Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 40 80 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 100  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
亍 ◣ 11:59 AM 06-25-20
生產線繼續運轉中

C.Ryo 10:33 AM 07-01-20
RG Hi-Nu 又改到九彩……
真!DC 02:13 PM 07-01-20
Rg出hi nu?
由手機版發出
C.Ryo 04:59 PM 07-01-20
作者: 真!DC:
Rg出hi nu?
由手機版發出
今朝FB有人post圖,HG RXF 91 同 RG Hi-Nu,不過已經被Del了
野良猫 05:14 PM 07-01-20
作者: 真!DC:
Rg出hi nu?
由手機版發出
不意外吧

你話會唔會有RG夜鶑就話啫
C.Ryo 06:18 PM 07-01-20
MG EX 第一彈 Unicorn Ver Ka
真!DC 07:24 PM 07-01-20
Rg hi nu唔意外
Hg出rxf91幾意外
因為唔見相關消息所以問下想睇下有冇圖
由手機版發出
Gundam MK-2 07:27 PM 07-01-20
HG RXF91 我俾錢

我從使用 Tapatalk 的 XQ-AT52 發送
HAKAIDER 07:36 PM 07-01-20
作者: C.Ryo:
MG EX 第一彈 Unicorn Ver Ka
主打係菲林帶電路LED

睇見都悶................
野良猫 09:24 AM 07-02-20
MGEX 1/100 ユニコーンガンダム Ver.Ka
付属品:ビーム・マグナム×1、ハイパー・バズーカ×1、シールド×3、ビーム・ガトリングガン×6、ビーム・サーベル×4、電飾ユニット×一式、専用MSケージ×1、水転写式デカール×1、メタリックシール×1
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:23,000円(税別)
2020年9月発売予定

Gundam MK-2 09:41 AM 07-02-20
高級燈籠

真!DC 10:34 AM 07-02-20
1/100賣23000
由手機版發出
怪盜小G 10:45 AM 07-02-20
突然覺得RG燈籠好抵
大覺屋師真 11:07 AM 07-02-20
咁多年都未買過一號機
依隻反而有d興趣
winsonhei 12:23 PM 07-02-20
想問下師兄s見唔見有30mm系列個支架,我行過6/7間模型鋪都唔見有
野良猫 01:29 PM 07-02-20
作者: winsonhei:
想問下師兄s見唔見有30mm系列個支架,我行過6/7間模型鋪都唔見有
30mm專用格納庫就有,淨支架唔覺有出
正常用番笨大144支架都啱吧
HAKAIDER 05:52 PM 07-02-20
作者: 野良猫:
30mm專用格納庫就有,淨支架唔覺有出
正常用番笨大144支架都啱吧
有出~~~

Amazon 仲可以寄海外, 但長期品切
亍 ◣ 09:47 PM 07-02-20

wingzero_W0 05:20 PM 07-03-20
其實unicorn 揀一隻合心水鎮宅就夠,唔使款款追

Anyway, PB 開 $1660, 買PG或GFFMC好過
winsonhei 02:16 PM 07-04-20
Sor, 係想要呢個先真
https://bandai-hobby.net/item/3710/
HAKAIDER 03:51 PM 07-04-20
https://bandai-hobby.net/item/3710/
Amazon JP 啦...................

順手買幾套30mm系列一齊寄返香港好過熱辣辣通街走
野良猫 03:52 PM 07-04-20
淘有
Gundam MK-2 04:38 PM 07-04-20
作者: HAKAIDER:
Amazon JP 啦...................

順手買幾套30mm系列一齊寄返香港好過熱辣辣通街走
極度正確
運費又唔貴仲送上門

winsonhei 05:58 PM 07-04-20
睇ed,Amazon過幾日先返貨
各位係直接寄定搵轉運?
Gundam MK-2 06:02 PM 07-04-20
睇ed,Amazon過幾日先返貨

各位係直接寄定搵轉運?
日亞基本上唔駛轉運
除非賣家唔係日亞自己

第一 ... 40 80 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 100  ... 最後

返回主題版面