Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 06-06-11, 05:39 PM   #1
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
換眼手術

我: 醫生, 我成日鬥雞眼, 有無方法醫好佢
醫生: 那麼, 你要徹底把眼球換掉了. 來, 試試佢, 眼界大開, 夜視重好好的.
我: 功課好多的說
醫生: 入門的貨色, 算甚麼
我:

舊 06-07-11, 01:36 AM   #2
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
D700 Orz

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 11:47 AM   #3
小光
God of Gamer
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
我都想換呢部
但驚佢就快出後繼機

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 02:14 PM   #4
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: 小光 查看文章
我都想換呢部
但驚佢就快出後繼機
我都考慮左好耐
當年我開始玩相機果時就剛剛出d700
真係等到今日都未出d800, rumor又上年吹到今年
其實睇返, 依家d700除左100%視野率同埋唔夠2千萬像既cmos, 要有既都盡有
克服左依兩點其實無咩所謂, 反正一出d800過兩萬大元又未必捨得買
捕左成個幾月, 我琴日都係行過某大型電器鋪先知大貨返左, 個價回落左少少
如果唔望前兩個月最低價, 依家買都叫ok既

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:43 AM

手機版 | APP版