Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 
體育版>YAHOO NBA FANTASY討論區
POISON 02:47 PM 11-17-08
過左成個月終於有第一單交易出現

但亦都有第一單俾人投反對既交易出現
才子 06:03 PM 10-10-10
死火...

開始覺得自己條team好唔掂
Greenhead 10:44 PM 10-10-10
作者: Beanhoho:
死火...

開始覺得自己條team好唔掂
通常一開始都會我睇人好,一定要打過先知,同埋日日都有變數,將來勤力留意聯盟動向先係最緊要。

上年我一開頭 pick 得超級唔掂,1st 揀Granger, 2nd 揀Al Jefferson.... Finally幫我從包尾殺上第五既球員全部都係季中pick的..... S.Curry....Blatche....Bogut... ....etc
POISON 10:46 PM 10-10-10
作者: rienno_ccw:
通常一開始都會我睇人好,一定要打過先知,同埋日日都有變數,將來勤力留意聯盟動向先係最緊要。

上年我一開頭 pick 得超級唔掂,1st 揀Granger, 2nd 揀Al Jefferson.... Finally幫我從包尾殺上第五既球員全部都係季中pick的..... S.Curry....Blatche....Bogut...etc
我記得上季季尾你好似連Granger都送左出去tim

不過次次睇人team都家覺得人地既人勁過自已架喇
起碼我上年定今年望住自已隊爛隊........覺得唔包尾係目標了
才子 10:50 PM 10-10-10
Penny大有個舊太陽陣, Nash+A米+馬利安, S.Jackson+Rip Ham
睇落好勁
Greenhead 10:56 PM 10-10-10
作者: POISON:
我記得上季季尾你好似連Granger都送左出去tim

不過次次睇人team都家覺得人地既人勁過自已架喇
起碼我上年定今年望住自已隊爛隊........覺得唔包尾係目標了
Granger 真係激死我,第一輪揀既人打出第四輪既身價。放佢係一半憤怒一半失望,結果佢之後竟然同我鹹魚返生。

今年季前唔覺得會有好多潛力股走出黎,啲新仔打季前無乜驚喜,打得好既都已經揀走晒。但係感覺季中會有好多交易,特別呢一兩年有幾隊攪軍備競賽都幾成功既情況下,可能 NYK 有機會換勁人入黎爭冠軍,加埋 Melo/ CP3 唔知季中會唔會情緒爆發話想走.....
Easyman 11:08 PM 10-13-10
GAF ARMS想同我TRADE :

Darren Collison + Danny Granger = Deron Williams + Mike Conley

我覺得你地一定會反對....
才子 11:20 PM 10-13-10
死囉, 我得個kobe食糊, 如果佢有咩差池我就食蕉了
POISON 11:24 PM 10-13-10
作者: Easyman:
GAF ARMS想同我TRADE :

Darren Collison + Danny Granger = Deron Williams + Mike Conley

我覺得你地一定會反對....
差不多啦,我無意見..........
Collison又唔係保証有數據出
Easyman 11:41 PM 10-13-10
差不多啦,我無意見..........
Collison又唔係保証有數據出
Collison << 我認同, 好大既未知數, 助攻要有8個以上先放得走我個DW
才子 11:43 PM 10-13-10
Darren Collison + Danny Granger ...
我覺得有隱憂
才子 11:27 PM 10-15-10
我前日明明drop Grant Hill, add Jose Calderon, 點解成個transection消失左
POISON 06:26 PM 10-28-10
後悔了..........
第二pick左Al係錯的
中鋒唔怪得無人要yao啦
Penny仔 06:34 PM 10-28-10
後悔了..........
第二pick左Al係錯的
中鋒唔怪得無人要yao啦
聽日對suns,肯定賺得返
POISON 07:11 PM 10-29-10
作者: Penny仔:
聽日對suns,肯定賺得返
事實上....jazz擺邊個大前落去都得,中鋒只是輔助
才子 06:40 PM 10-28-10
第三pick左Hedo已經準備打入冷宮

太陽冇內線, 搏Robin Lopez搶多d籃板, 點知太陽放棄左籃板
B. Haywood打bench, 仲以為執到寶

雖然打左2日, 但已經睇得出以上三條廢柴的前景
好彩臨尾執返Delfino希望幫到下手
Easyman 12:17 AM 10-30-10
我對隊波好失望!
才子 07:18 PM 10-30-10
其實d分點計出黎?係唔係爭搶分就得??
Penny仔 07:38 PM 10-30-10
作者: Beanhoho:
其實d分點計出黎?係唔係爭搶分就得??
http://basketball.fantasysports.yaho...7093/standings
才子 07:43 PM 10-30-10
pick 的時候我仲低能到諗球員之間的化學作用
Easyman 11:38 PM 11-18-10
我果隊D籃板好弱....
Greenhead 09:34 PM 04-25-11
玩左八年.....我終於都試到第一的滋味
Penny仔 09:46 PM 04-25-11
1. Rienno 64
2. Super Brothers 63
3. Red Flag 62
4. Mr Easy 59
5. Verdandi 54.5
6. Air Penny 54
7. Bimmer 53
8. ToFu 52
9. Phantom 45
10. blueloli 44.5
11. GAF ARMS 43
Greenhead 05:29 PM 04-26-11
作者: Penny仔:
1. Rienno 64
2. Super Brothers 63
3. Red Flag 62
4. Mr Easy 59
5. Verdandi 54.5
6. Air Penny 54
7. Bimmer 53
8. ToFu 52
9. Phantom 45
10. blueloli 44.5
11. GAF ARMS 43
我諗住你 win 梗...見你之前拋離其他人咁多。
Penny仔 05:45 PM 04-26-11
作者: rienno_ccw:
我諗住你 win 梗...見你之前拋離其他人咁多。
之前因為出場數用得比較多,加上個別球員爆珠(eg:amare,noah)
所以拋開唔少

之後因為傷兵問題,所以分數倒水咁跌
而且我自己又懶,冇針對問題作出補救
今年除左撈起過nick young之外,其餘入貨都乏善可陳

反而印象中我見你撈貨都執唔小
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 

返回主題版面