Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 40 80 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 100 140 190  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
9844 07:16 PM 09-17-12
作者: fhdelibird:
而家firmware v1.8綁埋張記憶卡,無得用頂樓個方法玩其他地區的demo了
咁係咪換卡至得一卡一服?
dark_ming_ 10:54 AM 09-18-12
見到有新 update 1.81。
pet3 11:01 AM 09-18-12
作者: 9844:
咁係咪換卡至得一卡一服?
一張卡只能同一時間記著一個帳戶的資料

唔想買卡的話
只要格式化就可以

A帳戶完整備份>格式化>入B帳戶
B 帳戶玩厭
B帳戶完整備份>格式化>入A帳戶
龍寶寶 04:06 PM 09-18-12
好耐無開PSV,想問下港服係咪無PS ONE隻月下夜想曲?真係搵唔到,$33唔玩都想下載一下
dust11 04:24 PM 09-18-12
港伏加左啲PSone game
起碼見到有武藏傳同堆FF
龍寶寶 06:18 PM 09-18-12
作者: dust11:
搵唔到月下,第一隻下載PS ONE Game係XI(sai),當年過唔哂個100版PUZZLE,希望今次得
yorkyork 06:34 PM 09-18-12
港服一直都好似冇月下
pet3 07:02 PM 09-18-12
1.81 有什麼改進了?
亍 ◣ 07:48 PM 09-18-12
1.8有時連正常關機都hang死........拿拿林上左1.81先...........
狙擊手sohan 12:40 AM 09-19-12
作者: pet3:
1.81 有什麼改進了?
我之前講的玩FF9按鍵失霝改善了
ricky828 09:26 AM 09-19-12
作者: dust11:
終於有武藏傳喇,感動中
卡柏 09:33 AM 09-19-12
隻bof同dino crisis都未翻爆, 爆左先買武藏傳..
ricky828 09:56 AM 09-19-12
作者: 卡柏:
隻bof同dino crisis都未翻爆, 爆左先買武藏傳..
聽到Opening果句『Brave Fencer Musashi』,好鬼熱血~~~
yorkyork 12:46 PM 09-19-12
scej直播攞左藍色同紅色機比大家睇
izumo 12:52 PM 09-19-12
作者: pet3:
一張卡只能同一時間記著一個帳戶的資料

唔想買卡的話
只要格式化就可以

A帳戶完整備份>格式化>入B帳戶
B 帳戶玩厭
B帳戶完整備份>格式化>入A帳戶
明明3公主都可以 一部機入2個ACC
2野換到
點解VITA要搞成咁?
dust11 01:03 PM 09-19-12
閃亂VITA版
朧村正啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
無雙team 新title
middledragon 01:22 PM 09-19-12

http://engt.co/S3Txwg

blue & red coming up!
wsx360 01:26 PM 09-19-12

money 01:44 PM 09-19-12

月牙火介 02:03 PM 09-19-12
嘩..d新顏色唔靚喎
都係白色好睇d...
W!LL 02:04 PM 09-19-12
黃同綠好玩具feel
ricky828 02:05 PM 09-19-12
咁快就推多顏色版PSV出黎,真係唔賣得了...
草薙さん 02:06 PM 09-19-12
佢一口氣出幾多隻色都好, 未有Game玩既事實係唔會改變
龍寶寶 02:06 PM 09-19-12
作者: W!LL:
黃同綠好玩具feel
似係街邊買到的山寨外殼
pet3 02:07 PM 09-19-12
作者: izumo:
明明3公主都可以 一部機入2個ACC
2野換到
點解VITA要搞成咁?
唔係機能問題
而是dl 版問題

因為psv 所有遊戲都有dl版
如果比你共通帳戶

d人一定會光明正大地合購,因為轉帳戶玩的話就不會出現2人同時上線問題 (說什麼 佢做得出能共用就預左架啦)
所以現在佢就完全封殺你地,轉帳戶? 得 ,格式化先

另外手提機一向都只係認一個帳戶(psp 已經係咁)
第一 ... 40 80 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 100 140 190  ... 最後

返回主題版面