Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-13-20, 11:30 AM   #701
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: yorkyork 查看文章
呢件事咁多人唔知嫁?....

不過其實馬場幾古惑嫁,
佢乜野社交平台都唔用,
D宅想燒佢都冇地方可以搵佢

所以反而燒咗去小松同藤島康介

引用:
作者: J+1 查看文章
真の仲間知道,係唔知佢兩個嗰時關係係點,定係只係枕營業only..
由手機版發出

咁你唔知咩係真の仲間喎
https://wiki.komica.org/index.php?ti...le_view_mobile

再簡單啲嚟講
馬場垃圾為咗追小松
將Tales of廿週年作嘅原女主角用佢嘅權力廢除
魔改成垃圾劇情硬屈小松個角色做女主角
後尾TOZ出咗動畫版,第二季馬場垃圾正式除名,修正返應該係原本想做嘅劇情

同宜家因為SJW嘅介入搞到the last of us 2嘅劇情變垃圾異曲同工

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安

此篇文章於 05-13-20 11:47 AM 被 LR猫 編輯。
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-20, 12:09 PM   #702
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
講到尾我只係想知當時有無枕營業
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-20, 12:17 PM   #703
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
由手機版發出

用下腦都知小松洗乜枕營業去R一個遊戲角色去配

利申:我唔知

鏟手遊保平安
舊 05-13-20, 12:28 PM   #704
yorkyork

註冊日期: May 2010
咁都要問咁你即係唔知啦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-20, 12:49 PM   #705
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
由手機版發出
成件事就係有人公器私用溝女但對方唔so佢
而玩家亦好清楚錯在馬場冇人怪小松
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-20, 12:51 PM   #706
yorkyork

如果有了解過真の仲間點解會問呢個問題
舊 05-13-20, 12:52 PM   #707
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
佢仲搞到小松係個event度土下座

都算多得馬場唔少

舊 05-13-20, 01:31 PM   #708
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
總之恭喜兩位結婚
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-20, 04:19 PM   #709
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
由手機版發出
點解要咁執著呢點wwww

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-20, 04:21 PM   #710
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: LR猫 查看文章
所以反而燒咗去小松同藤島康介

咁你唔知咩係真の仲間喎
https://wiki.komica.org/index.php?ti...le_view_mobile

再簡單啲嚟講
馬場垃圾為咗追小松
將Tales of廿週年作嘅原女主角用佢嘅權力廢除
魔改成垃圾劇情硬屈小松個角色做女主角
後尾TOZ出咗動畫版,第二季馬場垃圾正式除名,修正返應該係原本想做嘅劇情

同宜家因為SJW嘅介入搞到the last of us 2嘅劇情變垃圾異曲同工
點知原來藤島仲衰

舊 05-13-20, 04:26 PM   #711
yorkyork

我上一頁問原來咁多人唔知呢件事,
你又話你知,
跟住又問個咁既問題,
你知呢件事你都問得出有冇枕,
一係你就覺得自己好搞笑
舊 05-13-20, 04:45 PM   #712
J+1
望過黎呀!!!!!!

不如咁你講下啦,我唔知
由手機版發出
舊 05-13-20, 04:47 PM   #713
yorkyork

如果係咁你一開始咪不如話你唔知囉,
又話知,
又問佢地有冇枕,
好有趣咩?
如果你一開始話自己唔知,佢地係咪枕左?
我都唔理你啦
舊 05-13-20, 04:49 PM   #714
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: yorkyork 查看文章
呢件事咁多人唔知嫁?....

不過其實馬場幾古惑嫁,
佢乜野社交平台都唔用,
D宅想燒佢都冇地方可以搵佢
無玩果個系列唔知唔奇

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-20, 04:54 PM   #715
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
點解咁執著有冇枕
又唔係有閃卡睇

何況小松冇出過咁的傳言
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-20, 05:17 PM   #716
J+1
望過黎呀!!!!!!

咁我唔知唔知咩喎

算啦,呢d都唔係呢度應該問嘅問題
由手機版發出
舊 05-13-20, 05:28 PM   #717
yorkyork

唔係,你咪繼續問囉,
可能有人會覺得你問得好好呢,
不如我又咁講下呀,
你覺得佢地有冇枕過有咩人會答到你?
佢地兩個會上gaf?
舊 05-13-20, 05:50 PM   #718
yorkyork

唔好唔回我,
我真係好想同你討論,
你覺得唔應該係度問冇問題,
去清談館又好,
又或者你覺得枕營業係同戀愛,性之類有關既,
去談情版開,
我好想同你交流討論
舊 05-13-20, 07:07 PM   #719
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
枕營業有冇真係唔會有人知,除非有人爆料,好似X江X衣咁

客觀咁睇係呢件事上,小松唔需要咁做,本身都算紅緊
馬糞咁明顯既追求,個人相信當時小松亦只能做出曖昧答覆, 避免各種傷害(公司利益,錢途等等ETC...)
估計亦正正係因為咁,馬糞相信覺得自己有機會就開盡引擎去溝女,夾硬改劇情去討好
最後糞作

制作組入面都應該好多人唔gur佢爆料, 唔係唔會有咁多詳細資料流出
知道左發售前一週先完成錄音,而呢個時候劇本係仲未完成呢種冇可能發生既事...
加上劇情前後不一, 遊戲內容武器道具等都顯示出硬改劇情既蛛絲馬跡
玩家自己都能夠發現,當然大炎上

舊 05-13-20, 07:40 PM   #720
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

事後馬場自作自演既「消火活動」都幫件事加左唔少燃料www

舊 05-13-20, 08:21 PM   #721
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
記得tales活動子安都串過隻game話希望玩家會接受到個劇情
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-20, 02:33 PM   #722
yorkyork

唔好又潛水啦,
cgss未潛夠咩,
我知你覺得上面你開黃控好風趣嫁嘛,
come on,討論區就係要比大家交流,
唔係咪正日哥咁
舊 05-14-20, 02:52 PM   #723
J+1
望過黎呀!!!!!!

你又無內幕,我又無內幕,仲有野好討論?

如果講真仲問題我反而想聽下你個見解
由手機版發出
舊 05-14-20, 02:53 PM   #724
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: GN00508771 查看文章
點知原來藤島仲衰

藤島衰得嚟有得食J cup

鏟手遊保平安
舊 05-14-20, 02:55 PM   #725
yorkyork

乜你問呢樣之前覺得呢度有內幕?
不如咁,你係咪真心覺得呢條問題完全冇問題

標籤
声優

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
關于OPUS3的《TEST CD 4》與《TEST CD 4.1》 kellylu 影音館 4 05-09-06 03:59 AM
TEST狗3 亞飛 手提遊戲機討論版 1 12-14-04 05:10 PM

現在的時間是 12:31 AM

手機版 | APP版