Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  ... 最後
手提遊戲機討論版>ソードアート・オンライン フラクチュアード デイドリーム Coming to Summer l ホロウ・リアノゼーション 已售
Kello820 11:40 PM 11-18-16
作者: Dyhalt Rushifar:
唔係,1.04好正常,係「其他玩家」唔正常啫
この世界は”人”なんて求めてなかった
貼晒題喎,做咩更新啫
每個人都有自己既諗法同睇法,實有唔同
見到唔岩channel既唔出聲或者唔理就得,冇必要特登去挑撥
萬一咁岩點著對面把火嘈起黎就麻煩

下面個quote都係del左佢算la
Dyhalt Rushifar 11:53 PM 11-18-16
作者: Kello820:
每個人都有自己既諗法同睇法,實有唔同
見到唔岩channel既唔出聲或者唔理就得,冇必要特登去挑撥
萬一咁岩點著對面把火嘈起黎就麻煩

下面個quote都係del左佢算la
其實在下都著著地架
ANYWAY DELETED
Kello820 11:58 PM 11-18-16
作者: Dyhalt Rushifar:
其實在下都著著地架
ANYWAY DELETED
多謝理解

講返隻GAME,1.05都仍然有D位係過左火,但只因為有1.04在前所以大家會相對地變得容易接受
真係希望營運果邊快D清醒,好好搞清楚大家想要D乜.再唔係後面隻加速x刀劍都可能要危
到時萬一覺得連4女神好過佢就唔好la
pet3 08:12 PM 11-18-16
我這集好廢

lv23打故事第2章打佬都打到全電腦死哂先贏到
遊雲gspirit 08:21 PM 11-18-16
作者: pet3:
我這集好廢

Don't mind 果陣開荒期打我都係咁,仲要打左成粒鐘,冇計啦,隻boss對手喺空中飛下飛下,下下要跳高普攻打跟本就係虐玩家 ...反而後面d boss先易打
Terry 08:36 PM 11-18-16
我這集好廢

唔online升吓lv先?
pet3 08:56 PM 11-18-16
作者: Terry:
唔online升嚇lv先?
無人幫我QAQ (大家都在最後衝掛好感
幫我殺HN怪比我開下紅色箱都好嘛OTL

還是拿著垃圾裝

我白金左龍珠XV2 先開始玩
其他朋友就等pro 出左先玩

所以大家都新人
Kello820 09:02 PM 11-18-16

還是拿著垃圾裝

所以大家都新人
你玩得都冇我遲,幾時輪到你講垃圾裝,我D仲垃圾

我隨時可以搵到人帶
唔知難唔難升,如果唔太難可能會一氣叫人帶到我70
Terry 09:04 PM 11-18-16
你玩得都冇我遲,幾時輪到你講垃圾裝,我D仲垃圾

我隨時可以搵到人帶
唔知難唔難升,如果唔太難可能會一氣叫人帶到我70
lv 好易,我玩兩睌已經lv70...
遊雲gspirit 11:00 PM 11-18-16

還是拿著垃圾裝

所以大家都新人
聽朝洗完料可以幫下你上level 嘅 ....
請盡可能保命唔好死,因戰鬥不能時k了boss係冇exp的 ...
遊雲gspirit 09:10 AM 11-19-16
望望下原來呢到好多都係Nep黨...
我入坑係由VITA rebrith1起打後的都有打,當然亦都一不做二不休咁順手帛埋金咁。

為人設同CV去試坑係正常(特別以日系game),SAO骨子本來都係賣呢d藥o既成份....
izumo 10:13 AM 11-19-16
作者: 遊雲gspirit:
我入坑係由VITA rebrith1起打後的都有打,當然亦都一不做二不休咁順手帛埋金咁。

為人設同CV去試坑係正常(特別以日系game),SAO骨子本來都係賣呢d藥o既成份....
我只玩過RE 1 2 係唔係已經係比較幸福果批...?
Dyhalt Rushifar 02:54 PM 11-19-16
作者: 遊雲gspirit:

日系普遍除此之外,大概已經冇其他有力SELLING POINT…
分分鐘成間公司冇人識打機。
就睇今次更新,點睇都似係搵班文員去PLAN調整,唔係好難整到咁白痴。

去得太快呀 > STR同攻擊力脫勾
BUFF太勁 > BUFF會BUFF埋D怪囉
漫長好感好悶,反而迫人掛機變得太快呀>唔俾掛機
新PATCH一夜炎上 > 求其照大方向整,宣佈新PATCH

…真係有D似在下D 同事,明明完全唔同行業…

1.03成日同NPC談話ZOOM完冇下文唔升好感,1.00至今一次都冇試過。
pet3 11:56 AM 11-19-16
23去到6x竟然只要2小時唔洗.....
好快
izumo 12:17 PM 11-19-16
好快
升LV?
遊雲gspirit 01:11 PM 11-19-16
好快
話左好快,仲要係我帶+俾定exp水你...xd
izumo 03:48 PM 11-19-16
有加跑速裝?
搞到我又想刷下
岩岩過左50lv 大關
由手機版發出
Kello820 05:30 PM 11-19-16
作者: izumo:
有加跑速裝?
搞到我又想刷下
岩岩過左50lv 大關
由手機版發出
岩岩玩完出黎,白金帝去左食飯,夜d返
而家得我同terry,但我只係戰5渣,基本上只有terry一個人打.你覺得唔mind就黎la
pet3 05:59 PM 11-19-16
而家得我同terry,但我只係戰5渣,基本上只有terry一個人打.你覺得唔mind就黎la
開場時psn我
我現在衝衝故事先
Terry 06:02 PM 11-19-16
開場時psn我
我現在移移故事先
有無嘢想打?
pet3 06:13 PM 11-19-16
作者: Terry:
有無嘢想打?
lv70了
技未練好
這個要自己練吧

有行快點鞋就好了
izumo 06:27 PM 11-19-16
1.01可以同1.04 連機?
Kello820 06:29 PM 11-19-16
lv70了
技未練好
這個要自己練吧

有行快點鞋就好了
兩丁友發現做乜都慢,主要係我冇戰鬥力
而家冇野搞走左去copy野,夜D如果有人帶先再叫你玩吧

作者: izumo:
1.01可以同1.04 連機?
唔得,我地而家都係中文1.01
izumo 06:36 PM 11-19-16
兩丁友發現做乜都慢,主要係我冇戰鬥力
而家冇野搞走左去copy野,夜D如果有人帶先再叫你玩吧

唔得,我地而家都係中文1.01
OK我都係1.01
pet3 06:35 PM 11-19-16
我已經知掉飛標可以掛練度
但是找什麼怪?

我在第3地區一開始看到隻HN 35LV的烏龜

我射飛標扣0
0是沒經驗吧
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  ... 最後

返回主題版面