Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2
Kain 01:17 PM 07-07-12
作者: 忍者:
D街客唔明一件事...
你搶到人據點,但係你班人係咁死都係輸O架咋...
殺敵才是分數主要來源
高級嘍囉 03:26 PM 07-07-12
作者: Kain:
殺敵才是分數主要來源
仲有唔好做獨食獨行俠,ASSIST有分加。
冇把握唔好亂放炸彈,拆比放多100分。
HI_Ricky 02:47 PM 07-07-12
作者: 忍者:
D街客唔明一件事...
你搶到人據點,但係你班人係咁死都係輸O架咋...
搶到據點, 兄弟/自己死都有個新地方出黎, 如果得主場個據點, 自己arm arm 係果樹比人圍死, 等出黎果時睇住4-5台MS 圍圈等食, 你就會好想有條生路行下....
魔王-將 03:31 PM 07-07-12
作者: HI_Ricky:
搶到據點, 兄弟/自己死都有個新地方出黎, 如果得主場個據點, 自己arm arm 係果樹比人圍死, 等出黎果時睇住4-5台MS 圍圈等食, 你就會好想有條生路行下....
佢意思可能係一味沖完據點之後唔守....結果果堆人沖其他點路上比人圍死,比人搶番
VICT 04:19 PM 07-07-12
低能
街場D人
對面5隻都企係沙漠中間個度咁上下
佢地5條友都可以企係自己據點唔知做乜J
得我一條友行出去打對面5條友
行到出去叫支援都冇人幫
咁鍾意據點企飽佢啦!@#$%^&*()
忍者 09:24 PM 07-07-12
作者: 魔王-將:
佢意思可能係一味沖完據點之後唔守....結果果堆人沖其他點路上比人圍死,比人搶番
冇錯
跟本炸人基地O個個時點已經輸左人一千分...
Eclair 09:37 PM 07-07-12
ttp://www.nicovideo.jp/watch/sm18257676

笑死左
scania 12:54 PM 07-07-12
山谷場如果有d夾到既人,我會落機騎上人地架機到,人地就會殺入敵方陣地同人開火,然後就冇人睇到我幾時落左地去裝炸彈
高級嘍囉 03:22 PM 07-07-12
中BUG,出到人出唔到MS,被迫坐坦克。
風之將 05:06 PM 07-07-12
更新左之後d豆槍好用左,尤其渣古用o個把後期型,多彈得黎又扣多左
anyone 03:23 PM 07-07-12
街客好興同我行行下小路之後唔見左

然後4個一齊走去對面炸base唔理後面
cancerman 08:58 PM 07-07-12
遇上好街場,連勝六場
見識到高達無雙

~Sau~ 09:01 PM 07-07-12
作者: cancerman:
遇上好街場,連勝六場
見識到高達無雙

中尉03...
GN00508771 05:12 PM 07-07-12
今晚繼續

你個混帳系統夠膽就繼承同我連續N場出LV5GM圖!!!!
VICT 06:10 PM 07-07-12
3385對3350
3385個面竟然出MISSION FAILED?
NB你想搵錢都唔該FIX下D BUG啦大佬
martinyau1979 06:29 PM 07-07-12
作者: VICT:
3385對3350
..................都幾無言
Kain 06:42 PM 07-07-12
3385對3350
人勁要讓分
VICT 08:07 PM 07-07-12
其實都試過幾次
贏左之後會同你講話我軍勝利
但係過幾秒之後會同你講我軍輸左
不過報酬都係計贏

但係贏變輸真係第一次
魔王-將 08:50 PM 07-07-12
其實都試過幾次
贏左之後會同你講話我軍勝利
但係過幾秒之後會同你講我軍輸左
不過報酬都係計贏

但係贏變輸真係第一次
最正都係昨晚單機沙漠
anyone 10:02 PM 07-07-12
開a/c流程我唔太記得
KIM 10:48 PM 07-07-12
作者: anyone:
開a/c流程我唔太記得
已經剛剛有版友幫我開了A/C 及 教我D/L ing 了! thx al!l!!
忍者 10:49 PM 07-07-12
斷左???
魔法之子 10:52 PM 07-07-12
忍者你開啦
睇黎魔王條線有問題
GN00508771 10:53 PM 07-07-12
斷左呀 忍者 你開啦
KIM 12:49 AM 07-08-12
點解其中人兩野爆我, 我射到乾都未扣到人血....
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面