Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49  ... 最後
攻略及心得交流區>格ゲー綜合討論區Round 8 【侍魂2019年早夏 GBFVS2019】
ヨコ男 01:42 AM 10-07-16
未知COMBO無應INVITE SORRY
比個NO4 EXPERT搞左成個鐘先出到

('.')變化好大下, 有排學....
newb 02:17 AM 10-07-16
未知玩咩好,照美新d combo連唔到

ps3睇唔到ps4 online,有房可唔可以係度講底?
newb 11:29 PM 10-08-16
今次最高難度cpu難打到
ヨコ男 11:46 PM 10-08-16
Combo好難
實戰5ahit確6b難過以前5a5bhit確5d
話就話一發烙印
Set野好唔安定

烙印完未學
無吹飛b蟲又係唔知點安定combo
同埋而家d combo 都係二三千到...
newb 11:52 PM 10-08-16
作者: ヨコ男:
Combo好難
實戰5ahit確6b難過以前5a5bhit確5d
話就話一發烙印
Set野好唔安定

烙印完未學
無吹飛b蟲又係唔知點安定combo
同埋而家d combo 都係二三千到...
day1你好未練已經好難打…
追唔到你黎打個問題從上代到依加都未解決到

個新中段5b完再踢多一下都打唔中
ヨコ男 11:54 AM 10-09-16
個homing霧同圍圈霧好勁
一陣就烙印左
硬直又細左
得閒設置時唔駛用6d了
superworm12 07:26 PM 10-09-16
個homing霧同圍圈霧好勁
一陣就烙印左
硬直又細左
得閒設置時唔駛用6d了
完敗 個烙印好似快左

Naoto 66>214A>28A 好多時都用唔到係你到
ヨコ男 07:34 PM 10-09-16
是咁的
霧而家邊high到就逐漸加
有效時間好長,基本上打唔中本體唔消失

之後combo好多都可以一發100%+起攻

烙印中唔似以前咁亂掉就用晒條bar
Combo 中係唔係都入到6c3段
唯一唔好係烙印完無得回收番50%
貪食蛇 07:53 PM 10-09-16
$335入坑
RemiScar 09:37 PM 10-09-16
Sorry 斷左
RemiScar 09:56 PM 10-09-16
入唔到player match
係咁彈error
去lobby打?真十人
真十人€ 10:23 PM 10-09-16
作者: RemiScar:
入唔到player match
係咁彈error
去lobby打?真十人

oh, sorry
斷咗後見唔番你online 走咗去睇電視。
newb 05:28 PM 10-10-16
今晚有冇人玩?
黑澤夜 06:22 PM 10-10-16
我想問下 BBCT 如果想用 ps3 大制係唔係一插就係 ?

定係好似 Kof 咁要係入面 set ?
真十人€ 07:00 PM 10-10-16
作者: newb:
今晚有冇人玩?
/ 幾點?

作者: 黑澤夜:
我想問下 BBCT 如果想用 ps3 大制係唔係一插就係 ?

定係好似 Kof 咁要係入面 set ?
網上寫ge程序應該係
> ps4手制開game
> 長按ps button -> 開guest account
> ps4手制轉去 guest account
> 插 ps3 大制 >用得
黑澤夜 07:45 PM 10-10-16
作者: 真十人€:
/ 幾點?

網上寫ge程序應該係
> 長按ps button -> 開guest account
成功了, 謝謝你 !
newb 08:44 PM 10-10-16
/ 幾點?
九點之後都得
你開房時留個invite code 係度 ok
Dyhalt Rushifar 01:17 PM 10-11-16
網上寫ge程序應該係
煩咗咁多既
尋晚差以為係個PS3大掣壞咗,俾佢到嚇走去開XRD試掣…
KURURU曹長 01:57 PM 10-11-16
琴日試左用到
謝謝

近排係咁玩跑步哥
Combo好難
newb 07:21 PM 10-11-16
作者: KURURU曹長:
琴日試左用到
謝謝

近排係咁玩跑步哥
Combo好難
練左兩三日係最基本o個d係training mode 都係間唔中先出到
newb 12:24 AM 10-11-16
同你地打lag到核爆應該係我問題
newb 08:53 PM 10-12-16
http://www.arcsystemworks.jp/arc-rev...fo/#tournament

星期6鬥神祭賽程表
ヨコ男 12:20 AM 10-13-16
基本(好似係)combo仲係甩
中段起手都一發唔到
唉,手殘
真十人€ 12:31 AM 10-13-16
基本(好似係)combo仲係甩
中段起手都一發唔到
唉,手殘
一齊鬥手殘,我版邊吸血combo都一樣係咁miss。
ヨコ男 12:35 AM 10-13-16
一齊鬥手殘,我版邊吸血combo都一樣係咁miss。
你用舊COMBO夠打啦
214C改左
今集隻青蛀唔知點打走佢
標籤:BlazBlue, GGXrd, KOF, P4U, UNI
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49  ... 最後

返回主題版面