Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-25-09, 02:10 AM   #101
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
http://bbs.temox.com/thread-16776536-1-1.html

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 02:12 AM   #102
ALEX CHOW
AUDI SPORT

http://bbs.temox.com/thread-16776034-1-1.html

少女時代,
F1 2024討論區
舊 01-27-10, 10:54 PM   #103
ALEX CHOW
AUDI SPORT

http://bbs.temox.com/thread-153602-1-1.html
天裝敵人+幹部登場!

少女時代,
F1 2024討論區
舊 02-09-10, 02:17 AM   #104
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
終於睇完侍戰隊,真係好好睇~
開始時覺得侍戰隊個造型幾靚而睇,估唔到劇情都好睇,
成套劇最好睇既係角色既描寫,性格鮮明,而且笑料恰當,無咁反感~

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-10, 12:13 PM   #105
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: delta 查看文章
終於睇完侍戰隊,真係好好睇~
開始時覺得侍戰隊個造型幾靚而睇,估唔到劇情都好睇,
成套劇最好睇既係角色既描寫,性格鮮明,而且笑料恰當,無咁反感~
我都覺得侍戰隊不錯
我好耐冇追晒成套戰隊啦
同埋呢套有爆點

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-10, 11:19 PM   #106
ALEX CHOW
AUDI SPORT

強化裝備流出圖

天裝新合體圖

少女時代,
F1 2024討論區
舊 04-21-10, 11:24 PM   #107
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
原來係有戰隊topic
天裝粒珍寶珠=w=

舊 04-22-10, 10:51 AM   #108
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: IamO 查看文章
原來係有戰隊topic
天裝粒珍寶珠=w=
一向都有
但天裝睇左一話仲未有心機去睇

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-10, 12:51 PM   #109
IamO
無聊人一號

引用:
作者: 白薔薇騎士 查看文章
一向都有
但天裝睇左一話仲未有心機去睇
yes
我對天裝完全冇興趣,
反而buy侍戰隊

睇黎天裝合体最尾會裝哂d頭上去身既正面

舊 12-05-10, 05:23 PM   #110
exiazero
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
應各位要求
找回來了

可以在這裡繼續討論戰隊~

舊 12-05-10, 08:06 PM   #111
IamO
無聊人一號

我係路過既海賊 -W-

舊 12-05-10, 11:24 PM   #112
唔好記住我
嗚~~

支槍好醜...
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-10, 09:26 AM   #113
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
話時話, TVB 几時做完獸拳=w=

開始擔心梗侍同破壞者唔可以同時播

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-10, 11:02 AM   #114
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
轉自komica:

http://www.flickr.com/photos/24304062@N06/5240163340/

海賊的機械人,不是動物不過感覺很熟口熟面不太型,但強在可和歷代戰隊的機體合體!(那麼會是可以拿舊的玩具來合還是要重做呢?)

百獸戰隊
http://www.flickr.com/photos/24304062@N06/5240178106/

特搜戰隊
http://www.flickr.com/photos/2430406...n/photostream/

魔法戰隊
http://www.flickr.com/photos/2430406...n/photostream/

此篇文章於 12-07-10 11:12 AM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-10, 11:13 AM   #115
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
轉自komica:

http://www.flickr.com/photos/24304062@N06/5240163340/

海賊的機械人,不是動物不過感覺很熟口熟面不太型,但強在可和歷代戰隊的機體合體!(那麼會是可以拿舊的玩具來合還是要重做呢?)
咁似KERORO

舊 12-07-10, 11:30 AM   #116
XMew
Banned User 2012-2015
_(┐「 ):)_

註冊日期: May 2003
答案係重做
條龍唔講既話我都唔知原來係魔法果條

而且冇記錯DX規格共通既唔多
印象中就得百獸、忍風、爆龍同轟轟既手腳可以互換…

| Facebook | Plurk | Blog | Pixiv | dART |
XMew 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-10, 11:32 AM   #117
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: XMew 查看文章
答案係重做
條龍唔講既話我都唔知原來係魔法果條

而且冇記錯DX規格共通既唔多
印象中就得百獸、忍風、爆龍同轟轟既手腳可以互換…
盒旦版會唔會翻模重出

舊 12-07-10, 11:35 AM   #118
XMew
Banned User 2012-2015
_(┐「 ):)_

註冊日期: May 2003
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
盒旦版會唔會翻模重出
咁就要睇下Bandai會唔會學孩之寶D衰野
不過參考DCD果時既經驗,應該會係全體更新

但牙吠獅子直接沿用當年果隻電動版既可能性好大
反正就只係上下半身合體

| Facebook | Plurk | Blog | Pixiv | dART |
XMew 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-10, 11:46 AM   #119
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
追加(轉自komica:)

鎗和劍加五人的公仔:
http://www.flickr.com/photos/24304062@N06/5240258516/

變身腰帶(果然是學dcd變其他戰隊…)
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-10, 12:12 PM   #120
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
好似又係只得紅戰士有份crossover咁...

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-10, 12:36 PM   #121
exiazero

仲有更多....
連機械人都可以FFR

舊 12-07-10, 04:04 PM   #122
凍檸茶
The One
青龍使用者

細心睇
海賊紅件機器, 中間係空心, 放新VER 車/龍入去
好似六神基因咁 =W+

舊 12-08-10, 12:29 AM   #123
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
支槍好醜...
以前海盜用嘅鎗都係咁嘅樣

少女時代,
F1 2024討論區
舊 12-08-10, 12:33 AM   #124
exiazero

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
細心睇
海賊紅件機器, 中間係空心, 放新VER 車/龍入去
好似六神基因咁 =W+
似專登塞D野進去
不只係海賊紅件機器,其他都係..
玩得穿越....... 好似好多作品可以玩
不知道是否用回原版人呢
是就好,不要好似某破壞者一樣....
打從一開波就無打算搵正版

另外.....
點解我有預感會有一兩集玩埋穿越拉打000的感覺

舊 12-08-10, 12:40 AM   #125
唔好記住我
嗚~~

所有海盜鎗都係醜~HAHAHA~~

今次隻野好多野玩~~~~
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[求助]東映推出的 1:2 幪面超人 BLACK 及 SHADOW MOON 頭像 阿聰 收藏品討論版 10 03-09-08 08:55 PM
東映アニメ主題歌大全集 星矢 日本動漫畫討論版 14 05-22-04 08:15 PM
東映限定 愚零鬥武多 收藏品討論版 15 11-23-03 11:22 PM

現在的時間是 11:52 PM

手機版 | APP版