Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-05-07, 09:16 PM   #1
一小英口
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
玩具櫃(分享/討論)區 ~ 歡迎各收藏家參與 ~

本討論串歡迎任何玩具櫃分享

事源 :
http://www.gaforum.org/showpost.php?...18&postcount=6

rules :
1. 為保持版面整潔, 每幅圖最大限1024 * 768像素 , 大於此限制請以連結 / spoiler 表示
2. 18x 圖片 請以連結表示
3. 連post請不多於兩個.....
(歡迎加/改 rules )

開波

此篇文章於 09-11-07 10:32 PM 被 一小英口 編輯。
一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-07, 09:22 PM   #2
一小英口

~ 各人的玩具櫃 ~ (依出post 次序排列)

supertree -------- #3
datauiy ---------- #5
Asurada --------- #6
一小英口 ---------- #8, #44
luciferdark ------- #14
patrick851978 ---- #25
KIM ------------- #32
Tano ----------- #36
Super Bus ------ #38
hk101 ---------- #45
Eternal Wind ----- #47
...... ----------- #50
Frank ---------- #56, #78
wai128 -------- #79

有漏出聲

此篇文章於 09-14-07 07:23 PM 被 一小英口 編輯。
舊 09-05-07, 10:03 PM   #3
supertree
Junior Member
樹精

註冊日期: Nov 2003

支持一下

supertree 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-07, 10:11 PM   #4
一小英口

引用:
作者: supertree 查看文章
http://static.stickam.com/media/image/converted/original/1743/3707/6/969a0b01-5bb8-11dc-b0a5-277972d72184.jpg

支持一下
stella

舊 09-05-07, 10:20 PM   #5
datauiy
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004

我也是呢,大力支持

此篇文章於 09-11-07 01:10 AM 被 datauiy 編輯。
datauiy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-07, 08:36 AM   #6
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003

好耐無整理過.......好亂~~

舊 09-06-07, 08:58 AM   #7
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
俾樓主擺左上枱tim
但真係Good Job!!!

遲d補相,我都執好左一個櫃~

舊 09-06-07, 05:01 PM   #8
一小英口

引用:
作者: luciferdark 查看文章
俾樓主擺左上枱tim
但真係Good Job!!!

遲d補相,我都執好左一個櫃~
唔好咁講啦~

我間房某一個櫃既狀況 (CD竟然可以咁用...

舊 09-06-07, 08:21 PM   #9
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Asurada 查看文章

好耐無整理過.......好亂~~
一望上去就見到nanoha條under

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-07, 08:48 PM   #10
一小英口

引用:
作者: mikemike 查看文章
驚人視力

舊 09-06-07, 10:50 PM   #11
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
無位放無計........已經書架,電視機任何可以放到的地方都放哂.........
但仲有好多盒無位放(雖然點都唔及館主你)

舊 09-06-07, 10:55 PM   #12
luciferdark

引用:
無位放無計........已經書架,電視機任何可以放到的地方都放哂.........
但仲有好多盒無位放(雖然點都唔及館主你)
我其實想館主d十三圓桌武士post過嚟

舊 09-06-07, 10:58 PM   #13
woodlcw
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
+1
woodlcw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-07, 11:03 PM   #14
luciferdark

引用:
作者: woodlcw 查看文章
+1
我最勁都只係十六龜霸

此篇文章於 09-06-07 11:06 PM 被 luciferdark 編輯。
luciferdark 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-07, 11:58 PM   #15
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
館主話過唔再post收藏,唔好迫人

舊 09-07-07, 12:03 AM   #16
luciferdark

引用:
館主話過唔再post收藏,唔好迫人
咁當然會尊重館主啦
我地都明白呢個世界好多小人同無謂人ge

舊 09-07-07, 12:08 AM   #17
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

都未得閒和未諗到點影
而且你都知我newsgroup address
總會見到的

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 09-07-07, 01:08 AM   #18
阿拉媽me

註冊日期: Jul 2006
引用:
我最勁都只係十六龜霸
我有舊個隻龜霸 早期個隻
阿拉媽me 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-07, 08:57 AM   #19
luciferdark

引用:
都未得閒和未諗到點影
而且你都知我newsgroup address
總會見到的
其實我都明你難處
但有d相如十三圓桌應該無問題掛~

引用:
作者: 阿拉媽me 查看文章
我有舊個隻龜霸 早期個隻
邊隻﹖

舊 09-07-07, 09:07 AM   #20
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
其實我都明你難處
但有d相如十三圓桌應該無問題掛~

邊隻﹖
十三圓桌是無時間影

舊 09-07-07, 09:13 AM   #21
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
入哂箱都唔知點影

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-07, 10:54 AM   #22
一小英口

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
入哂箱都唔知點影
影個箱

舊 09-07-07, 11:53 AM   #23
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 一小英口 查看文章
影個箱
但我d箱係模型盒\

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-07, 06:21 AM   #24
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
o岩o岩係朋友到拎左隻新女
順手執下個櫃黎搵位放女
乘機影左幾張相黎獻醜

房中唯主要放acg物既櫃全相

上層....

我係由下向上望的

基本上買回來既figure 都係拆盒之後就掉左d包裝
好靚o個d就壓扁淨留個盒

中層...

主要都係game 同書....
除左小說一格放3層之外
其他都係兩層

原來有一大格ideaf 教神壇...因為呢排對間野太失望火滾拆左黎放書同game

下層...

又係放書
左右櫃差唔到幾多所以影一邊....

扭旦櫃

已經冇玩旦差唔多2年了
neverland旦係例外......因為對作品既愛既問題..
所以個櫃好頹亦好耐冇執過......

其他野全部入哂箱加永遠封印

それが王者の戦いというものだ

此篇文章於 09-08-07 11:50 AM 被 GUSTAV 編輯。
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-07, 10:35 PM   #25
patrick851978

註冊日期: May 2007
wink 我的 Figure Display 櫃

第一層

第一層左

第一層右

第二層

第二層左

第二層右

第三層

第三層左

第三層右

第四層

第四層左

第四層右

全相

小小分享

此篇文章於 09-09-07 10:43 PM 被 patrick851978 編輯。 原因: 圖片問題
patrick851978 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:52 AM

手機版 | APP版