Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
電視遊戲討論版>King of Fighters XV | PS4, PS5, Xbox Series X|S , PC
lunn 03:21 PM 01-07-21
作者: Terry仔:
邊度有講?
上官方Twitter 無公佈

Terry仔 03:43 PM 01-07-21
作者: 武藤遊戲:
同SD Gundam形式買kof14....
學sf4 姐
其實用幾年時間去build up一隻(格鬥)game, 一定好過每年出一集
對廠商對玩家都係好事
mrk 11:44 PM 01-07-21
講左1/7公開既KOF15去左邊???

PS:14去死啦! 望見D 3D角色膠模感覺好似玩緊D大陸老番Game咁!
holsety 01:25 AM 01-08-21
原來重有king fight
Irwin 01:26 AM 01-08-21
14U…

係咪即係原本隻14+果隻次DLC??

係就可以不理了…
JoJo 02:16 AM 01-08-21
作者: mrk:
講左1/7公開既KOF15去左邊???

PS:14去死啦! 望見D 3D角色膠模感覺好似玩緊D大陸老番Game咁!
果隻咁嘅14,不論人設及3d膠模簡直垃圾級,反之賣版權比其他人客串嘅鐵拳7傑斯,doa嘅不知火舞,完全超越自家製十幾條街,都唔知醜唔醜
Garnet_Crow 10:08 AM 01-08-21
【TC】First Official Reveal: KOF XV & SAMURAI SHODOWN
https://youtu.be/OViEIVBvqtU
KOF XV|Official Trailer (4K)
https://youtu.be/W8fMRyFI-xw

作者: :
『KOF XV』官方宣傳影片首次公開!並且發表『SAMURAI SHODOWN』季票3參戰角色等最新情報!

強化人間ですの~★ 11:10 AM 01-08-21
オリジナルキャラ (迫真)

Reishin 11:22 AM 01-08-21
整緊一條KOF15 short movie
搵大張做監督

20UM……
最後叫人等15出之前玩住02UM先
咁14UE呢
Terry仔 11:45 AM 01-08-21
02um Ps2 版係3D background
之後無一平台係3D 版,就連PS4都無?!唔X係啊?!
Alpha2 12:56 PM 01-08-21

Alpha2 01:26 PM 01-08-21

JoJo 02:25 PM 01-08-21
確實比14靚左dd,不過一樣膠人一隻,毫無美態可言,不知火舞d頭髮可唔可以唔好咁求其,造返d層次,面相仍然好醜,堅持做3d的話,不如請鐵拳或者doa班製作返黎,幫拖砌靚隻公仔先啦

侍魂覺得可以 會繼續買dlc3
神名レオ 02:54 AM 01-09-21
作者: Terry仔:
02um Ps2 版係3D background
之後無一平台係3D 版,就連PS4都無?!唔X係啊?!
對,呢家反而ps2版先係最靚
呢隻ps4版似移植steam版
安安 01:31 PM 01-14-21
https://twitter.com/SNKPofficial_jp/...20277415157760
KOF XV的主視覺繪師由「ナカタ トモヒロ」負責 使用「S.N.X」筆名 繪製了許多官方圖

https://www.youtube.com/watch?v=Asg-tHYHJOA
KOF XV|SHUN'EI|Character Trailer #1
Terry仔 08:19 PM 01-14-21
SHUN'EI段trailer 咪即係上次果一段
畫面係比上一集好
但係只係好少少少少少, 好多detail位依然係無做好
頭髪一pat過...
sorlohk 11:09 AM 01-21-21

mrk 03:52 PM 01-22-21
作者: sorlohk:
小童版時銀亂入???
lunn 09:29 PM 01-22-21
作者: sorlohk:
依隻打14果時已經覺得佢好煩
Garnet_Crow 10:28 AM 01-28-21

咁就叫主角隊,我第一個反應:wtf
Alpha2 12:23 PM 01-28-21
作者: Garnet_Crow:

咁就叫主角隊,我第一個反應:wtf

唔係應該叫做chinese team
snk 人設越來越唔掂,唔剷走呢兩件芝麻蛋散,反而仲加入主角隊,真係wtf
Reishin 06:49 PM 01-28-21
紅丸件旗袍真係好難頂
stormminister 07:47 PM 01-28-21
咁即係草薙八神神樂會組三神器隊
Terry仔 10:54 PM 01-28-21
即係大門又有機會俾人飛出局?
(對上一次係99)
KENSNAKE 11:40 PM 01-28-21
瞬影14 都有少少主角feel. 15成隊二線感覺。
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面