Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>天音館---CD專門店
~小o都o都~ 03:44 AM 07-09-05
Kim Kim,
我想問返左矢井田瞳既新single未呀?
KIM 03:50 AM 07-09-05
作者: ~小o都o都~:
Kim Kim,
忘了~~~!明天回你~~~!
KIM 03:03 PM 07-09-05
作者: ~小o都o都~:
Kim Kim,
大行貨下星期2至4到, 事但一日返~~~!
devil106 05:02 AM 06-01-05
在下想問吓有冇光良果三隻專輯?
shineshine 04:42 PM 06-02-05
您地好呀~
想請問一下有冇eo2新碟既消息呀?
唔該哂~~~
KIM 11:53 PM 06-02-05
未有正確時間!
foary 10:30 PM 06-06-05
我想問一下.......張繼聰新碟o既消息...傳說中6月7日出....唔知有無~??
shineshine 12:12 AM 06-07-05
作者: foary:
我想問一下.......張繼聰新碟o既消息...傳說中6月7日出....唔知有無~??
我都想買張繼聰新碟!
KIM 01:25 AM 06-07-05
作者: foary:
近期ORDER LIST未有~~~
HikariY 02:24 PM 06-18-05
想問一下...
星期三V6出個隻新single會唔會有齊四隻初回封面??
THX~~~
KIM 03:34 PM 06-18-05
作者: HikariY:
想問一下...
星期三V6出個隻新single會唔會有齊四隻初回封面??
THX~~~
應該齊~~~!
根據過往經驗~~~~買的人都會買晒全四版~~~~~!
陸晃榮 11:12 PM 08-13-05
kim....你好
想問0下宜家天音有無i wish 0既<>呢隻碟同埋川嶋  0既碟賣呀?
有0既價錢方面大約係幾多?(唔方便講0既,話個數比我知好嗎)
麻煩你先
陸晃榮 08:35 PM 08-25-05
kim
有無張智成隻新碟呀咁?
KIM 11:52 PM 08-25-05
MK有, 信和有, XX有!!!
魔法大咀鳥 01:16 AM 09-01-05
唔該~~~我想問東京事變隻dvd幾時有呀??
我之前訂左~~~
KIM 11:18 AM 09-01-05
作者: 魔法大咀鳥:
唔該~~~我想問東京事變隻dvd幾時有呀??
我之前訂左~~~
你打tel上去問啦~應該有會call你!
魔法大咀鳥 12:23 AM 09-02-05
作者: KIM:
你打tel上去問啦~應該有會call你!
好呀好呀~~THXTHX
devil106 12:57 AM 09-02-05
我想問下係咪出左雪狼湖國語版?
咭咭王子(一V一)p 01:26 AM 09-06-05
天音館入o左幾多hocc新碟呀???
星期3幾點有貨??? 會唔會有poster???
如果2:00pm前有貨, 我可能過唻買呀!!! (最梗要係有冇poster?)

好期待!!!
KIM 01:31 AM 09-06-05
作者: 咭咭王子(一V一)p:
天音館入o左幾多hocc新碟呀???
星期3幾點有貨??? 會唔會有poster???
如果2:00pm前有貨, 我可能過唻買呀!!! (最梗要係有冇poster?)

好期待!!!
你肯定左星期3有了麼?
咭咭王子(一V一)p 01:39 AM 09-06-05
作者: KIM:
你肯定左星期3有了麼?
我o係hocc forum度見到, o的人話hmv話9月7日出…
有o的人就話cd record都係9月7日有貨…
hocc個網上日記就話隻碟o係9月7日左右出…

所以我先來問
KIM 01:41 AM 09-06-05
作者: 咭咭王子(一V一)p:
我o係hocc forum度見到, o的人話hmv話9月7日出…
有o的人就話cd record都係9月7日有貨…
hocc個網上日記就話隻碟o係9月7日左右出…

所以我先來問
暫時我知係8號~~~
明天去了解下先!!!
鳳熾魂 02:07 AM 09-10-05
想知道有冇http://www.motherld.com/kokia/discography/img/album_04.jpg o尼隻cd賣,有會幾錢
macross7ra 09:49 PM 09-10-05
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...section-music/
有無呢隻cd賣??
幾錢??

thx
KIM 01:09 AM 09-12-05
以上都有, 價錢好底!!!
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後

返回主題版面