Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 09-24-08, 12:54 AM   #1701
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
即係同一款可以買多於一個?
咁我得閒落舖問下先。

THX!

因為我見有人話買咗一個Ayu A BEST 2 150CM高的紙板都係$40有交易。
發夢~$40摸一野吧!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-08, 08:19 PM   #1702
KIM
GAF足球隊金虎拾號

有關陳綺貞 香港演唱會2008

已向天音館訂門票的版友, 因唱片公司方面出現錯誤情況, 只餘下$600的門票!
故之前訂了$200及400的版友, 將會取消!

對此十分抱歉!

如有其他問題, 可向本人pm或mobile查詢!

舊 09-27-08, 10:56 AM   #1703
tonyyeung
Game Master

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDNightghostTony
http://avexnet.jp/item/amuro/disc/pr...VBD-91329.html
AMURO NAMIE FIRST ANNIVERSARY

http://avexnet.jp/item/amuro/disc/pr...VBD-91330.html
Namie Amuro Concentration 20 Live in Tokyo Dome

請問以上2隻dvd可唔可以搵到? 大約幾$?
tonyyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-08, 07:45 PM   #1704
爽神
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
之前買左隻碟入面係爛
上星期拎去換店員話有貨會再通知
我想問有貨未

呢度問唔問得的?a
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-08, 11:14 AM   #1705
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
kim大
仲有無盧廣仲隻
《早安,晨之美》
我畀電台呢首電波歌洗左腦

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-08, 09:10 PM   #1706
KIM
GAF足球隊金虎拾號

大家等一等~因近日皇者出碟好忙, 已經召喚了店主盡早回覆!!!

舊 10-03-08, 06:58 PM   #1707
skymusic
Junior Member

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
kim大
仲有無盧廣仲隻
《早安,晨之美》
我畀電台呢首電波歌洗左腦
有貨,放心
skymusic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-08, 06:59 PM   #1708
skymusic

引用:
作者: 爽神 查看文章
之前買左隻碟入面係爛
上星期拎去換店員話有貨會再通知
我想問有貨未

呢度問唔問得的?a
可致電27805680查詢 thx
舊 10-03-08, 07:02 PM   #1709
skymusic

引用:
作者: tonyyeung 查看文章
http://avexnet.jp/item/amuro/disc/pr...VBD-91329.html
AMURO NAMIE FIRST ANNIVERSARY

http://avexnet.jp/item/amuro/disc/pr...VBD-91330.html
Namie Amuro Concentration 20 Live in Tokyo Dome

請問以上2隻dvd可唔可以搵到? 大約幾$?
要訂過要知還有沒有,如方便請到本店查詢thx
價錢你x0.08便差不多了thx
舊 10-05-08, 10:07 AM   #1710
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
作者: 斯羅 查看文章
http://store.oasisinet.com/store/pag..._id=250&col=30

我想問呢隻去天音訂吾訂到呀?
推多次,
想問下呢隻特別版聽日會吾會有得買呢??
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 10:28 PM   #1711
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
推多次,
睇漏了~以我知會有!

舊 10-07-08, 01:07 AM   #1712
skymusic

引用:
推多次,

特別版沒有了!
舊 10-07-08, 02:02 AM   #1713
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
作者: skymusic 查看文章
特別版沒有了!
i mean個盒deluxe box, 不過今日都係貴鋪買左隻歐版
我係問你可吾可以一個價有齊tshirt同dvd個位人兄
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 05:41 PM   #1714
skymusic

引用:
i mean個盒deluxe box, 不過今日都係貴鋪買左隻歐版
我係問你可吾可以一個價有齊tshirt同dvd個位人兄
原來就係你,冇我咁靚仔入o個個丫嘛!
舊 10-21-08, 10:05 PM   #1715
daisy19

註冊日期: Sep 2008
我想問遲些會有不會有 INORAN《啟示錄 apocalypse》(台版) 賣?
http://www.wretch.cc/blog/gutsjpop/7315603
如有, 幾多錢?
daisy19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 01:40 PM   #1716
skymusic

引用:
作者: daisy19 查看文章
我想問遲些會有不會有 INORAN《啟示錄 apocalypse》(台版) 賣?
http://www.wretch.cc/blog/gutsjpop/7315603
如有, 幾多錢?
可以訂呀!約$130!
舊 12-02-08, 10:31 PM   #1717
hihiandylam
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDhihiandylam
http://www.amazon.co.jp/%E5%96%B0%E9...8227688&sr=8-1

喰霊-零- 1(限定版) [DVD]

請問你地公司訂唔訂到,如訂到的話多少錢左右??謝謝
hihiandylam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-08, 01:55 PM   #1718
skymusic

引用:
作者: hihiandylam 查看文章
http://www.amazon.co.jp/%E5%96%B0%E9...8227688&sr=8-1

喰霊-零- 1(限定版) [DVD]

請問你地公司訂唔訂到,如訂到的話多少錢左右??謝謝
可以呀!約$460!
舊 12-09-08, 09:53 AM   #1719
hihiandylam

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDhihiandylam
引用:
作者: skymusic 查看文章
可以呀!約$460!
咁我可以點樣訂,有無方法直連絡到你
你好似唔係成日上黎咁@@
我email:hihiandylam@yahoo.com.hk
hihiandylam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-08, 02:41 AM   #1720
oscar0828

我都想問下,你地有冇返到呢隻???
http://www.amazon.co.jp/Confetti-%E6...9193581&sr=8-1
冇既話可唔可以訂同大約幾錢???thx!!
我email係 punch.hopper@hotmail.com
oscar0828 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-08, 11:18 PM   #1721
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
金大,想問下有冇o尼隻賣?

http://www.jvcmusic.co.jp/-/Discogra...ICL-63039.html

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-08, 05:44 PM   #1722
Vin_Ko

註冊日期: Jun 2008
To: skymusic負責人

你好
小弟有一個應該幾唐突ge請求
如果不介意的話,可以PM滾石唱片現時香港代理商ge電話或E-mail給我嗎?
因為我有D關於其發行品問題我諗我直接向代理商詢問會比較好

Thx a lot!
Vin_Ko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-08, 01:10 AM   #1723
skymusic

引用:
作者: Vin_Ko 查看文章
To: skymusic負責人

你好
小弟有一個應該幾唐突ge請求
如果不介意的話,可以PM滾石唱片現時香港代理商ge電話或E-mail給我嗎?
因為我有D關於其發行品問題我諗我直接向代理商詢問會比較好

Thx a lot!
不好意C,不太方便!
舊 12-23-08, 12:58 AM   #1724
lofai
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
想問問

學友光年 23/12 出的
大約幾點會有貨到........ + 有無野月曆送架XD

舊 12-23-08, 12:47 PM   #1725
Fox
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDandy_hk
kIM大:

想問 我的機器人女友台版返貨未, 幾錢,
留隻給我可以嗎

此篇文章於 12-23-08 12:52 PM 被 Fox 編輯。
Fox 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:45 PM

手機版 | APP版