Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
Neo Entertainment TREND>美劇綜合討論區
PiroPiro 02:06 PM 04-02-14
作者: 肉羊哩咖:
PoI S3E18呢集好鬼多金句, Fusco無咗HR條線之後變咗丑角~

PoI S3E18
用嗅覺呢招好醒~ 點解Geer唔順手「隊冧」埋Root呢?
原因....
仲有利用價值, 佢現在應該係唯一有 Machine 既直接 contact 既人, 而且又係天才 Hacker (不過自從 Machine 上身後...就已經冇再 hack 過任何野 )

另外雖然話第二個 Machine 係好強大...但係暫時未必會勁過第一部...因為第一部有左咁耐 同有自我學習功能 .... 最好既做法係等第二部學埋第一部既野 ...而 Root 就係個 Interface

當然全部野都係我估架 ja~~~

肉羊哩咖 02:21 PM 04-02-14
作者: PiroPiro:
原因....
仲有利用價值, 佢現在應該係唯一有 Machine 既直接 contact 既人, 而且又係天才 Hacker (不過自從 Machine 上身後...就已經冇再 hack 過任何野 )

另外雖然話第二個 Machine 係好強大...但係暫時未必會勁過第一部...因為第一部有左咁耐 同有自我學習功能 .... 最好既做法係等第二部學埋第一部既野 ...而 Root 就係個 Interface

當然全部野都係我估架 ja~~~
有道理, 不過佢肯受利用先喇~ 如監粗用佢嚟:

???
搵Machine呢嚮邊,

之前又唔係未衰過, 所以在下仲估緊
Sito 01:56 AM 04-03-14
PoI S3E19
係咪有bug?唔係話機器已經獨立自主,點解政府可以關閉程序?

肉羊哩咖 09:22 AM 04-03-14
唔好意思跳嚟睇~

回帶 PoI S3E17 Root Path

Root講過當另一部機一起動, 頭4件要被埋單嘅, 佢係其中一件, 睇翻E18佢係咪啫係靠嚇先?

17集真係好正
肉羊哩咖 11:26 AM 04-04-14
作者: Sito:
PoI S3E19
係咪有bug?唔係話機器已經獨立自主,點解政府可以關閉程序?
是旦估

Programme亦可以解做項目, 就推就係Northern Lights。 S2E16(重睇咗N次)成集係咁講嘅programme, 就係呢樣。 Northern Lights係國防部一個反恐項目, 個阿頭叫Control, 下面班做嘢嘅叫ISA(Shaw以前都係), 有個大打雜嘅Special Counsel, 為咗掩飾The Machine存在, 放料嗰部份叫Research...

今集Vigillent公開咗Northern Lights嘅存在(不過佢哋仲未知The Machine呢個神嘅存在), 正如S2E16講, Northern Lights係見光死, 所以要焗住「摺埋」, 但之後見The Machine仲行緊, 不過可能要同DoD網絡斷纜(詳情未知), 所以The Machine一知出事就急call Root做嘢。

另外, Control條氣勁唔順, 之後一定大有文章。

如果The Machine係神, 咁Root就係佢個Avatar。
信長 01:39 AM 04-07-14
AMY 其實都正常過初出場時,果時係女版 Sheldon
Sheldon 依家完全比佢食住
信長 06:07 AM 04-09-14
最近追Shameless, 睇到S2
http://www.imdb.com/title/tt1586680/

果然人不要臉,天下無敵
david 06:23 AM 04-09-14
SHAMELESS都係英國原版好睇O的...
BRA武藏 12:57 AM 04-16-14
好老婆-17

果個出現時雷聲大,實則冇咩做過的Damien ,咁就退場?真係編劇的罕有失手之作
AF難得獨立,唔好合併返,自己打拚上去好睇D喎
最尾段夫妻吵架,非常真實,男人外遇,女人數你一世
不過AF 純粹為WILL之死,爆PETER 無雙,其實超級難頂

cancerman 07:40 PM 04-16-14
作者: BRA武藏:
好老婆-17

果個出現時雷聲大,實則冇咩做過的Damien ,咁就退場?真係編劇的罕有失手之作
AF難得獨立,唔好合併返,自己打拚上去好睇D喎
最尾段夫妻吵架,非常真實,男人外遇,女人數你一世
不過AF 純粹為WILL之死,爆PETER 無雙,其實超級難頂

就好似Marilyn Garbanza初初出時仲以為會同Peter有野咁,
但都冇乜野大攪作,之後大肚個時仲變左諧角...但效果唔理想,
係得最後改名個度叫做好笑。
肉羊哩咖 10:45 PM 04-16-14
PoI S3E20

今集各人都揀咗去道德嗰邊,結果相當大鑊 -- 今集帶咗你遊咗四份三集花園,臨尾先知開始個玩法轉咗,The Machine要自保~~~

下集Beta個PoI應該係Flinch

跟手尾嗰兩集係A House Divided同Dues Ex Machina,大槪估到Reese同Flinch會有決裂可能。

肉羊哩咖 08:00 PM 05-02-14
PoI S03E20
開嗰廿四粒鐘都足夠搞到班主角們雞毛鴨血, 睇吓Root姐點同Decimer講數。

原來演Grace嘅Carrie Preston嚮現實世界係Micheal Emerson個老婆, 佢嚮好老婆入面扮個神神化化但好鬼醒嘅律師, 正!
信長 06:12 AM 05-07-14
Gotham

因為未有BATMAN
將會係警察對一堆"精神病",黑幫
仲有果d 二線奸角
奸角未揚名前Origin 應該好睇
\ot_to/ 03:11 PM 05-07-14
暫時有13集, 睇完trailer, 感覺唔錯
gingq7 03:22 PM 05-07-14
所以Gotham係普通警匪片?
\ot_to/ 04:56 PM 05-07-14
可以咁理解, 應該有唔少篇幅交代眾人心理演變
T.S 08:36 PM 05-07-14
睇左Penny Dreadful第一集...
有eva green應該會追落去
信長 08:24 AM 05-12-14
Constantine

信長 02:10 AM 05-16-14
Flash 咁鐘意同綠色的做基友
yorkyork 07:46 PM 06-03-14
醫神一路都係睇tbb版,
個結局幾傷感下,
偉醫生
肉羊哩咖 03:05 PM 06-04-14
作者: yorkyork:
醫神一路都係睇tbb版,
個結局幾傷感下,
偉醫生
原來最後首歌,係歡樂今宵嘅原曲"Enjoy Yourself". 整個ring tone先~
Eking 05:24 PM 06-16-14
想問 arrow / walking dead / big bang 幾時再開新season ?

Constantine幾時上 / 上左未 ?
\ot_to/ 10:57 PM 06-16-14
作者: Eking:
想問 arrow / walking dead / big bang 幾時再開新season ?

Constantine幾時上 / 上左未 ?
全部秋季9-10月
BRA武藏 07:26 AM 06-27-14
True Detective好睇啊
\ot_to/ 07:34 AM 06-27-14
作者: BRA武藏:
True Detective好睇啊
Matthew McConaughey係堅既

同一個導演、同一個編劇拍晒咁多集, 真係完整D。
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面