Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
收藏品討論版>魔神英雄傳討論區
黑咪 破壞大王 10:45 AM 07-29-05
作者: redfish:
版權係sunrise的.
動畫先係.
玩具係bandai在第二作果時買了授權,
之後再番出第一作的.
但oem都係TAKARA.

也因此TAKARA是沒有第一作以後的, 只去到第一作的ova.
HIM 01:13 PM 07-29-05
作者: 黑咪 破壞大王:
動畫先係.
之後再番出第一作的.

也因此TAKARA是沒有第一作以後的, 只去到第一作的ova.

魔神2既玩具係TAKARA出先架
柴崎幸 01:34 PM 07-29-05
唔知復刻會唔會賣得好貴呢?...
不是藍星人 04:25 PM 07-29-05
作者: 黑咪 破壞大王:
動畫先係.
之後再番出第一作的.

你搞錯喇
一同二都係 takara 出o架
超魔神(第三作)先係笨大出
chuntaky 05:32 PM 07-29-05
作者: jaVaj ◣:
呵~~~唔駛買佢d模型啦~~~~

我想問幾多 YEN
我想要邪虎丸
PTX-003C 09:01 PM 07-29-05

selling target=15+
targeting the old fans only?
不是藍星人 09:11 PM 07-29-05
作者: chuntaky:
我想問幾多 YEN
我想要邪虎丸
左上角呀
不是藍星人 09:13 PM 07-29-05
作者: PTX-003C:
selling target=15+
targeting the old fans only?
係 25+
即係我呢 d 老餅呀
chuntaky 09:18 PM 07-29-05

當年 sell 1000 萬盒以上
我唔信
redfish 09:25 PM 07-29-05
當年 sell 1000 萬盒以上
我唔信
1000 萬盒, 每款只係十幾萬盒, 有乜出奇
redfish 09:27 PM 07-29-05
作者: etkwok:
係 25+
即係我呢 d 老餅呀
因為target係89至90年的小學生
不是藍星人 10:21 PM 07-29-05
我當年已經係中學生
PTX-003C 10:54 PM 07-29-05
我當年已經係中學生
i didn't attend primery school til 90.... \
真正的Fans..失敬失敬... \
chuntaky 11:41 AM 07-30-05
89 年我 STUDY IN 幼稚園
PTX-003C 12:51 PM 07-30-05
89 年我 STUDY IN 幼稚園
[ot]um....if you don't mind........how old are you? [/ot]
i think most of those that are in p1 after 90 will be more attracted by 魔神2 instead of 魔神1 bah..
Hoffman 04:15 PM 07-30-05
我當年已經係中學生
我都係
LonelyBlue 05:28 PM 07-30-05
作者: PTX-003C:
[ot]um....if you don't mind........how old are you? [/ot]
i think most of those that are in p1 after 90 will be more attracted by 魔神2 instead of 魔神1 bah..
我都只係睇過2炸
好想佢復刻番魔神2既PRODUCT
Chris B 05:39 PM 07-30-05
I think the product of 1 is better than 2 ga
syncmaster 08:58 PM 07-30-05
講緊偶wor

係時候儲錢la,近來魔神英雄傳敢多野出,真好
chuntaky 08:44 PM 07-31-05

今日在 mong kok 發現
,$2980

remarks:我沒有購入
凍檸茶 09:02 PM 07-31-05

隻邪虎唔知識唔識變型呢~

得呢5隻
會唔會有PART2
龍王丸~
鳳凰MODE~
戰王丸~
幻王丸~
空王丸~

(呢2日就黎睇哂魔神1 )
不是藍星人 09:35 PM 07-31-05

,$2980

明知我最有興趣係呢隻....
不過而家隨時連鋼衣都有可能復刻,唔買住喇
PTX-003C 01:51 AM 08-01-05
作者: 斯羅少尉:
好想佢復刻番魔神2既PRODUCT
same....i am going to get it forsure if they do make it
HIM 12:31 PM 08-01-05
其實果時1既玩具難買過2好多, 1果時戰神丸, 空神丸, 幻神丸, 雷王丸, 殘氏三兄弟同多哥根本搵唔到,
反而到2果時因為套動畫已經大hit, 代理返好多貨, 所以?囓D角機甚至黑龍角都買到
泰利 12:41 PM 08-01-05

,$2980

鋼衣系列咁值錢架?

當年5隻買齊都唔駛500 , 但已掉哂

而家得番新星龍神丸, 龍星丸等幾隻
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面