Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後
攻略及心得交流區>格ゲー綜合討論區Round 8 【侍魂2019年早夏 GBFVS2019】
ヨコ男 12:29 AM 04-14-16
又輸10舖比NASH

真係好難打
newb 12:47 AM 04-14-16
作者: ヨコ男:
又輸10舖比NASH

真係好難打
臨尾黎o個隻?好很勁
bakaworu 01:13 AM 04-14-16
比格神捉哂路 完全唔夠打
真十人€ 08:13 AM 04-14-16
famitsu scans

KURURU曹長 12:31 PM 04-14-16
星期日想搞個GG聚
有無人有興趣
新手或老手歡迎

岩岩出左新版,想大家交流下~
s2001154 06:33 PM 04-14-16
作者: KURURU曹長:
星期日想搞個GG聚
有無人有興趣
新手或老手歡迎

岩岩出左新版,想大家交流下~
PS4 GGXrd-R出左啦?!?!
真十人€ 06:43 PM 04-14-16
作者: s2001154:
PS4 GGXrd-R出左啦?!?!

正式5月26先出,
但係 PSN pre-order 隻PS4版有隻大半製成版demo可以download, 有齊街機現有角色, 但只有Arcade Mode, Training Mode and Versus Mode 無 online 同家用新加角色琴慧弦同RAVEN.
s2001154 01:23 PM 04-15-16
作者: 真十人€:
正式5月26先出,
但係 PSN pre-order 隻PS4版有隻大半製成版demo可以download, 有齊街機現有角色, 但只有Arcade Mode, Training Mode and Versus Mode 無 online 同家用新加角色琴慧弦同RAVEN.
喔隻體驗版
仲以為大力偷跑了
Dyhalt Rushifar 02:19 PM 04-15-16
DEL...
ヨコ男 11:30 PM 04-15-16
對反確大有自信點知噤早到無野出

難打到喊
打完發現2mk波中間可以昇
newb 01:07 AM 04-16-16
對反確大有自信點知噤早到無野出

難打到喊
打完發現2mk波中間可以昇
你都難打到喊囉 一昇就所有野重新黎過
不過打龍就仲慘
ヨコ男 01:14 AM 04-16-16
作者: newb:
你都難打到喊囉 一昇就所有野重新黎過
不過打龍就仲慘
我不嬲都話我唔勁, 而係你唔知打乜
newb 01:40 AM 04-16-16
我不嬲都話我唔勁, 而係你唔知打乜
我都想知我應該點打
Dyhalt Rushifar 10:50 AM 04-17-16
唔打就自然唔會打得差
[KIT] 01:32 AM 04-18-16
如果newb堅想練sfv 或者來家聚 教下你d 基本野?
我地逢禮拜五晚有格game聚玩sfv, ggxx, wiiu大亂鬥, 其他日子都會有但就whatsapp約戰
有興趣pm 我傾傾
シェンムー 02:52 PM 04-17-16
Yoko男咁funny 嘅 , 明明newb 都贏左幾鋪都話人唔知打乜
你隻ken 6hk , VS插脚/插脚CANCEL VT 完全唔用
有鋪對我又不停9昇 , 你呢啲叫乜 ?
ヨコ男 04:32 PM 04-17-16
咁佢真係唔知打乜喎, 最基本COMBO 2LK5LP236P都無

VS>VT呢D識用一定唔用
シェンムー 05:20 PM 04-17-16
咁一個連基本combo都唔出嘅人又可以殺到你唔止一鋪
咁你打緊乜 ?
即係你出過/肯出嘅套路先叫識玩 ?
鈴蘭 05:48 PM 04-17-16
咁如果有人比人咩都唔用就打殘左既 咁我諗要諗自己打緊咩既係比人打殘果邊....
幾鋪唔代表D咩 所以先要搶十之嘛
シェンムー 07:05 PM 04-17-16
其實無乜野 , 你可以一句話關我x 事都得
我只係覺得被稱為格神嘅呢位版友好有趣好funny 姐
你係有料嘅咪教下newb 同其他版友應該點玩囉
炒完人又only識串人 , 又話人唔用邊招 , 無乜無乜
唔知打乜 , 最慘佢又要輸過 , 人地贏佢又唔講 ?

態度問題 , 即係好似我果晚贏完佢
我走上黎留低句sf5 無左setplay , setup 就打到成pat 屎咁得唔得 ?
newb 07:18 PM 04-17-16
我蹲輕攻hit確認唔到轉企攻,咁我堅係屎既
Dyhalt Rushifar 02:17 PM 04-18-16
作者: newb:
我蹲輕攻hit確認唔到轉企攻,咁我堅係屎既
…你指下LK>立LP>七旋斬既話,其實係咪應該有理冇理撳埋立LP同方向指令先?
下K中既就入埋LP七旋斬,唔中就打投擇。
由於用佢唔識打司令,好少用…
ヨコ男 07:07 PM 04-18-16
作者: Dyhalt Rushifar:
…你指下LK>立LP>七旋斬既話,其實係咪應該有理冇理撳埋立LP同方向指令先?
下K中既就入埋LP七旋斬,唔中就打投擇。
由於用佢唔識打司令,好少用…
2lk一野緊hit確唔到
2lk5lp就夠
見到中先chok236p都得
再唔係野野chok埋都無問題,反正又唔係大反確
至於投擇,緊係唔係單發2lk見對手擋先黎chok指令投
事前預人擋就可以
你有投擇對面就想跳就會中5lp
Dyhalt Rushifar 07:27 PM 04-18-16
2lk一野緊hit確唔到
2lk5lp就夠
見到中先chok236p都得
再唔係野野chok埋都無問題,反正又唔係大反確
至於投擇,緊係唔係單發2lk見對手擋先黎chok指令投
事前預人擋就可以
你有投擇對面就想跳就會中5lp
咁七旋斬-4,在下打家兄個LV都緊係冇問題啦,我地果D好安全,下HK擋咗都唔會還拖;
打你地一唔該就分分鐘唔見三四成血…
真係打既始終都要習慣睇下LK撳埋立LP就收手既。

話時話隻GAME真係好神,OFFLINE對戰斷線都係即QUIT…
wing 07:48 PM 04-18-16
作者: Dyhalt Rushifar:
話時話隻GAME真係好神,OFFLINE對戰斷線都係即QUIT…

睇片見過連training mode都可以斷線quit去main menu, 真係令人拜服
標籤:BlazBlue, GGXrd, KOF, P4U, UNI
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後

返回主題版面