Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 03-16-10, 07:09 PM   #1
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
小白兔, 你會在復活節才出現嗎?

小白兔啊, 你要在復活節才出現嗎?
雖說你早黎我就早d破產, 但係呢d野, 一向都係"早敗早享受", 唔係咩?

我等你...我等你...

舊 03-23-10, 10:31 AM   #2
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
咁即係算點先....
------
XXXXXX 您好,

多謝閣下使用佳能網上購物。

因較早前缺貨關係,以至閣下未能選購。
特地通知閣下,以下貨品現已恢復供應。

你可立即進行訂購以下貨品。
貨品:EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

此服務只屬提示性質而不會作存貨預留,敬請留意。

佳能香港有限公司

舊 03-23-10, 10:43 AM   #3
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
恭喜恭喜.

舊 03-23-10, 12:27 PM   #4
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
禾見周街貨喎

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-10, 12:23 AM   #5
Strider
初段

等到你了

舊 04-04-10, 12:54 AM   #6
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
恭喜哂 你真係好捨得

舊 04-04-10, 01:00 AM   #7
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
呢支唔係頹野來麼?做咩d非初手都入呀?

阿嫂真大方~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-10, 06:30 PM   #8
Strider
初段

引用:
作者: KIM 查看文章
呢支唔係頹野來麼?做咩d非初手都入呀?

阿嫂真大方~~
頹真係幾頹...得200mm, 又重

走私呢家野, 家常便飯啦

舊 04-04-10, 06:59 PM   #9
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
好嫉妒呀...
我都想放走支過氣版買過支新的說
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-10, 02:01 AM   #10
Strider
初段

引用:
作者: ビスケット 查看文章
好嫉妒呀...
我都想放走支過氣版買過支新的說
小餅我覺得有舊o個支唔駛換啦...好似我咁冇2.8先要買o者

舊 04-05-10, 11:17 AM   #11
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: Strider 查看文章
小餅我覺得有舊o個支唔駛換啦...好似我咁冇2.8先要買o者
其實我係想入返支4.0 IS...
2.8真係好X重,帶多過一支鏡一定唔諗佢...
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-10, 12:12 PM   #12
Strider
初段

引用:
作者: ビスケット 查看文章
其實我係想入返支4.0 IS...
2.8真係好X重,帶多過一支鏡一定唔諗佢...
心動...就行動好了

舊 04-05-10, 12:14 PM   #13
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

你地真係好有錢, 要買IS.... 我等窮人只好繼續頹普通4仔

Rice

舊 04-05-10, 12:57 PM   #14
Strider
初段

引用:
作者: riceking 查看文章
你地真係好有錢, 要買IS.... 我等窮人只好繼續頹普通4仔

Rice
米王兄你點會䏲得呢d上眼
你要既係300mm + 有 2.8o個d

舊 04-05-10, 01:19 PM   #15
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
幾條友在扯猫尾m9

舊 04-06-10, 09:55 PM   #16
Strider
初段

唔另開post了...
鳴謝油王大人協力!!

btw今日終於見識到cube既震撼外型...帥啊!

舊 04-06-10, 10:26 PM   #17
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
你係時候買多隻波頭
BH-25唔夠頂你set野喇

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 11:04 PM   #18
Strider
初段

引用:
作者: Rabbidas 查看文章
你係時候買多隻波頭
BH-25唔夠頂你set野喇
多謝魚少提醒
不過如果係咁...一陣1541T唔夠力咪又要買...

好窮

舊 04-06-10, 11:23 PM   #19
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
多謝魚少提醒
不過如果係咁...一陣1541T唔夠力咪又要買...

好窮
小弟我樂意幫手的, 亦可推薦一些型號

舊 04-07-10, 06:17 PM   #20
Strider
初段

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
小弟我樂意幫手的, 亦可推薦一些型號
千祈唔好啊油王
我已經一貧如洗喇

btw, 如果5DII+直倒+580+小白2的話...bh-25同1541t會好危嗎?

舊 04-07-10, 06:22 PM   #21
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
千祈唔好啊油王
我已經一貧如洗喇

btw, 如果5DII+直倒+580+小白2的話...bh-25同1541t會好危嗎?
咁又唔會危,不過腳軟囉...用慢快門時如果有風一樣會郁

舊 04-07-10, 09:13 PM   #22
ZERO NEKO

好令人妒忌....

舊 04-20-10, 09:37 AM   #23
Strider
初段

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
咁又唔會危,不過腳軟囉...用慢快門時如果有風一樣會郁
再次感謝各位協力既大大
經過上星期六既撚頭撚腳大會 (唔會被ban 3年o掛?)
小弟有少少心水了
1. 油王價的人妻2541
2. 真正正確的BH-40

等我儲下錢先

舊 04-20-10, 10:58 AM   #24
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

唔會Ban三年, 不過我再見唔到醫生Post update我就會使人開始貼相去面書加Tag...

Rice

舊 04-20-10, 11:20 AM   #25
IamO
無聊人一號

引用:
作者: riceking 查看文章
唔會Ban三年, 不過我再見唔到醫生Post update我就會使人開始貼相去面書加Tag...

Rice
使人貼相落tag

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:21 PM

手機版 | APP版