Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57 107  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
C.K.F. 11:03 PM 02-26-12
作者: Orphan:
六萬幾係貴50美金, 但15號就可以拎機, 賣晒就冇既First Edition, 而又真係賣晒
個表統計都係到18號, 未正式發售

http://www.gamespot.com/news/ps-vita...ll-out-6350849
明白了, THANKS!

都係你醒
tathin 12:40 AM 02-27-12
btw 美國佬唔踢波,唔玩fifa
歐洲佬就多~
美國佬等緊遲d出果隻MLB~
irismong 03:09 PM 02-27-12
琴日買GRAVITY DAZE時, 本來想買埋隻TENNIS, 但係見到PSV 280, PS3 180..........
我無乜URGE一定要o係街度玩, 何況, 我唔係成日拎住部機o係街玩囉
HON HON 04:58 PM 02-27-12
作者: irismong:
琴日買GRAVITY DAZE時, 本來想買埋隻TENNIS, 但係見到PSV 280, PS3 180..........
我無乜URGE一定要o係街度玩, 何況, 我唔係成日拎住部機o係街玩囉
vt4 -- PSV內容跟PS3有小小不同....
irismong 09:34 AM 02-28-12
作者: HON HON:
vt4 -- PSV內容跟PS3有小小不同....
有咩唔同? 除左咩ONLINE MODE
J+1 04:26 PM 02-27-12
就說個尿袋香港幾時先講有得賣。。。
由手機版發出
草薙さん 05:10 PM 02-27-12
作者: J+1:
就說個尿袋香港幾時先講有得賣。。。
由手機版發出
出前一日
irismong 04:37 PM 02-27-12
日本出左喇咩?
亍 ◣ 10:20 PM 02-27-12
作者: irismong:
日本出左喇咩?
4月頭......咁都可以公佈定先吧.......
我係我 01:28 AM 02-28-12
隻rayman幾好玩...
月牙火介 01:50 AM 02-28-12
作者: 我係我:
隻rayman幾好玩...
係好玩呀,輕輕鬆鬆又過癮
我係我 03:03 AM 02-28-12
作者: 月牙火介:
係好玩呀,輕輕鬆鬆又過癮
而且畫面又靚,玩得多3D,e家好鐘意呢種原始2D玩法既game
但我覺得每關趕時間拎金盃果個一d都唔輕鬆.....
卡柏 06:19 AM 02-28-12
作者: 我係我:
而且畫面又靚,玩得多3D,e家好鐘意呢種原始2D玩法既game
但我覺得每關趕時間拎金盃果個一d都唔輕鬆.....
拎晒d牙同最尾果關係一d都唔輕鬆架
我打牙關打到我想park機
Orphan 09:11 AM 02-28-12
neogaf啲人好有心機...

knob 09:55 AM 02-28-12
想問psv有冇得好似3ds咁睇返自己每隻遊戲總共玩過幾長時間?
hiphip1028 12:55 PM 02-28-12
想問下...買WIFI版好定3G版好D呢?~?~
YeeeSSS 01:20 PM 02-28-12
其實3g 最大用途係咪可以外出用黎上網?睇獎杯?
wifi 版有無gps 架?
( ゚ω゚)? 02:30 PM 02-28-12
原理同Android tablet Wifi & 3G 版一樣, 3g 版係方便可以用3g card長期上網
另Wifi版係用skyhook經Wifi router做定位
http://en.wikipedia.org/wiki/Skyhook_Wireless

而只有3G 版係內置GPS Chips, 唔需要經Wifi router做定位

作者: YeeeSSS:
其實3g 最大用途係咪可以外出用黎上網?睇獎杯?
wifi 版有無gps 架?

阿悶. 02:10 PM 02-28-12
psp 輸出電視嗰條cable 可唔可以用喺psv?
草薙さん 02:13 PM 02-28-12
作者: 阿悶.:
psp 輸出電視嗰條cable 可唔可以用喺psv?
當然唔得
草薙さん 02:41 PM 02-28-12
US推3G ver.會送8GB卡 / Wifi ver.送4GB卡
作者: :

rorimoe 09:46 PM 02-28-12
出售定出荷
由手機版發出
Orphan 09:52 PM 02-28-12
http://www.scei.co.jp/corporate/release/pdf/120228.pdf
実売
rorimoe 09:56 PM 02-28-12
※1 実売数量は当社調査による推計値。
由手機版發出
Orphan 09:59 PM 02-28-12
作者: rorimoe:
※1 実売数量は当社調査による推計値。
由手機版發出
VGChartz話賣左140萬添XD
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57 107  ... 最後

返回主題版面