Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>卡啦OK討論區 Vol.4 【GAF音樂版2月份K聚已於24/2完滿結束!多謝各團員支持!! 】
W!LL 11:27 PM 03-31-07
少年真係幾正~同毒A合唱過~
希望真係搵次黎到
情婆`` 11:43 PM 03-31-07
「我隻腳腳怎麼走~~~」

今日d咪好有問題....

真係坐到腰骨痛

好耐無見既hyde出返黎...把聲唔同左

勁倒瀉野整到我同下雪成身成面凍檸蜜之後再整多劑凍檸茶all by DA
可能仲有其他倒瀉野事件發生但我maybe唔知
masaki 12:00 AM 04-01-07
哈哈哈有四人遊唱喇勁開心wo~~
情婆`` 12:02 AM 04-01-07
作者: masaki:
仲好講?有得唱時你又唔黎
masaki 12:13 AM 04-01-07
作者: 情婆``:
仲好講?有得唱時你又唔黎
我有唱呀
W!LL 12:31 AM 04-01-07
係呀, 呢個估佢唔到~練定大同果part先~
DARK ANGEL 12:06 AM 04-01-07
今日好似冇乜認真唱><"
玩野!!!XDD
E+ K MEETING 多左好多高人!!
tinggy同C人有好高技巧LA!!
有冇咩歌可以JAM下??

p.s.4月黎吾黎多獲?吾好side 左咁多新血LA!!
tinggy 01:45 AM 04-01-07
作者: DARK ANGEL:
玩野!!!XDD

thanks you have great talents too 張信哲!!!
it's like listening to CD XD

JAM歌。。。。唔
-Superwoman
-浮誇
-普通朋友

that's what I can think of now
Kami 11:22 PM 04-02-07
作者: tinggy:
thanks you have great talents too 張信哲!!!
it's like listening to CD XD

JAM歌。。。。唔
-Superwoman
-浮誇
-普通朋友

that's what I can think of now
本應走前都想同T小姐玩浮誇
但最後因時間關係都係走左 冏rz
tinggy 10:48 PM 04-03-07
作者: C人:
本應走前都想同T小姐玩浮誇
但最後因時間關係都係走左 冏rz
唔緊要la, 下次再唱過﹗
下雪邊界 10:50 PM 04-03-07
死了都要愛 << 我想搵人陪我玩呢首(明知不可而為之 )
Willow 06:32 AM 04-02-07
玩野!!!XDD

我都無認真唱,
後段把聲仲唔係咁得

4月再黎,梗係要啦,
大家4月邊日得閒?
auntiethird 07:07 PM 04-02-07
吾好side 左咁多新血LA!!
多o左好多新人..... 等我仲以為入錯房...
tinggy 01:34 AM 04-01-07
wow.....a lot of good singers today
Hyde 07:42 AM 04-01-07
今日勁無態
開聲開錯左....好慘
不過唱得好盡慶呀
tinggy 10:32 AM 04-10-07
ya...c'mon..someone plz
下雪邊界 12:26 AM 04-11-07
對唔住,各位,我歸位喇~

GAF音樂版4月份K聚現正公開報名,有興趣既就報告一下自己邊日得閒啦
1) 下雪 (暫時除13、14、21號之外,邊日都得)

ya...c'mon..someone plz
someone for what? vice-chairman? u la~

即出聲

唱首大同你聽~~
多留一會 給命運一個機會
就算不相信完美 請相信總會有人為了你 掉眼淚
你唔駛唱俾我聽,你是但搵個人響我面前為我流滴眼淚啦
如果搵唔到既話…就你上啦,我俾夠30秒時限過你又點話
masaki 02:12 AM 04-11-07
作者: 下雪邊界:

你唔駛唱俾我聽,你是但搵個人響我面前為我流滴眼淚啦
如果搵唔到既話…就你上啦,我俾夠30秒時限過你又點話
咁呀....搵d女聲俾d眼淚你啦

我唔制, 我成日離隊既
下雪邊界 02:30 AM 04-11-07
咁呀....搵d女聲俾d眼淚你啦

我唔制, 我成日離隊既
總之你搵到滴眼淚就咩人都得
成日離隊?唔緊要喎,講得出就要做得到
呢滴眼淚可以delay到你出黎為止……係你既,始終都係你既
雖然我記性差,不過我絕對唔介意落個眼淚reminder響頭post度
(again,有異議既請出聲,無出聲既我當讚成ga喇)
masaki 02:32 AM 04-11-07
作者: 下雪邊界:
總之你搵到滴眼淚就咩人都得
成日離隊?唔緊要喎,講得出就要做得到
呢滴眼淚可以delay到你出黎為止……係你既,始終都係你既
雖然我記性差,不過我絕對唔介意落個眼淚reminder響頭post度
(有異議既請出聲,無出聲既我當讚成ga喇)
我唔制呀........嗚
masaki 10:33 AM 04-10-07
即出聲

唱首大同你聽~~
多留一會 給命運一個機會
就算不相信完美 請相信總會有人為了你 掉眼淚
tinggy 10:43 AM 04-16-07
so...are we organizing another K meeting this month?
下雪邊界 08:14 PM 04-16-07
GAF音樂版4月份K聚現正公開報名,有興趣既就報告一下自己邊日得閒啦
1) 下雪 (除21號之外,暫時邊日都得...卦)

so...are we organizing another K meeting this month?
理論上...yes
實際上...視乎有冇人報名

如果你有時間的話,你都可以報名ga ~~
Kaiser 03:01 PM 04-17-07
2) Kaiser (除21下午以外應該邊日都得...

已經同主流HK POP脫節左
要惡補下新歌...
下雪邊界 11:54 PM 04-17-07
作者: Kaiser:
2) Kaiser (除21下午以外應該邊日都得...

已經同主流HK POP脫節左
要惡補下新歌...
響我最想放棄既時候,Kaiser竟然報名
拿~四個成團ga喇~

o車~~我都不嬲同d新歌脫節ga啦~~

情婆 & jimmyogata:我想聽你地唱tanya既歌,尤其是佢同yanzi合唱果首原點
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面