Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
日本動漫畫討論版>荒木飛呂彦「ジョジョの奇妙な冒険 スターダストクルセイダース」 丨実写映画8月4日 公開丨 Vol.2
SunSunny 09:54 AM 04-02-13
其實我覺得卡玆呢場冇之前咁好睇, 比唔到感覺我 “卡玆好強, 係三位柱男最強o個個”, 佢唔係食紅石個劇情都唔知點推, btw 我最近買返漫畫追, 都唔係好頂得順第三部之前d畫風 haha
鈴蘭 07:00 PM 04-02-13
從來無講過卡茲最好打丫,一路都好強調最好打係華姆
ammms 08:07 PM 04-02-13
不死加控制所有生物
可能得黃金體驗鎮魂曲同神父打得贏?
事丫娃些 08:32 PM 04-02-13

知能:IQ400

視力:天体望遠鏡並

(=v=)b 08:35 PM 04-02-13
作者: ammms:
不死加控制所有生物
可能得黃金體驗鎮魂曲同神父打得贏?
黃金體驗鎮魂未必有用~記得只係對替身有效~
WEATHER REPORT可以同歸於盡~真空屈機~生物必死~
Rance 12:33 AM 04-03-13
替身的話好多都可以玩死佢啦,雲呢嗱,THE HAND掉佢去異空間,
天堂之門改寫控制佢..埋到身的話...
exiazero 01:05 AM 04-03-13
作者: 事丫娃些:

即使係究極生物
卡茲仍然都會老馬
wing 01:07 PM 04-03-13
作者: SunSunny:
其實我覺得卡玆呢場冇之前咁好睇, 比唔到感覺我 “卡玆好強, 係三位柱男最強o個個”, 佢唔係食紅石個劇情都唔知點推, btw 我最近買返漫畫追, 都唔係好頂得順第三部之前d畫風 haha
一向冇話卡滋最強, 只係話佢係地位最高.

最強係華姆, 卡滋只係最陰濕賤格.
古鐵.巨人 01:21 PM 04-03-13
作者: 事丫娃些:

遠視所以睇唔到係假人
nakakula 11:45 PM 04-03-13
作者: 古鐵.巨人:
遠視所以睇唔到係假人
你咁講 , 個個角色都可以係1-2秒內講到半個鐘或幾版紙既野添啦。
Suda 11:58 PM 04-05-13
承太郎

鈴蘭 12:05 AM 04-06-13
Q太郎kitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
速報,老祖羅夫都係杉田
money 12:55 AM 04-06-13

★星人44★ 01:01 AM 04-06-13
作者: 鈴蘭:
Q太郎kitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
速報,老祖羅夫都係杉田
唔係呀化...
mikemike 01:05 AM 04-06-13
速報,老祖羅夫都係杉田

鈴蘭 01:09 AM 04-06-13

而家睇番 杉田練習緊啦根本
neo2046 01:13 AM 04-06-13
作者: money:
[YOUTUBE]NncbdSwmdmM[ /YOUTUBE]
承太郎キタ━━━━(゚∀゚)━━━━!!
★星人44★ 01:14 AM 04-06-13

而家睇番 杉田練習緊啦根本
又意外地好正喎
鈴蘭 01:20 AM 04-06-13
作者: ★星人40★:
又意外地好正喎
先係川澄演出セイ婆ー令大家嚇一跳
就睇下今次杉田可唔可以令大家嚇更大一跳
Suda 01:29 AM 04-06-13
播OP個位燃到

原創演出交代得幾好,世界一ィィィィィ

老ジョセフ把聲OK喎
money 01:51 AM 04-06-13
子安wwww

子安さん「他の現場にジョジョのテンションを持っていったらぶっ叩かれる」
鐵之侍 10:43 AM 04-06-13
最後再聽op1真感動

一早估會是有海棺材,但是承太郎出場就真是超驚喜

杉田配老祖羅夫意外不錯

終於半年的充實時間一轉眼過了,一段時間沒有種每星期去期待的熱血動畫真悲啊,快來第3部吧
wing 11:12 AM 04-06-13
第三部.... 唔知幾時播呢. 到時有排睇.
鈴蘭 11:17 AM 04-06-13
最快應該秋季? 下一季已經係新番電磁炮
鈴蘭 12:16 PM 04-06-13

ディオ&子安「感謝して死ねッ!」

6月有活動,九成6月會講第三部幾時播
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面