Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
攻略及心得交流區>ヴァニラウェア作品攻略區
mouseccy 10:31 AM 07-24-13
作者: pet3:
香港有得訂日版是正常吧
我係AMIAMI訂
有AMIAMI專屬卡套+一定有書
香港訂
間間都唔SURE有書
pet3 10:46 AM 07-24-13
作者: mouseccy:
我係AMIAMI訂
香港訂
間間都唔SURE有書
咁你就要預左等好幾日吧
分分鐘慢一星期
mouseccy 10:47 AM 07-24-13
作者: pet3:
咁你就要預左等好幾日吧
分分鐘慢一星期

都冇所謂既
打多幾日機戰先
岩岩講完就收到EMAIL通知俾錢出貨
DMRevolution 10:47 AM 07-24-13
我係AMIAMI訂
香港訂
間間都唔SURE有書
個人覺得都係個句啦...
訂game 通常都係為左特典 / 唔洗周圍搵, 因為一定有game

當然, 妳訂得就唔好唸偷跑寄出, amiami, hmv 好多大鋪都係發售前一日先寄出,
為左正日玩家就收到(指日本)....而香港的話...等正日到, 再等寄返黎...
基本又要多3日...下星期一吧...

我自己訂game 都係為特典, 有好多game有時都係大家玩左排先到...
唔好咁心急啦....始終日本個面唔係正日...

下個月個隻ro 我係hmv 訂左, 都唔預正日收到...
mouseccy 10:49 AM 07-24-13
作者: DMRevolution:
個人覺得都係個句啦...
訂game 通常都係為左特典 / 唔洗周圍搵, 因為一定有game

當然, 妳訂得就唔好唸偷跑寄出, amiami, hmv 好多大鋪都係發售前一日先寄出,
為左正日玩家就收到(指日本)....而香港的話...等正日到, 再等寄返黎...
基本又要多3日...下星期一吧...

我自己訂game 都係為特典, 有好多game有時都係大家玩左排先到...
唔好咁心急啦....始終日本個面唔係正日...

下個月個隻ro 我係hmv 訂左, 都唔預正日收到...
RO 我放棄日版了
佢轉頭又出中文版
simonc 10:54 AM 07-24-13
有沒有人提供行日貨源的地方
DMRevolution 10:56 AM 07-24-13
RO 我放棄日版了
佢轉頭又出中文版
hmv條裙好靚 030/

我唔係為左打小惡魔...本來打算無視

返回主題版面