Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 
日本動漫畫討論版>伏瀬「転生したらスライムだった件 第2期」第1部2021年1月、第2部2021年7月放送決定! 「転スラ日記」のTVアニメ化決定!
高級嘍囉 05:52 PM 03-19-21
作者: Dyhalt Rushifar:
老坑話自己唔係比劍輸,而係俾暗算空間能力。
其實個DEBUFF仲WORK至係吧,班中二病係低能,不過都唔會唔知上仗結果係DEBUFF促成…

BTW,甩頭第一刀好似時間停止果個係咩能力,睇WIKI好似佢好似得空間刀同天眼…
係白老趁中二病啟動咗思考加速後殺佢,佢睇嘅嘢變成慢動作,原本被斬首嘅過程由1秒變成幾十分鐘,延長佢嘅痛苦。
亍 ◣ 07:34 AM 03-24-21
下半場屠殺直接唔演了

結果大賢妻進化時間仲耐
pet3 07:53 AM 03-24-21
就死神的超人藥
怪盜小G 09:54 AM 05-10-21
台灣角川近日取得之新刊暨續刊授權明細2021-0510

転生したらスライムだった件 (14)~(17)
痛いのは嫌なので防御力に極振りしたいと思います。 (11)
蜘蛛ですが、なにか? (14)

終於出
武藤遊戲 07:21 AM 06-15-21
日記10幾集作畫很穩定...

岡吹美保還以為缺席AJ2021後補官網
武藤遊戲 08:10 PM 07-01-21

希望後半戰鬥作畫咪崩...休了半幾個月...
魔法科高校の劣等生沒崩過戰鬥場面

CD單曲?

亍 ◣ 11:25 PM 08-03-21

用了半季以為開完會,結果又來個第二個???呢季係唔係齋吹就完.....
Dyhalt Rushifar 12:33 PM 08-11-21
続編したら会議ばかりだった件
亍 ◣ 01:41 PM 09-08-21
到下半場茶會時間...以為又開始吹水結果竟然一言不合就開拖?
亍 ◣ 12:12 AM 09-22-21
完,,,,下半場好彩叫多番d打鬥...不過都係唔夠....

下次就係劇場版

武藤遊戲 04:01 AM 03-05-22
怕作畫崩
吹水完30分鐘睡着

武藤遊戲 12:41 PM 03-19-22

怪盜小G 09:21 PM 03-21-22
最怕俾整半套回憶
十一月 10:54 AM 10-08-22
劇場版預告

J+1 11:09 AM 11-02-22

由手機版發出
亍 ◣ 08:55 PM 11-03-22
今次快喎,只慢兩個禮拜

12月8

十一月 11:01 AM 11-10-22
三期

https://www.ten-sura.com/news/anime/...news/post/7983
亍 ◣ 11:13 PM 12-08-22
推一下...差D唔記得今日上畫
亍 ◣ 07:27 PM 12-11-22
睇完...畫面冇事,算有戲院質素..故事都係一個短篇,同主線可以完全無關連(係帶出左新角色,不過唔睇都應該對之後理解無大分別...)
整套最大問題出在對手身上.....對於已經成為魔王的史萊姆,呢個身為本集BOSS是否太過小丑....
如果史萊姆唔出場只係用班手下去做今次個故事可能仲好一點.....
真!DC 06:39 PM 12-12-22
睇完覺得ok
基本上成件事都冇乜危機感
始終太多啦a夢了唔起碼魔王級敵人都唔會有咩威脅但加新角色又唔可影響原作
開頭幾驚又玩果d老套誤會劇情
好彩一開始就化解左
由手機版發出
Nanoha 07:07 AM 02-04-23

亍 ◣ 01:08 PM 02-19-23
3期來年春...

怪盜小G 11:58 PM 02-19-23
想快D睇開國祭多過打日向
Heaven 05:39 PM 05-05-23
舞台劇就係高質

高級嘍囉 02:10 AM 05-10-23
蘭加...