Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-28-22, 07:34 PM   #151
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: terrycat 查看文章
GK 仲要 得12CM..把劍碎到痴左線...應該好難起到貨...
咁我情願碎啲都好過係咁遮蓋
太細做遮蓋好煩
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-22, 07:59 PM   #152
terrycat
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 野良猫 查看文章
咁我情願碎啲都好過係咁遮蓋
太細做遮蓋好煩
如果咁細把要碎D 都唔做咁多複雜遮蓋
不過行得依個比例 但要gk 姐係9成9都要屍企mode 冇左玩機娘個個意義,
仲要如果全GK 真係一個大挑戰...先唔講d件得唔得
terrycat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-22, 08:06 PM   #153
野良猫
肥倫

引用:
如果咁細把要碎D 都唔做咁多複雜遮蓋
不過行得依個比例 但要gk 姐係9成9都要屍企mode 冇左玩機娘個個意義,
仲要如果全GK 真係一個大挑戰...先唔講d件得唔得
我都係用愛去搭救
加上個價咁貴應該唔會捨得爛尾
舊 07-29-22, 12:25 AM   #154
野良猫
肥倫

戰鬥用番一代方式
普攻就係普攻唔駛斬到第三hit去提高傷害,所以技係靠時間去回復
擊中敵人一刻一樣有取消攻擊去增傷

目的地有導航唔再怕迷路

按實LR有得自定快速鍵

另外就係今集辛苦主角團了
海入面都要拔刀戰鬥,對腳又要撥水手又要揮刀,睇見都辛苦www

暫時整體係比二代優化,玩落順手

此篇文章於 07-29-22 12:40 AM 被 野良猫 編輯。
舊 07-29-22, 12:36 AM   #155
terrycat

d野唔該唔好再趺晒落海到.....xb2 個陣真係想爆粗
仲要有個洞隻精英魚王又大條,但係要企係一條長窄路同佢打
..打完之後全部執唔到..
舊 07-29-22, 12:41 AM   #156
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
道具重係會跌落海甘真係87

舊 07-29-22, 01:34 AM   #157
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
戰鬥用番一代方式
普攻就係普攻唔駛斬到第三hit去提高傷害,所以技係靠時間去回復
擊中敵人一刻一樣有取消攻擊去增傷

目的地有導航唔再怕迷路

按實LR有得自定快速鍵

另外就係今集辛苦主角團了
海入面都要拔刀戰鬥,對腳又要撥水手又要揮刀,睇見都辛苦www

暫時整體係比二代優化,玩落順手
之前睇介紹好似講角色系統跟國家?...
小梅國角色跟無印就等時間CT
Nia 國角色跟二代普攻儲技條

(等緊基板未到手...

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-22, 09:11 AM   #158
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
終於可以換走個林克頭像

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-22, 09:14 AM   #159
野良猫
肥倫

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
之前睇介紹好似講角色系統跟國家?...
小梅國角色跟無印就等時間CT
Nia 國角色跟二代普攻儲技條

(等緊基板未到手...
推進故事開咗招式選項
有一欄會講明嗰招係靠時間回復
咁即係會有你所講嘅次數回復
舊 07-29-22, 12:38 PM   #160
terrycat

今日去攞竟然同我講限定板冇貨要退訂so9sad
舊 07-29-22, 12:46 PM   #161
kimo0517
Junior Member

註冊日期: Oct 2007
引用:
邊間鋪咁衰?
kimo0517 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-22, 01:10 PM   #162
PORTABLE

註冊日期: Mar 2009
引用:
好景第一間?
PORTABLE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-22, 01:11 PM   #163
terrycat

Angry

引用:
作者: kimo0517 查看文章
邊間鋪咁衰?
好景妹姐,我見任記話 6/23開始訂,我將訂單都係月6/23 (佢fb一出post我就落訂)但今日打過去佢話 6/20 之後個d都冇..我一陣再問一問,因為訂單係whatsapp攪,唔知會唔會有d人為錯誤
舊 07-29-22, 01:35 PM   #164
PORTABLE

引用:
好景妹姐,我見任記話 6/23開始訂,我將訂單都係月6/23 (佢fb一出post我就落訂)但今日打過去佢話 6/20 之後個d都冇..我一陣再問一問,因為訂單係whatsapp攪,唔知會唔會有d人為錯誤
尼間明明係官網認可訂限定的店~~竟然冇貨比甘搞笑。不過一早估到好景。
舊 07-29-22, 01:36 PM   #165
野良猫
肥倫

引用:
嗰間PK店唔出奇
之前响佢度訂GAME出面派哂街都話我嗰隻未到
叫佢退訂就叫我keep住張單話一個月後先退到,wtf
舊 07-29-22, 01:39 PM   #166
PORTABLE

炒咪冇貨、濃左咪咪有貨比~~~己不出奇。對上機戰30咪有係甘做法。
舊 07-29-22, 01:50 PM   #167
terrycat

最後都話冇,我退訂 係番元朗買萛,估唔到認可店都可以咁樣,失望到爆,元朗同屯門區又冇認可店訂
舊 07-29-22, 01:57 PM   #168
野良猫
肥倫

引用:
最後都話冇,我退訂 係番元朗買萛,估唔到認可店都可以咁樣,失望到爆,元朗同屯門區又冇認可店訂
認乜鬼嘢可,老任會熟間鋪咩?一係靠關係入名單
自己去搵間好鋪仲好啦
舊 07-29-22, 01:59 PM   #169
PORTABLE

nsew - 任天堂正規商品販賣店~~去尼間訂就最安全~~己有貨取
舊 07-29-22, 02:07 PM   #170
terrycat

引用:
認乜鬼嘢可,老任會熟間鋪咩?一係靠關係入名單
自己去搵間好鋪仲好啦
冇啦出面個d區我真係唔熟,元朗依家基本上又獨市生意,
我都係乖乖地遲d係日本任記官網買萛
舊 07-29-22, 02:31 PM   #171
PORTABLE

普通己去到315......行貨。
舊 07-29-22, 02:47 PM   #172
kimo0517

註冊日期: Oct 2007
D 隻都炒?
好彩金源訂左限定, 傍晚去拎, 應該唔會死人啩
kimo0517 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-22, 03:10 PM   #173
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
6/23果日打算去信和D指定店訂日限, 已經收工即去, 但去到間間都話分得好少冇哂了, 有一間好好咁建議我去專門店訂, 第二日打去, 佢話仲有少量即去訂

希望唔會冇左啦

舊 07-29-22, 03:31 PM   #174
terrycat

引用:
作者: ELT 查看文章
6/23果日打算去信和D指定店訂日限, 已經收工即去, 但去到間間都話分得好少冇哂了, 有一間好好咁建議我去專門店訂, 第二日打去, 佢話仲有少量即去訂

希望唔會冇左啦
你就好啦..不過香港限定賣緊幾多錢
舊 07-29-22, 04:04 PM   #175
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
你就好啦..不過香港限定賣緊幾多錢
好似冇聽過有行限

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
減價 switch game 異度神劍 $275 刀神 聖劍3 Heaven 買賣專區 9 07-11-20 07:59 PM
賣-全新Switch 異度神劍 異域神劍 Xenoblade Chronicles 2 (日版) marco仔 買賣專區 1 12-08-17 04:01 PM

現在的時間是 06:03 AM

手機版 | APP版