Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 03-25-22, 06:19 PM   #26
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: wing 查看文章
我接受到阿月的存在,畢竟要有衝突。結局冇驚喜,但我覺得ok.但真係二月廿九好好多。
錯不在演員…

唔知d人點解咁得閒去攻擊人個IG…

IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-22, 06:22 PM   #27
IDGAF
The One

引用:
作者: fmptsrhk 查看文章
條時空線, so far都自圓其說, 我收貨架
但阿月個角色既出現, 塑造, 我就覺得處理得唔多好, 佢對楚凝家聰既恨來得好急好突然, 觀眾會係對接受呢點有好大疑問

我本身因為二月廿九好好, 都對940920有較大期望, 本身expect有90分, 而家我覺得75
一定有落差

但本地Sci-Fi劇黎講, 呢個團隊已經相當有水準, 希望佢地keep住努力啦
希望佢人氣夠,疫情完咗搵返原班人馬拍過電影版再補完~!

「光管閃動,原來是「940920」的摩斯密碼」真係唔講唔知。

IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-22, 06:28 PM   #28
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: IDGAF 查看文章
希望佢人氣夠,疫情完咗搵返原班人馬拍過電影版再補完~!

「光管閃動,原來是「940920」的摩斯密碼」真係唔講唔知。

我覺得二月廿九都仲可能濃縮做電影版, 但940920劇情複雜咁多就好難了. 除非reboot.

我都想睇原版人馬再拍其他劇. viu tv有D劇都有呢堆演員, 例如 "教束". 呢套真係好值得睇.

舊 09-03-22, 11:13 PM   #29
IDGAF
The One

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[美劇] Foundation 《基地》 IDGAF Neo Entertainment TREND 4 02-16-23 12:22 AM
[美劇] See《重見光明》| Jason Momoa主演 IDGAF Neo Entertainment TREND 6 09-10-22 06:05 PM
[美劇] For All Mankind《太空驕子》| Joel Kinnaman主演 IDGAF Neo Entertainment TREND 16 09-03-22 10:39 PM
[美劇] Servant《靈異女僕 》 IDGAF Neo Entertainment TREND 2 04-10-22 07:16 PM
[美劇] The Morning Show 《晨早直播室》| Jennifer Aniston、Reese Witherspoon主演 IDGAF Neo Entertainment TREND 1 11-20-21 11:57 AM

現在的時間是 09:36 PM

手機版 | APP版