Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Android 系統/手提/平板 討論區 (五)
神龍 10:32 PM 12-17-11
先天硬件我覺得要1gb ram
512玩到都無乜癮
Squall-Lucifer 01:22 AM 12-18-11
http://www.xiaomi.com/index.php
小米手機現在可以直接購買了,不過只運去大陸地址......
KTN 06:44 PM 12-18-11
賣曬,好過去搶

作者: Squall-Lucifer:
http://www.xiaomi.com/index.php
小米手機現在可以直接購買了,不過只運去大陸地址......

メソウサ 06:47 PM 12-18-11
作者: KTN:
賣曬,好過去搶
咁呢個config真係抵喎
Squall-Lucifer 06:49 PM 12-18-11
作者: メソウサ:
咁呢個config真係抵喎
不過現在香港仍未能購買(沒有大陸地址),所以等多一段時間都可以。
KTN 06:58 PM 12-18-11
config同更新的真係無得輸

只要小米keep到不機海其實真係無太大問題
メソウサ 07:19 PM 12-18-11
作者: KTN:
config同更新的真係無得輸

只要小米keep到不機海其實真係無太大問題
一出都幾乎top config咁滯啦 (冇前置)
再機海都係中低階
now_loading 03:40 AM 12-18-11
買左隻gta3, 現在先更新同人講唔support, 請問可以點叫佢回水?
豆腐 11:47 PM 12-19-11
作者: diabloex:
買左隻gta3, 現在先更新同人講唔support, 請問可以點叫佢回水?
好彩我係佢話唔support之前已經裝左
唯有等到佢support返啦...
想當年NFS Shift等左n個月先support到....灰哂
陸奧 貴志 09:09 AM 12-18-11
我老豆張SIM CARD用o係7.0+上import唔到個聯絡人
暉暉816 11:00 AM 12-18-11
作者: 陸奧 貴志:
我老豆張SIM CARD用o係7.0+上import唔到個聯絡人
之前冇用過smartphone之類跟住用google sync contact?
有冇試過用你個張sim得唔得呀?
如果都唔得就唯有手動逐個入了
陸奧 貴志 11:10 AM 12-18-11
作者: 暉暉816:
之前冇用過smartphone之類跟住用google sync contact?
有冇試過用你個張sim得唔得呀?
如果都唔得就唯有手動逐個入了
我張sim就係認到先神....
maik15 01:27 PM 12-18-11
呢度有冇人訂咗F -05D??
神龍 02:42 PM 12-18-11
頭先走左去玩mx
又ok順喎
X&Y 03:28 PM 12-18-11
作者: 神龍:
頭先走左去玩mx
又ok順喎
不過好熱

moto... 仲有部RAZR maxx
可以期待仲有部Droid 4 HD嗎?
メソウサ 05:46 PM 12-18-11
作者: X&Y:

moto... 仲有部RAZR maxx
可以期待仲有部Droid 4 HD嗎?
moto想好搞唔搞學搞HTC機海
鳳熾魂 10:48 PM 12-19-11
頭先走左去玩mx
又ok順喎
今日經過好多人
神龍 06:17 PM 12-18-11
學無問題架
部部都有返咁上下就得

唔好玩咩大mon但得單核
7xx ram個d縮骨行為
メソウサ 08:51 PM 12-18-11
如果小米有埋CM9真係必買
MIUI始終使用習慣不合
大覺屋師真 03:02 PM 12-19-11
終於忍唔住買左galaxy note. 佢個mon真係好正

但有個問題, whatsapp裝左喺新機後佢話無法連線, 叫我喺舊機del左先. 但舊機冇左嘅話點樣del =_=" 請問有冇解決方法
HON HON 03:20 PM 12-19-11
作者: 大覺屋師真:
終於忍唔住買左galaxy note. 佢個mon真係好正

但有個問題, whatsapp裝左喺新機後佢話無法連線, 叫我喺舊機del左先. 但舊機冇左嘅話點樣del =_=" 請問有冇解決方法
舊機你用ANDROID係咪? 去SETTING入面睇返裝左呢個APP., 跟住解除安裝就得LA.
大覺屋師真 10:04 PM 12-19-11
作者: HON HON:
舊機你用ANDROID係咪? 去SETTING入面睇返裝左呢個APP., 跟住解除安裝就得LA.
ok 了 thz for reply
之前我因為用backup軟件一次過將所有app過落新機
點知原來whatsapp咁會有問題, 要del再再重裝等佢重新認証
enishi 11:21 PM 12-19-11
由於部 TP 行貨遙遙無期, 要改為考慮 GT 10.1...

想問下 GT 10.1 用唔用到 wireless mouse/trackpad?
神龍 11:47 PM 12-19-11
作者: enishi:
由於部 TP 行貨遙遙無期, 要改為考慮 GT 10.1...

想問下 GT 10.1 用唔用到 wireless mouse/trackpad?
咁睇唔開
enishi 12:04 AM 12-20-11
咁睇唔開
收到既要求係輕、薄,閒時上網、check email 用,再加用到 flash

T2 呢樣唔算係大問題,尚且夠用… 雖然我自己對***野都有小小保留,如果唔係一早就買左…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面