Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-26-22, 08:34 AM   #126
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: terrycat 查看文章
香港都有偷跑??????????
唔計 media/influencers 個類上個月已收到玩左至少幾十個鐘外
上兩星期ebay 實體版有偷跑
跟住依家ummmm
好彩香港steam deck 流通量唔高
如果唔係可能直頭見到有人拎住steam deck 但係玩緊XB3

前幾日無為意就係在youtube 既suggestion片見到有海外既所謂KOL拎住steam deck玩XB3既thumbnail 圖

此篇文章於 07-26-22 08:37 AM 被 X&Y 編輯。
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-22, 05:31 PM   #127
terrycat
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
依度有個大大都話一早攞左黎玩(應該仲早過兩星期前, 晒完post之後成個人唔見左XD )
好彩到依家都係俾人透左一張圖only...
依一刻只會在意戰鬥同劇情會唔會比2進步幾多
terrycat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-22, 09:02 PM   #128
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
依度有個大大都話一早攞左黎玩(應該仲早過兩星期前, 晒完post之後成個人唔見左XD )
你渴望出現他好忙

舊 07-27-22, 09:01 AM   #129
ELT
God of Gamer
Lunar使者

引用:
希望地圖大D, 個人唔BUY 2代地圖, 分開一忽忽咁冇咩連貫性

舊 07-27-22, 10:44 AM   #130
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: ELT 查看文章
希望地圖大D, 個人唔BUY 2代地圖, 分開一忽忽咁冇咩連貫性
2代冇計
佢啲地响神獸上面,咁一定係一區區分開
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-22, 03:39 PM   #131
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
已被核透了...
那一張圖很有殺傷力

舊 07-27-22, 04:21 PM   #132
ELT
Lunar使者

引用:
作者: 野良猫 查看文章
2代冇計
佢啲地响神獸上面,咁一定係一區區分開
所以感覺上2代地圖好細
3應該好d, 因為2代個結局係神獸們合成左一大片土地, 加上1代版圖, 段估地形唔會再散收收

舊 07-27-22, 08:53 PM   #133
terrycat

好似有game舖偷跑 365 係carosell見到
舊 07-27-22, 08:55 PM   #134
terrycat

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
已被核透了...
那一張圖很有殺傷力
絕大份人都係俾個張圖透左架啦, 係得班超毒先特別興奮
舊 07-27-22, 09:21 PM   #135
野良猫
肥倫

引用:
好似有game舖偷跑 365 係carosell見到
偷賣啫
明賣嘅話老任實出聲
魷魚2嗰時已經嚴重警告過
舊 07-28-22, 12:33 AM   #136
terrycat

引用:
偷賣啫
明賣嘅話老任實出聲
魷魚2嗰時已經嚴重警告過
咁我都知,我其實唔介意做正日哥..我只係希望偷跑個班大帝唔好成日係咁劇透...
BTW 衛訊好神奇地開訂價$330.....
舊 07-28-22, 07:21 AM   #137
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
絕大份人都係俾個張圖透左架啦, 係得班超毒先特別興奮
好在我仲未中到
不過訂左日版,我諗要遲幾日先有,正日之後人人都玩緊,依段時間先係最難捱

舊 07-28-22, 08:47 AM   #138
ELT
Lunar使者

響專門店訂左日限, 佢話正日去鋪拎game就得
聽日就出, 好期待

舊 07-28-22, 09:19 AM   #139
野良猫
肥倫

有排玩嘅game我先買dl版
所以坐等今晚
舊 07-28-22, 11:18 AM   #140
bearbearbear

註冊日期: Feb 2003
引用:
有排玩嘅game我先買dl版
所以坐等今晚
係咪0.00分便可玩?
bearbearbear 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-22, 11:35 AM   #141
野良猫
肥倫

引用:
作者: bearbearbear 查看文章
係咪0.00分便可玩?
23:00
舊 07-28-22, 11:36 AM   #142
ELT
Lunar使者

引用:
係咪0.00分便可玩?
如果係日服可以早一個鐘

舊 07-28-22, 12:06 PM   #143
野良猫
肥倫

日版fb見出咗,請衝吧
舊 07-28-22, 12:21 PM   #144
terrycat

引用:
作者: lunn 查看文章
好在我仲未中到
不過訂左日版,我諗要遲幾日先有,正日之後人人都玩緊,依段時間先係最難捱
29號全世界都可以光明正大劇透你有排捱
舊 07-28-22, 01:20 PM   #145
bearbearbear

註冊日期: Feb 2003
引用:
咁我都知,我其實唔介意做正日哥..我只係希望偷跑個班大帝唔好成日係咁劇透...
BTW 衛訊好神奇地開訂價$330.....
carousell得一間賣....將軍澳交收太遠。
bearbearbear 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-22, 02:03 PM   #146
ELT
Lunar使者

引用:
carousell得一間賣....將軍澳交收太遠。
唔爭在等多日啦, 聽日正日, 一街都係貨

舊 07-28-22, 03:25 PM   #147
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
29號全世界都可以光明正大劇透你有排捱
真係要睇路喇

舊 07-28-22, 03:46 PM   #148
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
記得上次自己進度都未知道光既存在
就YT 推薦既thumbnail 圖透到炎光合一

最易出事的確係YT, 前幾日已在YT filter 加wildcard keyword block
twitter reddit, 其他news-hub 都無咁易俾thumbnail 圖透到。
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-22, 04:32 PM   #149
野良猫
肥倫

引用:
作者: X&Y 查看文章
記得上次自己進度都未知道光既存在
就YT 推薦既thumbnail 圖透到炎光合一

最易出事的確係YT, 前幾日已在YT filter 加wildcard keyword block
twitter reddit, 其他news-hub 都無咁易俾thumbnail 圖透到。
其實嗰時官圖都已經放咗光出嚟
不過未知係光只以為係其中一把劍唔知原來係大老婆變出嚟
第三老婆更加係玩緊時無預警下出現,嗰下超驚喜

Ps
奸笑廠唔出小綠,有其他廠自己出12cm可動gk
舊 07-28-22, 07:26 PM   #150
terrycat

GK 仲要 得12CM..把劍碎到痴左線...應該好難起到貨...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
減價 switch game 異度神劍 $275 刀神 聖劍3 Heaven 買賣專區 9 07-11-20 07:59 PM
賣-全新Switch 異度神劍 異域神劍 Xenoblade Chronicles 2 (日版) marco仔 買賣專區 1 12-08-17 04:01 PM

現在的時間是 09:22 PM

手機版 | APP版