姐大好似冇準備咁,唔輸有鬼
個頭已經開得唔好
之後MISIA應該爭返唔少分
但後段白組堆大叔後半後勁唔錯
陸奧 貴志 11:56 PM 12-31-12
作者: Nivlek:
個頭已經開得唔好
之後MISIA應該爭返唔少分
但後段白組堆大叔後半後勁唔錯
美輪明宏首發放送禁止歌大好評
陸奧 貴志 10:04 AM 01-01-13
http://www.yomiuri.co.jp/sports/news...htm?from=main3

隔離屋條女嫁喇
C.Ryo 03:23 PM 01-01-13
終於見識到きゃりーぱみゅぱみゅ真係唱live有幾驚嚇
家入レオ就不愧為最佳新人
陸奧 貴志 05:39 PM 01-01-13
作者: C.Ryo:
我睇唔到KARY出左街

不過都預左未成年既o靚妹唱live會有幾好....不過又要講番轉頭,步姐都撈左咁多年啦,咪又係食哂c....
陸奧 貴志 05:44 PM 01-01-13
睇番youtube,冇走音ok丫....
C.Ryo 10:30 PM 01-01-13
紅白佢都係MMM咪嘴嘛 佢根本冇係公眾電視節目真唱過
Alata 11:39 PM 01-01-13
http://www.yomiuri.co.jp/sports/news...htm?from=main3

隔離屋條女嫁喇
唔怪之得咁耐冇出single啦~以前都有留意佢d碟....
原來....anyway, 都congratulation la
昏迷童子Sleepy 07:49 PM 01-02-13
紅白佢都係MMM咪嘴嘛 佢根本冇係公眾電視節目真唱過
根本冇期望過......
正如響番香港你都唔會期望娜姐唱歌有幾好聽架啦......

至於家入レオ...唔知係咪因為同一個師傅教出黎...
佢上兩次上Mステ本童子都硬係覺得佢扮緊YUI......

我睇唔到KARY出左街

不過都預左未成年既o靚妹唱live會有幾好....不過又要講番轉頭,步姐都撈左咁多年啦,咪又係食哂c....
步姐就咪鬼提啦...呢一兩年回塘回到呢......
歌絲˙暮斯 02:43 PM 01-03-13
http://www.amazon.co.jp/PAIN-KILLER-...7195222&sr=8-1

話咁快一年 moumoon 又出 album

乜e+ 興返一年一隻 ?

又, pain killer 一名想起椎名林檎. yuka 以前唱 live 時都有少少蘋果姐既動作
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後

返回主題版面