Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-03-13, 11:05 PM   #426
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
[ブルーフロートパーティー]荒木比奈(Sレア) GET
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-13, 04:36 PM   #427
飛機王
Ultimate Gamer
フィーナ~大好き~

註冊日期: Jun 2004

好耐都未發過市啦~~~

第一個肩書~~
飛機王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 10:34 AM   #428
yuuki7000
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2009
公會目前2個空缺 有冇人留位嫁??..
可唔可以比我2隻SUB入...
yuuki7000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-13, 08:13 AM   #429
scorch85
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDscorch85
Subsub抽唔夠50次就中齊兩張DMJ...

當唸住主力既main同sub要食白果之際,一分鐘後既刻俾sub中埋…

結果即刻用晒所有運仔,平時座開架小巴滿座呢鋪等遲到都似啦OTL
scorch85 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-13, 03:04 PM   #430
馬路達

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: scorch85 查看文章

當唸住主力既main同sub要食白果之際,一分鐘後既刻俾sub中埋…

結果即刻用晒所有運仔,平時座開架小巴滿座呢鋪等遲到都似啦OTL
lol我total抽左大約100次
今日無啦啦中左DMJ
真係感動世人
我真係好小會中
希望另一隻都中埋la

btw我今日搭開果架小巴有位的lol
馬路達 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-13, 03:31 PM   #431
大破人間

引用:

遲到都抵啦
舊 08-13-13, 02:08 PM   #432
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
鯖你去佐邊啊
鯖~
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-13, 04:06 PM   #433
廢人
The One

中期新set蛋係咪會有背景張rin?
由手機版發出
舊 08-15-13, 02:57 AM   #434
yuuki7000

代表大人~~
可以放我一隻sub入黎增資多個位入多個sub 嗎- -??..
其實仲有幾多人玩緊....???好靜..
舊 08-15-13, 02:51 PM   #435
飛機王
フィーナ~大好き~

因為我地比較係LINE 講野多。。呢度少左出聲
舊 08-15-13, 11:54 PM   #436
yuuki7000

omg...
無line..請求代表,副代表 收留..(已申請..
舊 08-16-13, 09:24 AM   #437
大破人間

http://www.nicovideo.jp/watch/sm21590157

水槍....不愧是營運的天使ww
舊 08-16-13, 11:50 AM   #438
廢人
The One

依個好玩
不過可唔可以唔用水槍用真槍
由手機版發出
舊 08-18-13, 11:45 PM   #439
大破人間

最近運氣不錯, 抽到[涼風のミンストレル]梅木音葉(Sレア)
舊 08-19-13, 01:47 AM   #440
飛機王
フィーナ~大好き~

引用:
作者: 大破人間 查看文章
最近運氣不錯, 抽到[涼風のミンストレル]梅木音葉(Sレア)
葡萄中... 我重未抽到
舊 08-19-13, 10:23 PM   #441
馬路達

註冊日期: Jun 2012
太harsh啦
4隻人仔
一張SR都無
馬路達 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-13, 02:01 PM   #442
廢人
The One

kita~!!!!!!!
kita~!!!!!!!!!!!
ki~!!!!!ta~!!!!!!!!!

我終於等到啦
由手機版發出
舊 08-27-13, 01:09 AM   #443
大破人間

今次生存戰感覺上無咁好玩...
只有一星期, 區太少, 中期後又無新參戰者...

原田又唔可以勸誘...
舊 08-27-13, 02:48 PM   #444
大破人間

[ピコピコ☆ゲーマー]三好紗南

好彩係通常SR...等價錢回落再考慮收
舊 08-27-13, 06:57 PM   #445
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: 大破人間 查看文章
今次生存戰感覺上無咁好玩...
只有一星期, 區太少, 中期後又無新參戰者...

原田又唔可以勸誘...
太貪心了吧 上位點會俾你勸誘
佢肯出返已經謝天謝地 不過...呢個已經變左同合宿一樣既攝時間event
不過點都好過消失的馬拉松
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-13, 11:07 PM   #446
yuuki7000

クレーンゲーム景品一覧
[サンシャインビーチ]道明寺歌鈴(Sレア) 1→0/1 人

@@!!
原來部機入面真係有....
舊 08-28-13, 11:11 PM   #447
大破人間

引用:
作者: yuuki7000 查看文章
クレーンゲーム景品一覧
[サンシャインビーチ]道明寺歌鈴(Sレア) 1→0/1 人

@@!!
原來部機入面真係有....
恭喜
舊 08-28-13, 11:25 PM   #448
yuuki7000

有冇師兄代言/通知下??
我2隻sub想入公會...
thx~
舊 08-29-13, 11:27 AM   #449
scorch85
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDscorch85
三個acc都入頭4000,唔計my水&橙汁,夾埋用左50可樂

至於d卷中左d乜就,,,加埋連可樂本都賺唔返,冇陰公呀
scorch85 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-13, 02:45 PM   #450
大破人間

今次活動其中一個ACC分到個組得一個勁人, 我第一日就拎到第2名 17PT.

前半場有6日, 如果6日都拎到第2名就有102PT, 可以拎到浅野風香SR

都幾有希望下...
而家剩係驚唔夠LP藥, 不過大不了就拎COIN去換LP藥...甚至將D普通R拎去換COIN

引用:
三個acc都入頭4000,唔計my水&橙汁,夾埋用左50可樂

至於d卷中左d乜就,,,加埋連可樂本都賺唔返,冇陰公呀

3個ACC入頭4000, 即係有三張SR確定卷.

SR確定卷應該只會出COST 14以上的SR.

三張都出COST14既卡先會賺唔返, 你實際抽到咩

引用:
作者: yuuki7000 查看文章
有冇師兄代言/通知下??
我2隻sub想入公會...
thx~
我無line...要唔要試下pm?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:37 PM

手機版 | APP版