Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-08-09, 03:17 PM   #76
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
出來Face to face打機都一樣可以宅到無朋友
Seppie姐應該最清楚 b
\ 拿拿拿~~我咩野都唔知ar~!!! /
i mean 宅既機會低dd. 唔代表冇ar~~
況且你同我諗緊果條友, 乜佢算係出開離玩, 一齊夾機屠龍既玩家咩a

舊 06-08-09, 04:00 PM   #77
Gary~K
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: Seppie 查看文章
比d 只在家對住computer/ ps3 等等既玩家點都好d 卦
我灰了……成日收工都對住computer/ ps3 ……

此篇文章於 06-08-09 04:03 PM 被 Gary~K 編輯。
Gary~K 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 04:13 PM   #78
KammyKammy
Ultimate Gamer
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
引用:
作者: Gary~K 查看文章
唔使灰, 我反而覺得享屋企打機既男仔好過成日出街d機舖打既果d

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 04:15 PM   #79
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
作者: KammyKammy 查看文章
唔使灰, 我反而覺得享屋企打機既男仔好過成日出街d機舖打既果d
係呀?我都係成日享屋企打機架
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 04:18 PM   #80
千野 衛
KY KISKE

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
錯失良機,
應該當佢問你既時候,
你就應該答佢:我覺得我呢個宅男同妳襯D (講笑)

舊 06-08-09, 04:35 PM   #81
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

註冊日期: Dec 2005
3DS Friend Code3909 8573 2961
XBox Live Gamertagwc3tom
引用:
作者: 紅蓮蒼電 查看文章
我都係黎討論ja,你好似係到 緊我喎~
小心

佢宅唔宅就唔評論啦
但成街人都針住個宅字就算數啦 / \

你不如諗下個男仔樣唔算靚仔,不修邊幅
個女仔鐘意佢D咩仲好啦...

此篇文章於 06-08-09 04:39 PM 被 TOMCHEUNG 編輯。
TOMCHEUNG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 04:47 PM   #82
MKB
でっていう

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmkbmakibao
一見到個topic已經諗...
真係有童貞獵人?
不過睇返內文又唔係o個回事www

此篇文章於 06-08-09 04:50 PM 被 MKB 編輯。
MKB 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 05:50 PM   #83
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Gary~K 查看文章
我都唔好得幾多啦~~~
日日收工唔係ZZ 就係去機鋪
XDDDDDDDD

舊 06-08-09, 06:06 PM   #84
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
比d 只在家對住computer/ ps3 等等既玩家點都好d 卦
你想引起post war?

點解一定係ps3?

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 06:12 PM   #85
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 基路亞 查看文章
你想引起post war?

點解一定係ps3?
咁就post war??
咁我講家用機, 係唔係即係全部家用機子民都圍插架???

舊 06-08-09, 06:13 PM   #86
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
咁就post war??
咁我講家用機, 係唔係即係全部家用機子民都圍插架???
咁你應該唔好淨指ps3 嘛!

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 06:15 PM   #87
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
我唔知有幾多家用機架wor @@
紅白
mega drive
ps1
pc engine~~

/

舊 06-08-09, 06:15 PM   #88
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
洗咩咁執著姐~ b
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 06:47 PM   #89
Game Master

PS3係我講先既 XBOX360個名太長唔想打姐
舊 06-08-09, 08:36 PM   #90
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
去到第4版我真係覺得個topic比人騎劫左

回正題
a 個女仔邊一方面吸引到樓主?

舊 06-08-09, 09:57 PM   #91
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
回正題,想問下到底係樓主覺得人地條仔宅

定個女仔本人覺得宅a?

不過香港有宅嘅咩?

英國說大家抱團死

此篇文章於 06-08-09 09:59 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 10:07 PM   #92
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
天下無宅
引用:
作者: 細路翔 查看文章

定個女仔本人覺得宅a?

不過香港有宅嘅咩?
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 10:34 PM   #93
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:

定個女仔本人覺得宅a?

不過香港有宅嘅咩?
港式宅

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-09, 11:29 PM   #94
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

查.家.宅!?

舊 06-08-09, 11:34 PM   #95
Game Master

引用:
查.家.宅!?

唔好用爛gag泥騎人地個post啦
舊 06-08-09, 11:45 PM   #96
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: dragonwing84 查看文章
唔好用爛gag泥騎人地個post啦
其實我地個個都講哂要點啦~~
都要靠樓主消化一下

舊 06-09-09, 09:29 AM   #97
紅蓮蒼電
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2008
PSN  IDIDasaki
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
去到第4版我真係覺得個topic比人騎劫左

回正題
a 個女仔邊一方面吸引到樓主?
有一半係個樣啦
有一半係我鍾意同d樂觀,多諗頭ga女仔(話頭醒尾??)
引用:

定個女仔本人覺得宅a?
係女方覺得佢宅
引用:
其實我地個個都講哂要點啦~~
都要靠樓主消化一下
3q
連續幾日討論,亦都開始plan定之後點做~

舊 06-10-09, 02:42 PM   #98
stonechi
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
喜歡她但錯失機會就只能在一旁守護她祝福她,
當她同你講想同一個宅男拍拖你仍不表白, 輸比人有乜好講丫?
不要用"覺得對方視自己為好朋友而已"為借口不表白,
事實證明好朋友經表白後變情侶不是奇事~

個人感想: 抱住想乘虛而入或做第三者的行為實在很差勁
stonechi 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:59 AM

手機版 | APP版